Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Skyen
@Drakonija - ma ja to zbog tebe bre, kako aman ne shvatas, vis' da preventiram da se tvoje hejtanje sa samom sobom ne daj boze urekne, pu pujos ces i 'fala da mi kazes
![]()
Originally posted by Angelina777Angieeeee!!!!
krile smo to do sada, htele smo videti da li ce ici ... nismo zelele da budemo jedna od onih instant veza za jednu noc sto puknu. imale smo izazov, ona je bi, ja sam se malo bojala i nisam verovala da ce to uspeti. ali, ONA je tui mogu reci da VOLIM, posle toliko vremena. usadila je u mene osecaj ljubavi i pripadanja za koji nisam znala da postoji. omeksala je ubojiti mach moga pera, samlela me i prokuvala kao sargarepu i sad sam mali bebeto, samo guchem i topim se od miline. iz iste chashe pijemo. sve radimo zajedno. i sad, kad kazem JA, ja mislm MI. HVALA TI STO SI ME NAUCILA da volim i da usled toga sto volim prastam. hvala tvojim plavim ocima u kojima sam videla odraz svih svojih mastanja. VOLIM TE, BISEX-I-GUESS i mislim da je vreme da obznanimo svetu, da se skupa raduje sa nama, jer ne mogu da izdrzim da iz grudi ne istrgnem ovu srecu i da je bacim u nebo .. svakog dana, volim te sve vise i vise, ljubavi moja. HVALA TI STO POSTOJISH!!!!!
:love :
![]()
Originally posted by Angelina777Danima te gledam kako sijaš, kao da si juče došla iz Černobila, prosto se po poremećenim srčanim tonovima i ubrzanom radu srca koje je davalo utisak kao da hoće da razbije membranu moga stetoskopa, videlo da se u tvoje grudi uselila jedna moćna sila koja je poremetila čak i biološke funkcije tvoga bića. Ti si se osećala fenomenalno, bila puna energije, a ustreptali ritam tvoga srca bacao me je u očajanje, jer se ta klinička slika nije uklapala ni u jednu dijagnozu koja je meni poznata. Ali, rešenje je bilo sasvim jednostavno, 6.5 godina fakulteta nije me pripremilo za ovoliku razornu ljubav koja se implantirala u njene bujne grudi (4 na 5 sisomrsnoidno, prim. Angelinae777). Čestitam ti od sveg srca što si se razbolela od najlepše bolesti na svetu - Amor hypertrophicus
krile smo to do sada, htele smo videti da li ce ici ... nismo zelele da budemo jedna od onih instant veza za jednu noc sto puknu. imale smo izazov, ona je bi, ja sam se malo bojala i nisam verovala da ce to uspeti. ali, ONA je tui mogu reci da VOLIM, posle toliko vremena. usadila je u mene osecaj ljubavi i pripadanja za koji nisam znala da postoji. omeksala je ubojiti mach moga pera, samlela me i prokuvala kao sargarepu i sad sam mali bebeto, samo guchem i topim se od miline. iz iste chashe pijemo. sve radimo zajedno. i sad, kad kazem JA, ja mislm MI. HVALA TI STO SI ME NAUCILA da volim i da usled toga sto volim prastam. hvala tvojim plavim ocima u kojima sam videla odraz svih svojih mastanja. VOLIM TE, BISEX-I-GUESS i mislim da je vreme da obznanimo svetu, da se skupa raduje sa nama, jer ne mogu da izdrzim da iz grudi ne istrgnem ovu srecu i da je bacim u nebo .. svakog dana, volim te sve vise i vise, ljubavi moja. HVALA TI STO POSTOJISH!!!!!
:love :
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!