Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sweety
...ne volim da se druzim sa strejterima..ima par izuzetaka cije mi drustvo prija...:vijaca:
Korisnikov avatar
By LittleRed
sve moje strejt drugarice, sa kojima se intenzivno družim, znaju
u prvi mah im je bilo čudno...izbegavale su da pitaju, ili razgovor svodile na što manju meru...mislim da su mislile da je faza i da će da prođe...a i meni je samoj, iskreno, u prvi mah bilo komplikovano da neke stvari prelomim preko jezika...
sada je bitno drugačije. ja više nemam problema da sa njima razgovaram, ona knedla u grlu sa početka ne postoji... niti mislim da one više osećaju neprijatnost...dobro je ispalo :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by sleepingsun
sto..ta Tijana vise nj aktuelna/? :chestram:
Ne razumem pitanje..ove tackice me malko zbunjuju...
Originally posted by Nanny Ogg
OBOZAVAM kad napisem "cak sta vise" :ubise:

Slatko sma se ismejala na ovo :smeh: :rotflmao:
By Sportasica
Sve kao str8, jedino kada se ponapivaju pocnu jedna drugu da muvaju i ljube pa se ujutro kao nicega ne secaju i nastave sa svojom homofobicnoscu do sledeceg puta :lood:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Vecina drugarica mi je str8 (nekako tako uvek ispadne, prosto ih je vise, a i ja nisam bas na sceni).

To kod mene ide po nekoj ustaljenoj semi... Prvo nekog upoznam, krenemo da blejimo zajedno, da se druzimo, bla, bla... I tek kada pomislim da bi neko iz poznanika mogao da mi predje u prijatelja, onda mu kazem.

Nisu mi potrebni prijatelji koji ne prihvataju ono sto jesam, to bi bilo neposteno i prema meni i prema njima...

Mada, gledam da ne upoznajem drustvo sa devojkom, jer... imam neka losa iskustva u vezi sa tim...
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Freya

Ja sam ista ona osoba kao i pre, i one se ponasaju i osecaju prema meni isto sto i pre...
Mislim da nije dobro kriti stvari koje su vazne za nas.
Ako ce vas neki 'prijatelj' napustiti zbog toga sto sazna da ste gay-> onda to i nije prijatelj...(i onda treba da vam bude drago sto vas je ta osoba napustila...)
Druga je stvar kad se zaljubite u prijateljicu-> i mislim da je resenje opet reci istinu... !I neka bude sta bude,a da se ne mucite razmisljajuci :
1. da li bi mozda bila sa tobom
2. da li bi mogle da nastavite prijateljstvo ako ne bi zelela da bude sa tobom
.
.
.
Istina je uvek resenje, ali treba znati prezentovati je

:love:
:D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja

Sve moje drugarice su heteroseksualno opredeljene i ne znaju da sam ja bi.
Eh, nekad bilo, daleke 2005. kada je sirota mala lezbača Galateja mislila da je bi. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pročitah sad ovu temu i totalno mi je čudno. Jbt, ja tručnicu tih iskustava sa tenizijom i tripovanjim nisam imala. Počev od dve najbolje drugarica (s kojima se družim još od osnovne, a koje su i najbitnije), niko ni najmanji problem nije imao niti se njihov odnos prema meni na bilo koji način promenio. A znaju svi s kojima se redovno družim, jer nekima sam rekla direktno, a od nekih jednostavno nisam krila, pa su skontali - uglavnom common knowledge u mom (str8) društvu. Čak je i sestra jedne od best frendica, s kojom imadoh dosta diskusija tokom godina na temu "u svoja četiri zida" i "samo da ja ne moram da gledam", za mene kad je saznala bila u fazonu "ti si meni, brate, draga i to ništa neće promeniti" - ni tu nikakve promene u odnosima, niti tripovanja nije bilo. Stvarno ne znam otkud sve to, ali eto tako je. :dakucnemudrvo:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Sa straight curama samo poslovan odnos. Fer i korektan.:)
Korisnikov avatar
By heksagon123
i dalje ne dijelim ništa sa njima,a valjda će tako i ostat do moje smrti... ma ovaj forum zna više o meni nego što će one ikada znat. Istinita činjenica. Trudim se i ja njih ne ispitivati puno kako bismo održale obostran odnos.
Korisnikov avatar
By elizevin
Niko od mog (vecinom strejt) drustva nikada nije imao nikakav problem sa mojoj seksualnom orjentacijom, ili sa mojim dragim (koji je trans), niti sam ocekivala tako nesto. Imam izuzetne prijatelje koji su me oduvek prihvatali onakvu kakva jesam. Dosta izlazimo u paru sa mojom najboljom drugaricom i njenim verenikom, idemo zajedno na festivale i putujemo zajedno :)
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Eli, ti ne da si samo jako inteligentna osoba, ti si skroz cool zena i uzasno razumna i simpaticna.
Ja sve da iz nekog nepoznatog razloga i zelin to uciniti, da prikrijen
da san lez, skroz je neizvodljivo. Kud god da krenem idemo kao par tako da bi to bilo to. Nikada nisan imala nikakve probleme oko toga da se druzim sa njima, kazem tko sam , iz razloga jer san od 17 godine sigurna u sebe i autovana.Vecina prijateljica su strejt sa kojima se druzimo.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Zadovoljstvo je na mojoj strani.
Nisan kuzila kad si pisala da se boris za feminizam, ali, ja san tek
nedavno shvatila kako je biti zena dole. Kako je sve to u Svedskoj
davno dobijena bitka i da sit gladnom ne viruje. Danas me je stid sto san bila tako slijepa, ali, ima nade za mene ;)
Korisnikov avatar
By elizevin
hej, svi smo na istoj strani, drago mi je sto vidis malo jasnije stvari, svet je uvek malo lepse mesto kada se ljudi razumeju i postuju :hug:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ah, da , vi mislite na prijatelje sa kojima se družimo privatno hahahah.... takve na žalost ili sreću nemam. Imam ove neke prije sa faksa, ali nemamo previše zajedničkoga da bi se družile privatno... Ova jedna mi priča o sebi privatnije, ali teško da bi ona i ja negdje mogle ići van, osim na pivo nasamo. itd
Uopće mi ne fale ta prisnija druženja- bilo ih je prije - niđe koristi od toga .., nikada nisam ni bila za to. Najbolje je držati stvari za sebe i održavat poslovne simbioze sa ljudima čisto zbog lakšeg opstanka. Moja autorska životna filozofija :sesir:-
Kao i ona - Dobro je da sam živa i zdrava, al to je druga priča-
Također mi ova moja prijateljica koja mi priča o sebi voli naglasiti da gleda Modernu familiju - seriju i da jako voli onaj gay par hahah, još samo čekam da Ellen DeGeneres spomene :D , a ja samo ono kul kul.
Korisnikov avatar
By elizevin
^hvala, draga :hug: zaista sam srecna sto imam tako dobre prijatelje i na ovom forumu :kiss:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ja imam svoje četiri dobre prijateljice Al nije mi ugodno dijeliti sa njima išta, nije to do njih... Prvo sam mislila da je, al ma kakvi - javili držati stvari za sebe, nikad savjet ne tražim i tako. Ali sve u svemu lijepo se mi znamo zabaviti :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!