Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
lista je definitivno ukleta:duh:

Swanheart + sabrana dela od Iva Andrica + clanska karta za Lazu Lazarevic
By SUNNY B
heh,nisam sto godina bila na ovoj temi.... i vidim da mi je jos uvek zavedena veza od pre 8 meseci.....

idemo sam da promenimo:

SUNNY GIRL + Tamarica = 2 meseca :love: :leviathan:
Korisnikov avatar
By Adam*
odlepitis totalis:trampolina:
Korisnikov avatar
By Skyen
temu od kada su sasekli vise niko ne posecuje. aj 'vako.
os neko od vas da moderira temu i nastavi "lozu" veza il da je kao ukletu spalimo u koshari (DyR)

pitanje je sad!

predlozi:
Korisnikov avatar
By IriS
:shok:

ti bi ljubav na lomaču, avetinjo :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Skyen
lomaca je pravi dokaz ljubavi

question is - da li si ti spremna da goris zbog nje :inkvizitor grande: :freddy:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Skyen
lomaca je pravi dokaz ljubavi

question is - da li si ti spremna da goris zbog nje :inkvizitor grande: :freddy:
always babe :drama:
Korisnikov avatar
By Skyen
:pop: :uljenavatru: Buuuurn baby buuuuurn XoXoXOXoxooo
Korisnikov avatar
By Skyen
izvinjavamo se svim korisnicima ove teme za ispad moderatora, mala je fakat tanka sa zivcima danas

kao glavni i odgovorni urednik, postaracu se da snosi adekvatne sankcije (jos cemo se dogovoriti, ako ima predloga pisite)

do tada, nastavljamo sa nasim programom

trenutno na repertoaru igraju:

----------------------------------*****------------------------------------

Vega + Nikita = III
Inner Smile + Mali dinamitas = II/6m
bona + vic = II 5/12
Infra + Sandrica = I/6m
Marusha + Zabica = I/9m
two4fun + ablonde=III/6m
adam + gosca=????
sunny girl + tamarica=2m
Fai+marijana= I/3m
Galataje i Freya = 10m

ostali koji zele da ucetvuju neka ostave ime i staz u godinama i mesecima

svi alternativni vidovi ljubavi se politicki nekorektno diskriminisu :D
Korisnikov avatar
By Draco
Necu! :durenje: Ako nema alternativnih vidova ljubavi, nema da bude ni teme!
Nije fora, tema je S.T.V.A.R.N.O. ukleta :uplasen: ..

Uostalom, sta je alternativno u tome sto sam ja u vezi sa hejtom?! M? To je, bre, jedna zdrava, balkanska ljubav. Stabilna veza i tako to..

Ne stvarno, ako vec OSTAJE tema, onda svako ima pravo da se deklarise kako hoce :P i sa kim/cim hoce :P

Nemo' da vam hakujem:pokazuje: forum kao onomad Status:pokazuje: i Niceguy:pokazuje:

:roflmao: :lol: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Eto ako je ukleta,da se upisemo:P

Fai+marijana= 15 meseci

Pa da vidimo.....:P
Korisnikov avatar
By Skyen
@Drakonija - ma ja to zbog tebe bre, kako aman ne shvatas, vis' da preventiram da se tvoje hejtanje sa samom sobom ne daj boze urekne, pu pu :P jos ces i 'fala da mi kazes :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Dodaj Galataje i Freya - 10 meseci :kafa:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Skyen
@Drakonija - ma ja to zbog tebe bre, kako aman ne shvatas, vis' da preventiram da se tvoje hejtanje sa samom sobom ne daj boze urekne, pu pu :P jos ces i 'fala da mi kazes :D
:hmm: vish, posmatrano iz tog ugla.. Dobro, znala sam ja da je moja umetnost hejtklanja veoma uvazena disciplina medju forumasima, ali da se ovoliko ceni to nisam mogla ni pomisliti!

..jos cu i 'fala da ti kazem.. :spin:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tinkerbell
Ukidaj! :uljenavatru:
ti se ne javljaj vrkaholicharu nijedan! :rock: <i nek' sam ti rekla :blenta: >
By Bombina
sve cu ja posmatram i pronadji cu ja,a ne da zajebavaju izmisljotine
By Çâðê_DUP
krile smo to do sada, htele smo videti da li ce ici ... nismo zelele da budemo jedna od onih instant veza za jednu noc sto puknu. imale smo izazov, ona je bi, ja sam se malo bojala i nisam verovala da ce to uspeti. ali, ONA je tu :love: i mogu reci da VOLIM, posle toliko vremena. usadila je u mene osecaj ljubavi i pripadanja za koji nisam znala da postoji. omeksala je ubojiti mach moga pera, samlela me i prokuvala kao sargarepu i sad sam mali bebeto, samo guchem i topim se od miline. iz iste chashe pijemo. sve radimo zajedno. i sad, kad kazem JA, ja mislm MI. HVALA TI STO SI ME NAUCILA da volim i da usled toga sto volim prastam. hvala tvojim plavim ocima u kojima sam videla odraz svih svojih mastanja. VOLIM TE, BISEX-I-GUESS i mislim da je vreme da obznanimo svetu, da se skupa raduje sa nama, jer ne mogu da izdrzim da iz grudi ne istrgnem ovu srecu i da je bacim u nebo .. svakog dana, volim te sve vise i vise, ljubavi moja. HVALA TI STO POSTOJISH!!!!!

:love: :love ::love:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Angie, a kada sam ti rekao da cete uspeti, nisi mi verovala :namig2:
Ljubav uvek pobeđuje sve. Čak i fizičku udaljenost. Živela ljubav :love:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Angelina777
krile smo to do sada, htele smo videti da li ce ici ... nismo zelele da budemo jedna od onih instant veza za jednu noc sto puknu. imale smo izazov, ona je bi, ja sam se malo bojala i nisam verovala da ce to uspeti. ali, ONA je tu :love: i mogu reci da VOLIM, posle toliko vremena. usadila je u mene osecaj ljubavi i pripadanja za koji nisam znala da postoji. omeksala je ubojiti mach moga pera, samlela me i prokuvala kao sargarepu i sad sam mali bebeto, samo guchem i topim se od miline. iz iste chashe pijemo. sve radimo zajedno. i sad, kad kazem JA, ja mislm MI. HVALA TI STO SI ME NAUCILA da volim i da usled toga sto volim prastam. hvala tvojim plavim ocima u kojima sam videla odraz svih svojih mastanja. VOLIM TE, BISEX-I-GUESS i mislim da je vreme da obznanimo svetu, da se skupa raduje sa nama, jer ne mogu da izdrzim da iz grudi ne istrgnem ovu srecu i da je bacim u nebo .. svakog dana, volim te sve vise i vise, ljubavi moja. HVALA TI STO POSTOJISH!!!!!

:love: :love : :love:
Angieeeee!!!! :love:

Jaaaooo srecice moja swatkaa .. kako je to diiivno :love: :love: :love: .. joooj koliko te volimmmm, slatkisu moj maulii :love: :love: ti si za mene jedina i toliko sam srecna sto konacno mogu javno to da ti kazemm!!!

Ljubim te mila moja... ti znas gde ;) :kissing: :mazi: :mazi: :mazi:
Korisnikov avatar
By Skyen
:radosnice:
devojke, posle ovakvih reci prosto nemam srca da vas stavim na onu "baksuznu" listu, just in case

congrets
Korisnikov avatar
By Skyen

Vega + Nikita = III
bona + vic = II/6m
Infra + Sandrica = I/6m
Marusha + Zabica = I/9m
two4fun + ablonde=III/6m
adam + gosca=????
sunny girl + tamarica=2m
Fai+marijana= I/3m
Galataje i Freya = 10m

By Çâðê_DUP
Baksuzluk prepustite nama, samo vi nas stavite na ukletu listu, ljubav ce pobediti sve zle chini, jer ljubav je mocna i jaka (bar nasha :)

a ako vi necete, same cemo se staviti na mesto koje nam pripada!!

+++++++++++++++++++++*************+++++++++++++++
Vega + Nikita = III
bona + vic = II/6m
Infra + Sandrica = I/6m
Marusha + Zabica = I/9m
two4fun + ablonde=III/6m
adam + gosca=????
sunny girl + tamarica=2m
Fai+marijana= I/3m
Galataje i Freya = 10m
Angelina777 + bisex-i-guess=3m/16d :love: :lezkiss: :love:
++++++++++++++***************+++++++++++++++++++++ ;)
Korisnikov avatar
By switchon1234
Nego mi nije jasno, bisex-I-guess je pisala na temi 'da lis te bili u vezi sa osobom druge nacionalnosti/../') da je sa nekim Slovakom u vezi. Mada ima ovde i drugih koji su i sa deckom i sa devojkom. Ne mogu ja da pratim tu dinamiku.
Korisnikov avatar
By Val
Tea & Val 11 meseci. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Angelina777

:love: :love : :love:
Danima te gledam kako sijaš, kao da si juče došla iz Černobila, prosto se po poremećenim srčanim tonovima i ubrzanom radu srca koje je davalo utisak kao da hoće da razbije membranu moga stetoskopa, videlo da se u tvoje grudi uselila jedna moćna sila koja je poremetila čak i biološke funkcije tvoga bića. Ti si se osećala fenomenalno, bila puna energije, a ustreptali ritam tvoga srca bacao me je u očajanje, jer se ta klinička slika nije uklapala ni u jednu dijagnozu koja je meni poznata. Ali, rešenje je bilo sasvim jednostavno, 6.5 godina fakulteta nije me pripremilo za ovoliku razornu ljubav koja se implantirala u njene bujne grudi (4 na 5 sisomrsnoidno, prim. Angelinae777). Čestitam ti od sveg srca što si se razbolela od najlepše bolesti na svetu - Amor hypertrophicus :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!