Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Budila se... istusirala se... i sad se cekam sa cimerkom i najboljim drugom, bicemo ceo dan zajedno zbog svakakvih nekih razloga...
Nista impresivno. Ali uskoro putujem!!! :putnik: :sunce:
Korisnikov avatar
By gari
Opet sam poranio, probudio sam se u 14:00 h. Radni narode Montenegra budite se podne je /šala/. Posle par kafa sada čekam da mi najdraža spremi tortu. Onako iz čista mira, videla ovde neku temu o tortama pa rešila da me razveseli. Što ti je ljubav.

:sladoled: :vegi: :shok2:
By Swanheart
ovako...sinusi me ubise ne vidim ni sta pisem...ako me neko vidi na motoru na 5 stepeni neka me slobodno gadja kamenom u glavu:zvezdice: bila na moru-vratila se...ovde nista novo...odoh danas da se sisam...
i tako...
Korisnikov avatar
By Laika
Jedva čekam da se nadišem svežeg vazduha :putnik:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Laika
Jedva čekam da se nadišem svežeg vazduha :putnik:
A di ces? :)
Korisnikov avatar
By Draco
Gde ces sad u vikendicu?!?! A situacija na Kubi? Strasno, ostavljas nas u ovom presudnom trenutku!
Korisnikov avatar
By Laika
Vraćam se takoreći odmah, tako da ćemo da pretresamo aktuelne krize prije no što zamišljaš.
Nisi valjda mislila da ću dozvoliti sebi taj luksuz da se ko čovek odmorim u ovom zlom času?!
Korisnikov avatar
By Draco
Pa ne znam.. Prosli put kad smo vodili *ozbiljne* razgovore <doduse uz tonu alkohola i na plazi> ti si skipovala meeting. :P

Ne bi me cudilo da sada globalno skipujes :durenje:
Korisnikov avatar
By Laika
:smug:
Nisam skipovala, ja sam odgovorna. :durenje:

Uostalom, slala si mi izveštaje svako malo, bila sam obaveštena o toku rasprave i da je slučajno otišla u krivom smeru, dalo se popraviti... :superheroj:
Korisnikov avatar
By Delete

Ti odgovorna??? :smeh: :pucaodsmeha: :lol:
Korisnikov avatar
By Laika
Jesam. :durenje:

Ma, šta ti znaš... :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Draco

Uostalom, slala si mi izveštaje svako malo, bila sam obaveštena o toku rasprave i da je slučajno otišla u krivom smeru, dalo se popraviti... :superheroj:
LoooooooooooL, odgovorna!!! :pokazuje: :pucaodsmeha:

Razgovor i jeste posao u pogresnom pravcu cim se spomenuo Tito! <pitaj Tinki kako se to zavrsava :lol: >
Korisnikov avatar
By Delete
Znam da se jednom prilikom zamalo naljutih na tebe, zbog tvoje NEODGOVORNOSTI! :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Laika
:sniff: :durenje:
Ma jesam odgovorna, beštije jedne, šta ste se navrzale na moju odgovornos'..

E to što se stiglo do Tita, to bogme nisam znala, nisam bila obaveštena :koštunica: :gledanje u luster: :durenje:
Korisnikov avatar
By Delete
@Laika :kiss:

Btw, nemo` ko da zapocne raspravu o Titu kad sam ja tu...nece moci da dodje do reci...ili ce pricati sam sebi :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete

Btw, nemo` ko da zapocne raspravu o Titu kad sam ja tu...nece moci da dodje do reci...ili ce pricati sam sebi :smilegrin:
Ma ne brini, sa tobom covek moze samo da prica o sladoledu na parketu! :P
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco

Ma ne brini, sa tobom covek moze samo da prica o sladoledu na parketu! :P

Aaaaaaaaaaaaaa, mislila sam da si zaboravila!
Ne spominji to nikom, inace...:elektro:
Korisnikov avatar
By Laika
Jedva čekam da čujem o tom parketu sa sladoledom :D
:kiss:

he he :lukavi:
Korisnikov avatar
By Draco
Sad bas hocu namerno jer tu pretis nesto! :P

Dobro, 'ajde.. mozemo da pricamo o necem drugom.. :hmm: ... :eureka: ! Npr. o filmovima DO POLA! :smirk:
Korisnikov avatar
By Laika
Oh, jes, i meni se o tome priča :D
Korisnikov avatar
By Delete
Eto, sad si ti kriva sto se opet desilo ono isto kao sa sladoledom i parketom! Pa znas da sam ja :maji: i da ne treba da me zezas!
Korisnikov avatar
By Draco
Oh, jes, i meni se o tome priča :D
Sta?! I ti bi da budes doPolenica?! :shok:
Korisnikov avatar
By Draco
Eto, sad si ti kriva sto se opet desilo ono isto kao sa sladoledom i parketom! Pa znas da sam ja :maji: i da ne treba da me zezas!
fegetu, pa ne bih ja tebe zezao! :spin:

Nego, sta se to tacno opet desilo, m? :smirk: :P
Korisnikov avatar
By gari
A što ne idete malo na U2U nego ovde razmenjujete porukice lične prirodice? Doduše, meni ne smeta, ali ima njih-kojima ovde sve smeta.

:goran: :kopa: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco
fegetu, pa ne bih ja tebe zezao! :spin:

Nego, sta se to tacno opet desilo, m? :smirk: :P

Ja opet :blush: malo!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by gari
A što ne idete malo na U2U nego ovde razmenjujete porukice lične prirodice? Doduše, meni ne smeta, ali ima njih-kojima ovde sve smeta.

:goran: :kopa: :cvetduga:
Hoces li mi verovati da smo Draco i ja u isto vreme kad smo postovale ovde (sa Laikom) razmenile najmanje 20 u2u-eva? A niko se do sada nije zalio da mu smetamo, jer ipak se mi ne svadjamo kao neki, niti imam osecaj a imamo toliko forumaskih neprijatelj kao pojedinci.
By Çâðê_DUP
Dragi dnevnice,

zasto je jutro ovako kasno? Budim se, a osine me jezik. Tek tamo negde utekne poneka zmija. Lahor zagorele zavese od pregrsti dima i cigareta zabruji kroz moje zdrelo sa devet rupa, prevrnuto u obliku golf charape ...
da li povracam, da li smrdim, da li pehar zuchi izbija kroz mlaz pene koja me pokriva, tako da mi telo postaje plasticna folija ili sam samo luda.
Ili je taj buljuk gnojnoga mlaza zapravo izasao kroz veliku kosmicku crnu rupu moga tela? Sveti Azraele, opet sam spavala naopacke ...
Nude mi kafu zabrinuti ukucani (ne, to su duhovi u mojoj kuci, ukucane drzim zajedno sa ostalim lesevima u podrumu, rekla bih, ali znam da ga nemam, samo dve olinjale sekire koje su izbacene iz prve verzije romana Zlocin i Kazna)
. Uzimam, kao i svaki zombi Skorpijin Kristal kako bih se promenila u Prikazu i nastavila da se budim kao i svi ostali ljudi. Imam anginu, ali ja se ne lecim penicilinima, pentreksilima, mi Nemrtvi lecimo se lekovitom magijom i jedemo iskljucivo predmete koji ozivljavaju. To takodje umanjuje hendikep koji dozivljavamo pred ogledalima i na dnevnom svetlu ....
Medjutim, ovog jutra sve je bilo suvise kasno, dejstvo Skorpijinog kristala je prestalo, a sam Kristal postao je samo beskorisna jednacina enoma u djubretu sveta.
Pruzam se pred urokljivim ocima Medicinske Sestre, cuvara svih zamrznutih leseve sveta. Pokazujem serijski broj i dobijam iglu u dupe jdan sekund pre moje ponovne transformacije u propalog zombija
-Budi se budi se, kasnis?
-Gde kasnim?
-Gde mi je ceremonijalni oklop?
Na putu ka net kaficu (odakle sve ovo kucam)srecem privlacnog albina. Ah, kada cu vec kupiti takva sochiva?
Uf, covece, nikad nisam ovoliko kasnila. Hodam, sa iglama u dupetu i sisama. Zasticena sam magijom Daywalking Cape-a.

{Negde daleko, mozda nakon zavrsetka ovoga dana koji toliko dugo traje, sedecu na obali reke i posmatracu crveni istok. Sunce samo sto nije izaslo.)

:brada:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!