Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Veza sa HIV+ osobom

21
40%
NE, prevelik rizik! :no:
20
38%
Ne znam :neznam:
12
23%
Korisnikov avatar
By Rei
Bih shto da ne, znam kako se HIV prenosi i nemam nikakvih predrasuda. Mada ipak sexa ne bi bilo jer ni kondomi nisu 100% sigurni. Ne bih zheleo da rizikujem.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Delim mishljenje sa Reichel :)

Mada i deo oko seksa mozhe da se improvizuje.. a ja ovako i onako vishe volim da se ljubim i mazim nego da se seksam.

Ali, jedno je sigurno: a to je, da sigurno ne bih ostavio partnera zbog toga shto je HIV+ ili ako ima rak, ili whatever.. Bio bih uz njega.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Jos jedna u nizu prepametnih Goranovih tema?
Da dodam jos neko pitanje:

Da li bi ste bili u vezi sa osobom koja ima koleru ili TBC ili velike boginje? Da li bi ste bili u vezi sa Spancem, Italijanom, Nemcem ili Ostrogotom?
Da li biste bili u vezi sa nacistom, antisemitistom, robovlasnikom?

Kazite mi molim vas.
Korisnikov avatar
By m..
Joj, teshko, ionako teshko ulazim u bilo kakvu vezu uopste, tako da kad uracunas procenat zarazenih ta sansa realno tezi nuli...
Znam da zbog toga ne bih prekinula prijateljstvo, ne bih ga ni modifikovala, na tom polju bi stvari ostale iste (moram da napomenem da ljubim svoje prijatelje i da generalno cesto ispoljavam ljubav na jedan poprilicno fizicki nacin)...
Nije ovo bash tema za mene.
Korisnikov avatar
By DIONIS
DA ako sam zaljubljen u njega uz to da me pazimo obojica....

glorfindel,tema uopste nije glupa a ako ti se ne svidja ti je zaobidji,trac arena je nekoliko rubrika iznad...
Korisnikov avatar
By reveal
mislim da je pravi odgovor: ne znam.

ne znam kako bih se ponasala u toj situaciji, kakve osecaje bih imala prema toj osobi, da li su osecanja obostrana, u kakvoj smo situaciji, kakva je osoba.... znaci, milion faktora i milion pitanja na koja bih trebalo prvo da odgovorim da bih mogla da kazem zasigurno: da ili ne.
zapravo, ne plasi me toliko prenosenje HIV-a, jer se uz dovoljno opreza moze spreciti zarazavanje... plasi me ono drugo: vezivanje.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by DIONIS

glorfindel,tema uopste nije glupa a ako ti se ne svidja ti je zaobidji,trac arena je nekoliko rubrika iznad...
glupa je jer polazi od pretpostavke da je HIV osoba "posebna" i "drugacija", pa ti treba neka posebna odluka da sa njom budes ili ne. A jesu li HIV+ drugaciji od nas? CItati izmedju redova ono sto ja pisem, ako umes, ako ne, tutanj.
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by Glorfindel
Originally posted by DIONIS

glupa je jer polazi od pretpostavke da je HIV osoba "posebna" i "drugacija", pa ti treba neka posebna odluka da sa njom budes ili ne. A jesu li HIV+ drugaciji od nas? CItati izmedju redova ono sto ja pisem, ako umes, ako ne, tutanj.
vadis fleke sad pokusavajuci da se proturis kao neki kvazihumanista.....

a HIV+ osobe i jesu "posebne" s tim da ne mozes sa njima da imas sex bez kondoma....

ma sto li ti uopste odgovaram kad si negativitis
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Da li biste bili u vezi sa nacistom, antisemitistom, robovlasnikom?
ve? hiljaditi put... ali ovo citirano pitanje je originalno, pa ?u izabrati robovlasnika. :roll:
Korisnikov avatar
By DIONIS
@Dionis

Davno ti rekoh da seresh, dusho.
da ja ne serem neki bi bili gladni....:mete:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U vezi ne. Inace kao drug naravno....
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ZvezdasBG
U vezi ne. Inace kao drug naravno....
Takoðe.
Korisnikov avatar
By Mars
Iscitah sve.

Mislim da je stvarno osecaj jedno ledeno smrzavanje, saznanje da je neko sa kojim si HIV+. E sad, sta posle tog hladnog talasa.
Nezamislivo mi je ovakvom kakvom sam-da okrenem ledja toj osobi. Ako se volimo i to...

Da udjem u vezu sa nekim i da na pocetku veze bude HIV+, to tesko da moze da se desi...
Sve i da se odaziva na Antonio Banderas.

Inace mislim da osobe HIV+ jesu posebne, sa posebnim portebama.

Seks ni u kom slucaju, apsolutno.
Druga, drugaricu-nikad ne bih napustio zbog HIVa.
Korisnikov avatar
By Rei
Mada i deo oko seksa mozhe da se improvizuje.. a ja ovako i onako vishe volim da se ljubim i mazim nego da se seksam.
Slazhemo se :D
ljubi tebe tvoja tetka Reichel :D
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by REI
Slazhemo se :D
ljubi tebe tvoja tetka Reichel :D
apsolutno se slazzem
:komp:
Korisnikov avatar
By HARP
Drug uvek..
Veza pa to mu doðe malo komplikovano,bila bi to emotivna veza...
Korisnikov avatar
By Stripi
Hm, pa nije to tako strašno.
Može se biti u vezi sa Hiv+ osobom, može biti i seksa, why not?
Treba se samo malo potruditi i paziti i to je sve.
Osim toga, koliko se pedera poševi sa nekim nit ne znaju? da je ta osoba Hiv+ pa nikom ništa. Ovako je bolje, bar znaš šta imaš ispred sebe, a ako je ta osoba vrijedna tvoje ljubavi...bože moj, treba pokušati.
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo platonska veza bi mogla da dodje u obzir.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Iskreno - ne znam. S jedne strane ja sam napravio samo 2 (dobro, ajde - 3) veze ili makar vezolika stanja. S druge strane bih se posrao na samog sebe da nekoga otkazim kao kuznog.

Zavisi od situacije i tog drugog, valjda...
Korisnikov avatar
By victoria
DA, BIH!!...bilo bi malo komplikovanije ali kad je ljubav u pitanju mislim da vredi...nije to nesto sto bi moglo stajati na putu...jebiga svakom moze da se desi...ljudi i dalje ZIVE i svaka cast onima koji uspeju da se izbore(with the fact they are HIV+) i nastave dalje!
Korisnikov avatar
By Oziris
Iako bih volela da sigurno mogu da kazem da bih bila, pravi odgovor je NISAM SIGURNA! Ipak mislim da kad bismo se u praksi zaista nasli pred takvom dilemom, mnogi bi doooobrroooo razmislili da li bi pristali na vezi, a verovatno i pola onih koji bi pristali imali bi problem da stupe u seksualne odnose. Mozda, eventualno, kad bih se toliko zaljubila da je po svaku cenu zelim pored sebe.Samo, u tom slucaju, ona bi jadna morala da non-stop trckara za mnom i pazi da slucajno ne upotrebim njenu cetkicu za zube ili brijac, jer umem da se zablentavim :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by victoria
DA, BIH!!...bilo bi malo komplikovanije ali kad je ljubav u pitanju mislim da vredi...nije to nesto sto bi moglo stajati na putu...jebiga svakom moze da se desi...ljudi i dalje ZIVE i svaka cast onima koji uspeju da se izbore(with the fact they are HIV+) i nastave dalje!
Krasno izgleda, te pametna.
Ljubi je ?ika Stripi :kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Opcija broj dva.Mislim da ne bih mogao da se nosim sa tim.Mozda zvuci grubo, ali to je moje misljenje.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne zvu?i grubo, to je samo iskreno mišljenje koje se treba cijeniti.
Ne može se baš svatko nositi sa time...ipak je to strah u pitanju...i dijelom neznanje. No na kraju je to ipak rizik :yes:
Mars
Da udjem u vezu sa nekim i da na pocetku veze bude HIV+, to tesko da moze da se desi...
Apsolutno se slazem, eventualno druzenje.
Mars
Nezamislivo mi je ovakvom kakvom sam-da okrenem ledja toj osobi. Ako se volimo i to...
Ovo je vec komplikovanija situacija :( ... Ne znam kako bih se tu snasao. Imam osecaj da verovatno ne bih mogao da se snadjem u tome :( ... A opet ljubav je cudna stvar... Ma lako je kucati o tome, stvaran zivot je druga stvar.
:bye:
NOX
By SUNNY B
naravno da bih mogla. koliko ja znam , u svetu je zabelezen samo jedan slucaj da je zena zeni prenela HIV. i sex bi dosao u obzir, ali bih svakako vodila racuna o nekim stvarima tipa cetkica za zube, brijac i ostale dzidza-bidze kao sto pametno rece osiris...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!