Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by XanaXodlicno receno...
perfektna definicija intrinzičnosti zla, lažnog morala i možda najpoetičnija anamneza ludila nacističkog masakra 20 st.
Originally posted by Kiborgdobri su, pogotovo glumica koja glumi Lizbet
Gledao sam Milenijum trilogiju po knjigama Stieg-a Larsson-a:
"The Girl With The Dragon Tattoo"
"The Girl Who Played With Fire"
"The Girl Who Kicked the Hornets' Nest"
Jako interesantni filmovi. Malo razvučeni možda, ali ništa preterano. Solidne 9-ke za sva tri dela![]()
Originally posted by Kiborg
The Blob
Horor koji nisam smeo da pogledam kao dete, ali zahvaljujući Tungiju, koji je na osnovu mog opisa došao do toga kako se film zove, odgledao sam ga pre par dana. Film je bezveze i nimalo strašan. Jedva prelazna ocena, 6/10
Originally posted by erkondisnWow, zaista misliš da sam "odlično napisao"?
perfektna definicija intrinzičnosti zla, lažnog morala i možda najpoetičnija anamneza ludila nacističkog masakra 20 st.
![]()
Originally posted by haemoglobin87
jako dobra ideja za film, ali smorio me je lik zene..bas smorio
8/10
Originally posted by XanaXuvijek je i herr vater,i ljubljenje ruke,i ostali patrijarhalno-religijski obicaji kakvi se ponegdje i u nas su se znali donedavno naci te imam dojam da je haneke na neki nacin dobro opalio po religiji kao jednu od uzrocnih faktora popularnosti ideologije. Da je pogrijesio,znamo da nije
Originally posted by erkondisnWow, zaista misliš da sam "odlično napisao"?
![]()
Thanks, naravno.
(Možda da napravim carrier-move, pa postanem novi Gordan![]()
(ako nekoga još zanima: pri karju, kada djeca mole oca za oprost, engl. prijevod samo kaže "Father" dok djeca cijelo vrijrm govore "Herr Vater / Gospodine Oče)
Originally posted by makaŠta ti se dopalo, mako?
The Social Network - dopao mi se
Originally posted by XanaXcareer move.
(Možda da napravim carrier-move, pa postanem novi Gordan![]()
Originally posted by rude_boy
^ pogledao sam trailer, izgleda obećavajuće.![]()
Poslednji film sa gay tematikom koji sam gledao je Prayers for Boby
http://www.imdb.com/title/tt1073510/
Znači oči sam isplakao... Naleteo sam na njega na jutubetu. Zamisli ceo film izbačen u parčićima.
Originally posted by rude_boyPrayers for Bobby je ekstra. Mislim da ce ti se i The Bubble svideti.
^ pogledao sam trailer, izgleda obećavajuće.![]()
Poslednji film sa gay tematikom koji sam gledao je Prayers for Boby
http://www.imdb.com/title/tt1073510/
Znači oči sam isplakao... Naleteo sam na njega na jutubetu. Zamisli ceo film izbačen u parčićima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!