Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DIONISglupa je jer polazi od pretpostavke da je HIV osoba "posebna" i "drugacija", pa ti treba neka posebna odluka da sa njom budes ili ne. A jesu li HIV+ drugaciji od nas? CItati izmedju redova ono sto ja pisem, ako umes, ako ne, tutanj.
DA ako sam zaljubljen u njega uz to da me pazimo obojica....
glorfindel,tema uopste nije glupa a ako ti se ne svidja ti je zaobidji,trac arena je nekoliko rubrika iznad...
Originally posted by Glorfindelvadis fleke sad pokusavajuci da se proturis kao neki kvazihumanista.....Originally posted by DIONISglupa je jer polazi od pretpostavke da je HIV osoba "posebna" i "drugacija", pa ti treba neka posebna odluka da sa njom budes ili ne. A jesu li HIV+ drugaciji od nas? CItati izmedju redova ono sto ja pisem, ako umes, ako ne, tutanj.
DA ako sam zaljubljen u njega uz to da me pazimo obojica....
glorfindel,tema uopste nije glupa a ako ti se ne svidja ti je zaobidji,trac arena je nekoliko rubrika iznad...
Originally posted by victoriaKrasno izgleda, te pametna.
DA, BIH!!...bilo bi malo komplikovanije ali kad je ljubav u pitanju mislim da vredi...nije to nesto sto bi moglo stajati na putu...jebiga svakom moze da se desi...ljudi i dalje ZIVE i svaka cast onima koji uspeju da se izbore(with the fact they are HIV+) i nastave dalje!
MarsApsolutno se slazem, eventualno druzenje.
Da udjem u vezu sa nekim i da na pocetku veze bude HIV+, to tesko da moze da se desi...
MarsOvo je vec komplikovanija situacija
Nezamislivo mi je ovakvom kakvom sam-da okrenem ledja toj osobi. Ako se volimo i to...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!