Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by devokICA:iskolacen:100 evra??????
dobar kosta oko 100 eura. silikonski, sa koznim harnessom, lajf garanti![]()
Originally posted by vanillapuffMenjala bi more
...Ja sam napravila racunicu!... Dodaj meni tih 100 eura ako imas, i ja menjam more za strap on...
![]()
Da uzivam kao covek... Life guarantee...![]()
Originally posted by Snow_Crystal
Menjala bi moreza strap on?
![]()
Originally posted by vanillapuffE nasmejame ovaj post....Originally posted by Snow_Crystal
Menjala bi moreza strap on?
![]()
..Mmmmmdaaaa....Uostalom, to je samo jedna godina letovanja, a strap on... Je strap on!...
![]()
![]()
...A ti si potpuno sigurna u svoj izbor???![]()
Salim se, naravno da postujem tvoj izbor u vezi toga kako ces provesti leto...![]()
Meni se po glavi mota nesto, ovaj, drugo.......Pardon...
![]()
...Strashno...![]()
![]()
Hey, toliko vec postujem na par omiljenih mi tema u poslednje vreme, da cu stvarno morati da se nacrtam na sajmu erotike... Uhhh...![]()
![]()
Anyway, ispade ovo jedna od posecenijih tema....![]()
Originally posted by m..
Joj hita, bio pre neki dan burazu rodjendan, i dva ortaka mu iz zezancije kupila strap-on. I sad tu je tipa 10 ljudi u sobi bukvalnosede jedni na drugima, a ja vidim onaj strap i imala sam takav snazan poriv da ga stavim tu na licu mesta, jedva sam se iskulirala (tu maloletni drugi brat, brat od tetke, burazova cica i jos jedna mala i neka ekipa).
Originally posted by Snow_CrystalOriginally posted by DarkAngelMeni ovo zvuci kao str8 riba...
a toooo Pa dobro stvar ukusa, neko voli,a neko ne. Ja nemam nikakve odbojnosti ni prema cemu ,rado prihvatam sve interesante igre koje imaju dobar finis![]()
![]()
Originally posted by Snow_CrystalOriginally posted by DarkAngelMeni ovo zvuci kao str8 riba...
a toooo Pa dobro stvar ukusa, neko voli,a neko ne. Ja nemam nikakve odbojnosti ni prema cemu ,rado prihvatam sve interesante igre koje imaju dobar finis![]()
![]()
Originally posted by жњE strashno, tako ja juce pricam to, pa tesim bi ortakinju zbog nekog tipa kretena, i oni na kraju zakljuce da ja nesto i ne patim sto me ostavila zena jer sam u stvari decak, a onda su iskoristili taj momenat sa strap-on-om kao argument. Ja se samo uhvatila za glavu, sva sreca pa se najbolja ortakinja zauzela za moju zenstvenost, ipak me zna 20 godina u dobru i u zlu.Originally posted by m..
Joj hita, bio pre neki dan burazu rodjendan, i dva ortaka mu iz zezancije kupila strap-on. I sad tu je tipa 10 ljudi u sobi bukvalnosede jedni na drugima, a ja vidim onaj strap i imala sam takav snazan poriv da ga stavim tu na licu mesta, jedva sam se iskulirala (tu maloletni drugi brat, brat od tetke, burazova cica i jos jedna mala i neka ekipa).
![]()
![]()
![]()
![]()
tootalno te razumem, kako si dobro opisala taj instinkt... pa ovo treba uneti u lesbopediu!!![]()
ontopic - ja se nikad nisam igrala sa strap-onom![]()
Originally posted by devokICA
isto tako kapiram da nema sanse da nosim strap sa partnerkom, morala bih da je silujem da tako nesto proba /a tesko da bi ja uspela NJU da savladam/
inace femme ribe koje to uspeju zargonski zovu "flip" femme![]()
Originally posted by vanillapuffLepo recheno
Strap on na devojci je snazna mesavina i komunikacija razlicitih odigranih, naucenih, predlozenih, revidiranih i obogacenih identiteta u igri koju obe nosite svojom specificnom energijom...
So, I just LOVE it when I see Her like That....![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!