Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Bvlgari-Omnia crystalline
Dodala mi mama ovaj...i naravno Burberry-Brit. :love:
Korisnikov avatar
By MISSingPuzzlePiece
Bvlgari The Rouge (steta sto ga vise nema u prodaji), Versace Crystal Noir, dobar je Lady Million Paco Rabanne...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by str00ja
Inace sam misljenja da ne postoje bolji i losiji mirisi, tj. svako ima neki svoj ukus, pa shodno tome ja licno mislim da Chanel ima najbolje muske parfeme (ukupno njih 5 cini mi se), ne zato sto gajim simpatije prema tom brendu, vec jer mi parfemi istog tj njihovi mirisi nekako najvise odgovaraju. Smekam i njihov (relativno novi) Allure Edition Blanche, ima mi diskretan, ali zanimljiv miris, mozda ga kupim... Ili nateram nekog da mi kupi za rodj :D
Egoist je zaista divan, ali meni mnogo bolje stoji Edition Blanche koji je (izgleda) relativno nepoznat i nigde ne mogu da ga nađem. :sigh:
By str00ja
Originally posted by 2Q2Bstr8
Inace sam misljenja da ne postoje bolji i losiji mirisi, tj. svako ima neki svoj ukus, pa shodno tome ja licno mislim da Chanel ima najbolje muske parfeme (ukupno njih 5 cini mi se), ne zato sto gajim simpatije prema tom brendu, vec jer mi parfemi istog tj njihovi mirisi nekako najvise odgovaraju. Smekam i njihov (relativno novi) Allure Edition Blanche, ima mi diskretan, ali zanimljiv miris, mozda ga kupim... Ili nateram nekog da mi kupi za rodj :D
Egoist je zaista divan, ali meni mnogo bolje stoji Edition Blanche koji je (izgleda) relativno nepoznat i nigde ne mogu da ga nađem. :sigh:
Ako si u Beogradu, imaš ga u onoj baš Chanelovoj ogromnoj parfimeriji na Trgu, i još nekim većim po gradu... Al sad kontam da nisi, čim pitaš, baš sam plavuša :lol:

Ja i dalje nisam nabavio nit dobio Edition Blanche, a Egoist Platinum mi je gotovo prazan... To mi je i dalje favorit, al bi malo da se odmorim od njega... U međuvremenu sam se, pored Blanša, nameračio na ovaj njihov noviji Bleu, ne znam dal si ga njušio. To sad hoću...

Slika

(Neka mi ga neko kupiii! Hoću sponzoraaa! :rida: )
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
true...

sad se jedva obuzdavam da se ne mariniram u njemu
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Sunce

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Dior Homme Sport - opustenija, i letnja varijanta (napokon ga imam vec par meseci):

Slika

ovo je prvi parfem koji sam pozelela da kupim...

inace za mene je parfem oduvek bio luksuz i nikad ga nisam kupila sebi...sada kada sakupim parice, mislim da ce prvi biti ovaj:

Slika

By Swanheart
^
meni je taj jedan od najjacih parfema koji sam osetila i instant me zaboli glava od njega
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
meni je najjaci

Slika

a mnogo mi se svidja
By Swanheart
jao jeste i taj

ja sam sad uzela ovaj da probam i nije los
nisam nesto posebno odusevljena ali lep je za zimu

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Ako si u Beogradu, imaš ga u onoj baš Chanelovoj ogromnoj parfimeriji na Trgu, i još nekim većim po gradu... Al sad kontam da nisi, čim pitaš, baš sam plavuša :lol:
ja ga tražim u malo jeftinijoj varijanti. ;)
U međuvremenu sam se, pored Blanša, nameračio na ovaj njihov noviji Bleu, ne znam dal si ga njušio. To sad hoću...
nisam ga probao. pored AHEB imam AH Sport, ali on mi nije ni blizu EB.

EB ima savršene note na mojoj koži, davno mi neki parfem nije tako lepo stajao. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mozart
koristim BVLGARI AQVA parfem je prelep i obozavam ga
By Hans
Na primer:

D&G 6 - L'Amoureux :love:

Pacco Rabanne - 1 Milion i Black;

Novi Gucci Guilty

Novi Bleu de Chanel...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Neprevaziđen, koristim ga već par godina.

Slika

Nije loš, mada vuče blago na slatko, što ja ne volim, ali drugi vole :smug:
Korisnikov avatar
By badu
Burbery - Week end

...i još par, setiću se jednom.
By Kragi
Ae ovako:

Meni su se generalno parfemi smucili u jednom periodu kada sam skontao da ih 'ima' svako. Nema verovatno niceg loseg u tome po krajnje kupce, ako nista drugo veci je izbor ali da li bas J Lo mora da izbaci 26805 parfema. Lepo je to, ali mislim da bi on morao da bude neciji pecat (mislim na 'dizajnera'), a ne pomoc pri propadanju karijere ili nacin da se zarade dodatne parice :pare:
Sa druge strane, diskutabilno je i to u kojoj meri 'autor' utice na samu izradu parfema (osim sto dizajnira bocicu), posto svega desetak parf. kuca uglavnom radi za sva moguca imena, odnosno brendove...
I sad didje cika Armani i poruci parfem, oni ga smuckaju a on prilepi na bocici svoj logo i 30 ml ti proda za 60€ :roll:
E da su bar stvarno parfemi, nego uglavnom toaletne vode sto znaci da je koncentracija parfema ispod 10%. :kasalj:
Slican parfem, koji prioada istoj grupi, mozes naci i za 12€ a da ga kolicinski ne bude manje jedino sto je proizvodjac npr. puma ...
ok, zaljubljenost u mirisnu notu mogu da razumem, ne i random kupovinu zbog brenda ... pa sad ono kao mirisem na D&G a pritom ti parfem znaci samo zbog brenda. :D

No, aj' da izdvojim svog favorita:

Cool Water by Davidoff

Slika

Napravljen davne 1988. Klasika. :love:

Gornje note:
Morska voda, nana, zelene note, lavanda, korijander, ruzmarin.
Srednje note:
Sandalovina, jasmin, geranijum i neroli.
Bazne note:
Mosus, hrastova mahovina, kedar, duvan i amber (sivi)

by Pierre Bourdon (1988)

Dinamican, svez, napadan a umeren, mladalacki, retro :D
Kosta svega 3500-4000 RSD 125 ml

Jedina mana mu je ogromna primena/rasprostranjenost :jbg:
:sudija:
By Kitty
definitivno u poslednjih par godina koristila sam svasta ali uvek se vratim na ovaj , imam ga od kada je izasao mislim od 2009, ovo mi je vec treca bočica, nasla sam se ... i mslim ovaj parfem ... to sam totalno ja... dobro mi stoji, niko nije rekao da je ruzan.. i svi bi nekako da me zagrle i kao... mmmm... kako dobro mirises.. a sto je najvaznije meni se mnogo svidja

Versace Bright Crystal

Slika
Korisnikov avatar
By nsc
dugo sam ga koristio i mislim da je na meni najbolji Versaceov prvi iz 1984. - nije imao neko ime, samo L'Homme
voleo sam i Opium YSL (1995.)
prosle godine Armani Black Code (2004.)
trenutno Gucci by Gucci (2008.)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!