Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pa sta ja znam.... imas od 2500 pa do ko zna koliko.... :)
Korisnikov avatar
By Hys.
dobar kosta oko 100 eura. silikonski, sa koznim harnessom, lajf garanti :bale:
By Snow_Crystal
Originally posted by devokICA
:iskolacen:100 evra?????? :iskolacen: da dodam jos 100 pa da odem negde na more i da se provedem ko covek....
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...Ja sam napravila racunicu! :superheroj: ... Dodaj meni tih 100 eura ako imas, i ja menjam more za strap on... :trep:
Da uzivam kao covek... Life guarantee... :sweet:
Korisnikov avatar
By Blady
Eto.... ja sam npr videla jedan za 6 iljada, ali mi opet nije dovoljno udoban.....eto ti, i da bacim bzz pare, ako dajem nek bude onda qrcina ipo :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Bolje vi cice lepo sacekajte sajam erotike pa lepo imate izbora koliko ocete i isprobajte do mile volje da li vam je udoban itd... a ima i popust zadnjeg dana. :jazzva:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by shmizllica
Bolje vi cice lepo sacekajte sajam erotike pa lepo imate izbora koliko ocete i isprobajte do mile volje da li vam je udoban itd... a ima i popust zadnjeg dana. :jazzva:
jes vala :up:
By Snow_Crystal
Originally posted by vanillapuff
...Ja sam napravila racunicu! :superheroj: ... Dodaj meni tih 100 eura ako imas, i ja menjam more za strap on... :trep:
Da uzivam kao covek... Life guarantee... :sweet:
Menjala bi more :surfer: za strap on? :elektro:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Snow_Crystal

..Mmmmmdaaaa.... :yay: Uostalom, to je samo jedna godina letovanja, a strap on... Je strap on!... :eya: :eviltrep:

...A ti si potpuno sigurna u svoj izbor??? :misli:

Salim se, naravno da postujem tvoj izbor u vezi toga kako ces provesti leto... :surfer:
Meni se po glavi mota nesto, ovaj, drugo.... :giggle: ...Pardon... :blush:
...Strashno... :povez: ;)

Hey, toliko vec postujem na par omiljenih mi tema u poslednje vreme, da cu stvarno morati da se nacrtam na sajmu erotike... Uhhh... :blush: :andjelak:

Anyway, ispade ovo jedna od posecenijih tema.... :predsednik:
Korisnikov avatar
By Hys.
ja mislim da je letovanje+strap on najbolja kombinacija:peca:
Korisnikov avatar
By Galadriel
:sigh: heeh puusti str8eri, kupe disposable kondom na trafici za 100 din, komada tri. :die: :zavist:
By Snow_Crystal

..Mmmmmdaaaa.... :yay: Uostalom, to je samo jedna godina letovanja, a strap on... Je strap on!... :eya: :eviltrep:

...A ti si potpuno sigurna u svoj izbor??? :misli:

Salim se, naravno da postujem tvoj izbor u vezi toga kako ces provesti leto... :surfer:
Meni se po glavi mota nesto, ovaj, drugo.... :giggle: ...Pardon... :blush:
...Strashno... :povez: ;)

Hey, toliko vec postujem na par omiljenih mi tema u poslednje vreme, da cu stvarno morati da se nacrtam na sajmu erotike... Uhhh... :blush: :andjelak:

Anyway, ispade ovo jedna od posecenijih tema.... :predsednik:
E nasmejame ovaj post.... :lol: Lepo ja kazem da volim da citam tvoje postove... Nego da se back on TEMA.. ZNam ja kako cu uzivati na moru i bez strapica :blush:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mi ga platismo negde oko 50E, sa sve PTT troskovima :D Silikonski, savrsen... :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Cisto da vas obavestim. Sajam erotike traje od 1.06. do 3.06. upad 500 dinara. :shmi: :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Joj hita, bio pre neki dan burazu rodjendan, i dva ortaka mu iz zezancije kupila strap-on. I sad tu je tipa 10 ljudi u sobi bukvalnosede jedni na drugima, a ja vidim onaj strap i imala sam takav snazan poriv da ga stavim tu na licu mesta, jedva sam se iskulirala (tu maloletni drugi brat, brat od tetke, burazova cica i jos jedna mala i neka ekipa). Mislim nije neki strap, valjda je onaj koji moze i tip da montira jer ima rupu unutra u dildou i ima neki harness od lastisha u vidu tange i ne znam kako bi to funkcionisalo u praxi, ali od kad je tu negde u stanu ne mogu da iskuliram. A buraz ga je negde dobro shtekno da keva ne popije infarkt i ne mogu da ga nadjem.
Ako poludim u skorije vreme to je zato sto ne mogu da lociram sveti gral.
Ovo je prvi put za 20 godina da sam ljubomorna na brata zbog rodjendanskog poklona (prosli put kad sam bila je dobio bubamaru loptu, doticnu sam probusila totalno nesvesna sta radim, jebiga imala sam 6 godina).
Moram naci taj strep on, pa makar razrovarila sve ormane. Moram.
Muci me.
Joj.
Van sebe sam.
Strep on je negde u stanu, a ja ne znam gde je.
A igracu ja minesweepera po shtekovima, cim gajba bude prazna :D
By жњ
Originally posted by m..
Joj hita, bio pre neki dan burazu rodjendan, i dva ortaka mu iz zezancije kupila strap-on. I sad tu je tipa 10 ljudi u sobi bukvalnosede jedni na drugima, a ja vidim onaj strap i imala sam takav snazan poriv da ga stavim tu na licu mesta, jedva sam se iskulirala (tu maloletni drugi brat, brat od tetke, burazova cica i jos jedna mala i neka ekipa).

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

tootalno te razumem, kako si dobro opisala taj instinkt... pa ovo treba uneti u lesbopediu!! :yes:

ontopic - ja se nikad nisam igrala sa strap-onom :rida:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by DarkAngel
a toooo Pa dobro stvar ukusa, neko voli,a neko ne. Ja nemam nikakve odbojnosti ni prema cemu ,rado prihvatam sve interesante igre koje imaju dobar finis ;)
Meni ovo zvuci kao str8 riba... :kesa:

bas si me fino nasjmejala, ja str8, ma kako da ne. Jednostavno volim da se igram i da isprobam sve moguce "alatke" i uopste se ne stidim toga. Fingers and tonque su mi omiljena poslastica, ali uvek sam otvorena za nove izazove na tom polju

:braveandoverweeningderle: ;)
By жњ
Originally posted by DarkAngel
a toooo Pa dobro stvar ukusa, neko voli,a neko ne. Ja nemam nikakve odbojnosti ni prema cemu ,rado prihvatam sve interesante igre koje imaju dobar finis ;)
Meni ovo zvuci kao str8 riba... :kesa:

vrlo pronicljivo :misli:

:smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
Originally posted by m..
Joj hita, bio pre neki dan burazu rodjendan, i dva ortaka mu iz zezancije kupila strap-on. I sad tu je tipa 10 ljudi u sobi bukvalnosede jedni na drugima, a ja vidim onaj strap i imala sam takav snazan poriv da ga stavim tu na licu mesta, jedva sam se iskulirala (tu maloletni drugi brat, brat od tetke, burazova cica i jos jedna mala i neka ekipa).

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

tootalno te razumem, kako si dobro opisala taj instinkt... pa ovo treba uneti u lesbopediu!! :yes:

ontopic - ja se nikad nisam igrala sa strap-onom :rida:
E strashno, tako ja juce pricam to, pa tesim bi ortakinju zbog nekog tipa kretena, i oni na kraju zakljuce da ja nesto i ne patim sto me ostavila zena jer sam u stvari decak, a onda su iskoristili taj momenat sa strap-on-om kao argument. Ja se samo uhvatila za glavu, sva sreca pa se najbolja ortakinja zauzela za moju zenstvenost, ipak me zna 20 godina u dobru i u zlu.

Jebem ti te zivotne ironije, kosmos se urotio protiv mene.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
isto tako kapiram da nema sanse da nosim strap sa partnerkom, morala bih da je silujem da tako nesto proba /a tesko da bi ja uspela NJU da savladam :smeh: /
inace femme ribe koje to uspeju zargonski zovu "flip" femme :D
:iskolacen:

Khm. Objasni Sashi (molba) :kafa:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Strap on na devojci je snazna mesavina i komunikacija razlicitih odigranih, naucenih, predlozenih, revidiranih i obogacenih identiteta u igri koju obe nosite svojom specificnom energijom...
So, I just LOVE it when I see Her like That.... :evilkiss: :love: :leviathan: :leviathan:
Lepo recheno :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
ranije mi niSH nije nije biLo zanimljivo...ono , recimo indiferentna, a kad vidim na tv ne pali me...

prsticji i jezik su mi uvek bili I VISE NEGO DOVOLJNI :D
josh pljus imam neki cudan 3p oko svrsavanja, tipa moram da imam bar 5 mini orggazama pre poslednjeg orgazma i tak to...

no , skrenuh sa teme... postaje mi sve zanimljivije i zanimljivija ideja o strap-on-u, u obe varijante,,

fuf, napalih se :lol:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Eh strep, losh sam jebach, uvek mi kolena stradaju a i vala klitoris od onih kaisheva koji su taaako grubi :( No, ovih dana mi se smeshi obnavljanje aresenala :) zeeeeenoooo dolaaaziii i donesi leba ti "onaj sa dva kraja" pa da se zabavljamo dok se ne istope boooje :)
By Garbo
Originally posted by Nanny Ogg
ja mislim da je letovanje+strap on najbolja kombinacija:peca:
Potpisujem!!!

:blush: :blush: :blush:
Ja sam nedavno kupila i mogu reci da je fenomenalno.Bila sam sa muskarcima pre i ne moze da se poredi koliko je bolje kad to zena uradi (sto je malo i logicno jer pokusava samo tebe da zadovolji).Ja ga jos nisam probala jer mi je devojka nevina pa jos nije sigurna .Svejedno svima bih preporucila da odmore prstice i kupe strap on :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
hvala na savetu, ali prvo da se snadjem za zenu pa cu onda lako ;)
Korisnikov avatar
By Blady
A gde si ga kupila? zelim sve informacije, ako garantujes da je tako dobar...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!