Ae ovako:
Meni su se generalno parfemi smucili u jednom periodu kada sam skontao da ih 'ima' svako. Nema verovatno niceg loseg u tome po krajnje kupce, ako nista drugo veci je izbor ali da li bas J Lo mora da izbaci 26805 parfema. Lepo je to, ali mislim da bi on morao da bude neciji pecat (mislim na 'dizajnera'), a ne pomoc pri propadanju karijere ili nacin da se zarade dodatne parice
Sa druge strane, diskutabilno je i to u kojoj meri 'autor' utice na samu izradu parfema (osim sto dizajnira bocicu), posto svega desetak parf. kuca uglavnom radi za sva moguca imena, odnosno brendove...
I sad didje cika Armani i poruci parfem, oni ga smuckaju a on prilepi na bocici svoj logo i 30 ml ti proda za 60€
E da su bar stvarno parfemi, nego uglavnom toaletne vode sto znaci da je koncentracija parfema ispod 10%.
Slican parfem, koji prioada istoj grupi, mozes naci i za 12€ a da ga kolicinski ne bude manje jedino sto je proizvodjac npr. puma ...
ok, zaljubljenost u mirisnu notu mogu da razumem, ne i random kupovinu zbog brenda ... pa sad ono kao mirisem na D&G a pritom ti parfem znaci samo zbog brenda.
No, aj' da izdvojim svog favorita:
Cool Water by Davidoff
Napravljen davne 1988. Klasika.
Gornje note:
Morska voda, nana, zelene note, lavanda, korijander, ruzmarin.
Srednje note:
Sandalovina, jasmin, geranijum i neroli.
Bazne note:
Mosus, hrastova mahovina, kedar, duvan i amber (sivi)
by Pierre Bourdon (1988)
Dinamican, svez, napadan a umeren, mladalacki, retro
Kosta svega 3500-4000 RSD 125 ml
Jedina mana mu je ogromna primena/rasprostranjenost