[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320264#p2320264]bern napisao:
ne trpaj nas u isti koš samo zato što ti se čini da si napadnut, please.
Maco, sam si se strpao u koš, sorry.
istina, srbi pokazuju veću fleksibilnost u korišćenju riječi "hrvatska", i ne zabinjava ih toliko porijeklo književnika, pjevača itd. o crnoj gori da ti ne pričam.
Ja na to gledam, otprilike isto kao i na hrvatsko negiranje postojanje srpske kulture - stvar politike.
Kako su tu mediji pumpali nespojivost srpske i hrvatske kulture zbog rata koji je vođen, tako je i Srbija pumpala politiku "ne znam šta se događa" pa su tom logikom da "ne znaju šta se događa" nastavili puštati rvacku muziku (treš pogotovo) i ostavili nešto lektire da pokažu svoju širokogrudnost. Bolje da su izbacili Dobrišu Cesarića iz čitanki, umjesto što su izbacili gomilu granata tokom četiri godine. Svi bi bili zadovoljniji.
Pobogu, Jevrem Brković je izbjegao iz Crne Gore u Hrvatsku jer više nije mogao trpiti ondašnje stanje.
Da stvar bude gora, jedna od prvih dubrovačkih žrtava od strane crnogorskih granata bio je Crnogorac, dubrovački književnik Milova Milišić. A možda su ga i ustaše zaklale, ovisi o tome ko priča priču.
msa druge strane, u hr se glave okreću na bilo koju riječ koja počinje sa "sr" ili "cr" (srbija/crna gora). i ljudi još uvijek pričaju o "četnicima". "kad su četnici bili...", "onda kad su četnici htjeli...".
Kao što sam ja sa suputnicima u vlaku od Beograda do Šida morao raspredati o ustašama koje i danas kolju. Tako da - nemoj o nečemu što ne želiš vidjeti i čuti. Molim te.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320281#p2320281]barni011 napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320192#p2320192]Popeye napisao:[/url]barni011 napisao:Stripi jedino sto cenim u tvom pisanju je to sto volis svoju zemlju, to je dobro i treba da je volis.
To cenim i kod Popaja.
ali ja ne volim hrvatsku! no, ne volim ni srbiju. 
pa po tvom pisanju ne bih tako rekao...aj al tvoj stvar
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320234#p2320234]Stripi napisao:[/url]
Kao prvo, ja ne podnosim "svoju" zemlju jer me iritira prevelika količina retardiranih ljudi koji žive u njoj.
Ne vidim da ne podnosis svoju zemlju, to se kosi sa onim sto pises[/quote]
Ali pazi sad, u jednom postu čak dva puta ista glupost zaredom, jedna upućena meni, jedna Popeyeu.
PAzi ti te maloumnosti.
Ako pišeš nešto pro - ne valja.
Ako pišeš nešto kontra - nije moguće, pa ni onda ne valja.
Genijalac do jaja.
Jasenovac sam naveo u kontekstu, da komunikacija na nivou ko je koga prvo ne vodi nicemu, ti si krenuo pricu u tom smeru, pa sam ti dao primer, da bi sad ja mgao da vratim pricu 60 godina unazad.Ali necu jer to ne vodi nicemu.
Slažem se. Također možemo uzeti sva zla koja su Srbi napravili Albancima u prošlosti pa da opravdamo neovisno Kosovo. Ni to nas ne bi dovelo nikud, jel'?
To sto ne slavis Oluju mi je drago, jer i ne treba da se slavi.To je dan zalosti prognanih u Srbiji.
Prvo i osnovno - to je dan kad je Hrvatska oslobodila svoje teritorije koji su bili okupirani. Da nisu bili okupirani akcija "Oluja" bi bila sasvim neopravdana.
Da li su se dogodili zločini tokom "Oluje"?
Da, svakako da jesu, samo budala to spori.
Da li je Hrvatska isporučila sve koje priglupi sud u Haagu traži? Da, svakako da jest, iako taj priglupi sud u Haagu nikad nije tražio one koje je trebao tražiti.
Pisao sam o tome vec.SPS nije isti kao onaj iz 90tih.Politika te partije je porazena i vise nije ista.To je vec svima jasno.Onu Dacicevu izjavu sam komentarisao i ne bi vise.Jasno je zasto se to radi.
Politika HDZ je nepromenjena i to je svima jasno.Ja ne kazem da HDZ treba zabraniti, treba osuditi tu politiku.Promeniti je.
Zavaravaš se. HDZ je isti kao i SPS devedesetih, samo su nanijeli malo šminke.
Izvana gladac, iznutra jadac.
Koliko god ti to opravdavao.
Da si u Rvackoj bio bi najvjerniji glasač HDZ.
Bez greške.
To nece ugroziti teritoriju Hrvatske ali ce vratiti poverenje Srba.
Ovako prica i dalje tinja.Njene posledice videcmo i mi, nece te biti tako daleka buducnost.
To što si ti rekao je jedan od najvećih bullshitova ever. Nikad se neće vratiti povjerenje između takvih Hrvata i takvih Srba kao što si ti. Takvi kao ti i jesu zakuvali sve ovo a nastradali upravo oni koji nisu kao ti.
Međutim, u kriznim situacijama budale zavladaju.
Jebaji ga.