Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by di_luna

uzaludno je diskutovati o temama koje su u tolikoj meri subjektivne, tako da ova mnogo puta iskorišćena latinska izreka vredi i u ovom slučaju. što se tiče upotrebljenih epiteta... to je već stvar kulture razgovora, valjda.
Kulture ili u drugom slucaju :drama: fazona..
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
a u čast nefomalnog fan kluba F.B.E. eto od mene promena avatara :)
Korisnikov avatar
By Darling
Ma, dajte mi profi sminkera i fotografa, bicu i fem i andro i butch na fotkama :trep:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se malo vratila na prethodnu stranu :D
Originally posted by elektron84

Hahahahahaha!
Po ovom obrazlozenju bi se reklo da si stala na moju stranu :D
:giggle:
Originally posted by J...
Originally posted by elektron84
Originally posted by Hys.

Ono si kako se osecas. Ili ne osecas.

E, vidis, ne slazem se sa ovim.
Cesto je slika koju imamo o sebi pogresna.

Treba osluskivati ljude sa strane. Ako meni 5 prijatelja kaze da bas i nisam mnogo tolerantna a ja bila ubedjena da jesam, nesto tu ne stima. Onda bi trebalo malo da se zamislim.
Tako i za izgled. Mogu ja da se osecam iznutra kako god, ako me ljudi sa strane vide i dozivljavaju kao butch ili andro, nebitno, onda verovatno emitujem takve vibracije.

U slucaju podele na fem, andro i buch potpuno se slazem sa Hys. Ta podela se nikako ne moze uporedjivati sa nivoom necije tolerancije (koji oseca i okolina te osobe kroz njeno ponasanje) ili sa identifikovanjem s nekom drugom osobom, sto je vec posao za psihologa.

Ova podela treba da bude vise stvar zabave i prema tome ako neko sebe dozivljava kao fem, to u ovom slucaju treba postovati. Niko nema pravo da mu sugerise da promeni stav i sopstveni dozivljaj! Jedino sto moze je da se ne slaze s tim i da ima neku svoju percepciju te osobe ali da naglasi da je to njegovo i samo njegovo misljenje i utisak.
Moguca je i situacija da se okolni ljudi ne sloze. Npr secam se jedne situacije kad smo Loni i ja upoznali neku devojku i on tvrdi da je ona butch a ja da nije. Ja sam se rukovodila vizuelnim tj imala je duzu kosu i bila mi je nekako sitna a Loni ju je dozivljavao kroz pokrete i stav. Ispostavilo se da se njen dozivljaj sebe poklapa sa Lonijevim utiskom a ja nisam bila u pravu. No ni ja ne mogu da kazem da su joj pokreti bili zenstveni, daleko od toga, s te strane bih mogla reci da sam je i ja tako dozivela samo je vizuelni utisak koji se bar meni nije uklapao bio jaci. Podrazumeva se da je ipak presudan dozivljaj same osobe. Ali opet stoji onaj Galatejin primer da neko ne moze sebe definisati necim sto veze nema sa njim. Mislim moze ali ce se onda naci u neskladu jer bez obzira sto ce i ljudi hteti da nesto sto je crveno nazovu zuto, cesto ce gresiti ili ce govoriti zuto a mislice crveno. Mi smo svi naucili da se sluzimo jezikom i da izrazavamo sebe kroz jezik. I to nikad nije bas potpuno tacno ali je priblizno. Ali ako nije ni priblizno onda ostaje neshvaceno ili svedeno na ono sto ljudi zapravo vide.
Korisnikov avatar
By elektron84
Auuuu, gde ode ova tema? :lol:

Zakuvava se lepo ovde :napitak:

Ispijeni grunge look =/= andro :drama:
Korisnikov avatar
By Galateja
Evo šta biva kada dođe do inverzije identiteta:

''

No, pevac ili krelac, važno da je dobro pečenje. :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja
Originally posted by Hys.

Ono si kako se osecas. Ili ne osecas.
A šta ako se ja osećam kao Čarli Parker i tvrdim da sam on?! Imam li prava da zahtevam od drugih političku korektnost da se kao takva prihvatim? I da tužim LL ustanovu ukoliko žele da me hospitalizuju, jer ne poštuju moje osećanje i identitet? I da se ljutim na vas ako mi kažete 'Galateja, ti nisi Čarli'? :eureka:
<--- Galateja

Čarli --->:
Slika
dalje si objasnila, a Dzejka me je kao i inace odlicno pojasnila.
Ali ne mogu da ne napisem:

jebesga el si mogla vise da ga banalizujes?
:lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Banalno ili ne, važno da je učinkovito. :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Ucinkovito je utoliko sto smo zakljucili da ako neko tvrdi da je bandera, treba ga hospitalizovati.
Ne idemo u ekstreme, no smo pricali o postovanju samoidentifikacije "a ti to dobro znaaas Boboooo" ^^
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
od prostog sviđanja, preko Frejinih fanova, i naravno, krug se završava indentitetom i identifikacijom. :) ali i to je bolje od ukusa...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!