Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by sleepingsunNe razumem pitanje..ove tackice me malko zbunjuju...
sto..ta Tijana vise nj aktuelna/?![]()
Originally posted by Nanny Ogg
OBOZAVAM kad napisem "cak sta vise"![]()
Originally posted by Freya
Ja sam ista ona osoba kao i pre, i one se ponasaju i osecaju prema meni isto sto i pre...
Mislim da nije dobro kriti stvari koje su vazne za nas.
Ako ce vas neki 'prijatelj' napustiti zbog toga sto sazna da ste gay-> onda to i nije prijatelj...(i onda treba da vam bude drago sto vas je ta osoba napustila...)
Druga je stvar kad se zaljubite u prijateljicu-> i mislim da je resenje opet reci istinu... !I neka bude sta bude,a da se ne mucite razmisljajuci :
1. da li bi mozda bila sa tobom
2. da li bi mogle da nastavite prijateljstvo ako ne bi zelela da bude sa tobom
.
.
.
Istina je uvek resenje, ali treba znati prezentovati je
![]()
![]()
Originally posted by GalatejaEh, nekad bilo, daleke 2005. kada je sirota mala lezbača Galateja mislila da je bi.
Sve moje drugarice su heteroseksualno opredeljene i ne znaju da sam ja bi.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810519#p2810519]elizevin napisao:[/url]hej, svi smo na istoj strani, drago mi je sto vidis malo jasnije stvari, svet je uvek malo lepse mesto kada se ljudi razumeju i postujuIstina
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810516#p2810516]Urbana_Seljanka napisao:[/url]Eli, ti ne da si samo jako inteligentna osoba, ti si skroz cool zena i uzasno razumna i simpaticna.to i +neizmerno draga.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!