Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Slika

Predobar film, bas me pomerio... preporucujem.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Upravo odgedah Veronika decides to die. Lepo mi legao na moje jebemtisvezivoimrtvo raspolozenje.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Two-Lane Blacktop, Monte Hellmana

I sad sam skontala da svakog meseca ubodem bar po dva-tri filma koja će se narednih dana prikazivati u Kinoteci. :gatara:
By XanaX
"Das weisse Band - eine deutsche Kindergeschichte"

("The White Ribbon")

od Hanekea - gledao oko 10-tak puta nanovo, i svaki put... fascinirajuće!

perfektna definicija intrinzičnosti zla, lažnog morala i možda najpoetičnija anamneza ludila nacističkog masakra 20 st.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BE_ByB2o ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Slika

jako dobra ideja za film, ali smorio me je lik zene..bas smorio

8/10
Korisnikov avatar
By Kiborg
Gledao sam Milenijum trilogiju po knjigama Stieg-a Larsson-a:

"The Girl With The Dragon Tattoo"
"The Girl Who Played With Fire"
"The Girl Who Kicked the Hornets' Nest"

Jako interesantni filmovi. Malo razvučeni možda, ali ništa preterano. Solidne 9-ke za sva tri dela :)

The Blob

Horor koji nisam smeo da pogledam kao dete, ali zahvaljujući Tungiju, koji je na osnovu mog opisa došao do toga kako se film zove, odgledao sam ga pre par dana. Film je bezveze i nimalo strašan. Jedva prelazna ocena, 6/10
Korisnikov avatar
By bothways
Now and Then (1995), odnosno "Nekad i sad"

Gledao sam taj film kao mali i bas sam se u to vreme odusevio njime. I palo mi na pamet da ga nadjem i skinem, pa to i uradih i sad ga pogledah.

OK, sladak je filmic, ali nista sad posebno.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Kiborg

Gledao sam Milenijum trilogiju po knjigama Stieg-a Larsson-a:

"The Girl With The Dragon Tattoo"
"The Girl Who Played With Fire"
"The Girl Who Kicked the Hornets' Nest"

Jako interesantni filmovi. Malo razvučeni možda, ali ništa preterano. Solidne 9-ke za sva tri dela :)
dobri su, pogotovo glumica koja glumi Lizbet :hail:

mada, meni su knjige mnooooogo mnoooogo bolje.
Korisnikov avatar
By castor
^ aaaaaaaaaaaa i predivna Maggie Smith je tu

on:
Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Kiborg

The Blob

Horor koji nisam smeo da pogledam kao dete, ali zahvaljujući Tungiju, koji je na osnovu mog opisa došao do toga kako se film zove, odgledao sam ga pre par dana. Film je bezveze i nimalo strašan. Jedva prelazna ocena, 6/10

Klasika.Horori osamdesetih:)

Relativno skoro sam ga gledao,a rekoh mislim da ga imam negde na disku.Nikako da uradim selekciju,po naslovima,pa da strpam sve to sto imam (a imam :drama: ),u jedan folder..Mogu komotno da otvorim DVD klub:lol:
By XanaX
Originally posted by erkondisn
Originally posted by XanaX

perfektna definicija intrinzičnosti zla, lažnog morala i možda najpoetičnija anamneza ludila nacističkog masakra 20 st.
odlicno receno... :klap:
Wow, zaista misliš da sam "odlično napisao"? :) Thanks, naravno.

(Možda da napravim carrier-move? :eviltrep:

(ako nekoga još zanima: pri karju, kada djeca mole oca za oprost, engl. prijevod samo kaže "Father" dok djeca cijelo vrijrm govore "Herr Vater / Gospodine Oče)
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by erkondisn

odlicno receno... :klap:
Wow, zaista misliš da sam "odlično napisao"? :) Thanks, naravno.

(Možda da napravim carrier-move, pa postanem novi Gordan :eviltrep:

(ako nekoga još zanima: pri karju, kada djeca mole oca za oprost, engl. prijevod samo kaže "Father" dok djeca cijelo vrijrm govore "Herr Vater / Gospodine Oče)
uvijek je i herr vater,i ljubljenje ruke,i ostali patrijarhalno-religijski obicaji kakvi se ponegdje i u nas su se znali donedavno naci te imam dojam da je haneke na neki nacin dobro opalio po religiji kao jednu od uzrocnih faktora popularnosti ideologije. Da je pogrijesio,znamo da nije :giggle: , pogotovo kad se analizira st(r)anje na balkanu.
Korisnikov avatar
By maka
The Social Network - dopao mi se
By dukkehjem
The Bubble

Slika
10/10

Odlican film.

Jedina zamerka mi je sto na kraju, kada nastradaju u eksploziji, ima dva lesa pokrivena, mislim da inace tesko da ostanu lesevi... no mozda da bi gledaoci razumeli, ili ima simbolike u svemu tome... kada su na kraju jedan kraj drugoga.

Film je divan. Sveobuhvatan.

Dotice kako probleme lgbtiq zajednice, tako i probleme rata, patrijarhata, socijalne nepravde...

Izuzetan film. Prelepe scene, prelep jezik.

Muzika za svaku pohvalu.
Korisnikov avatar
By rude_boy
^ pogledao sam trailer, izgleda obećavajuće. :klap:

Poslednji film sa gay tematikom koji sam gledao je Prayers for Boby

http://www.imdb.com/title/tt1073510/

Znači oči sam isplakao... Naleteo sam na njega na jutubetu. Zamisli ceo film izbačen u parčićima.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by maka

The Social Network - dopao mi se
Šta ti se dopalo, mako?

Picnut je i doteran, ima lep soundtrack, ali mi je nekako praznjikav. Želeo sam film koji bi se pozabavio fenomenom fejsa, a ne sudskim procesom i mladim ljudima koji se časkom obogate...
O fejsu nisam saznao ništa novo. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Srklet

(Možda da napravim carrier-move, pa postanem novi Gordan :eviltrep:
career move. ;)
i nikad mi nije jasno zasto su si ljudi s kojima nisam nikada imao bilo kakav blizak odnos (hell, vecinu njih uopce i ne poznajem niti znam tko su, a niti me pretjerano zanima) uzeli za slobodno da me oslovljavaju imenom na forumima.
the burden of celebrity, i guess. :drama:

OT> lucky blue 7/10
drag kratki film gay tematike o prvoj simpatiji. ima na torrentima, preporucujem download.
By XanaX
Pa, ja sam si uzeo slobodu, sam. ja sam tvoj inverz, si-em,zapravo...

(btw. hvala, spelingbi, na korekciji.)

Obećajem da te nikada više neću osloviti imenom. Također, iako na sve načine pokušavam, teške volje odustat ću od stvaranja osobnog kontakta s tobom, iako žudim za istim od onog incidenta kad je bio rusvaj u onoj rupi u Dubravi, jer me impresionirala tvoja borbenost kao i bosanski naglasak ;)

Jesi li gledao The White Ribbon, btw.?

A tek kada bi objasnio ovaj svoj potpis, odnosno proširio - svi sad znamo što ti nedostaje, a što ne. Ali, ono čega imaš nemjerljive previše, volio bih pročitati...

Sve najbolje, Goran Sh.

p.s. evo, uklonio sam ime iz posta, skoro pa zaboravio....
Korisnikov avatar
By Srklet
nije meni problem u navođenju imena, nego u bliskosti koju to implicira. :icequeen:
By XanaX
Aha, eh... pa sad, ako je to problem, to se onda ide stručnjaku u kakvu ustanovu da to riješi.

lp, Goran Sh.
By Hans
The social network, sinoć.

Ne volim ljude kao što je Zuckenberg. Der rote Faden filma je da je on asshole kome je pošlo za rukom. Osim njegove devojke u filmu to niko ne primećuje i niko se time ne bavi. U biti je on isfrustrirani kompjuterski zaluđenik koji je profitirao na svojoj ascocijalnosti i alijenaciji. Pritom brzo govori i ima odvratan glas, histerično gestikulira i nada se da će brzim odgovorima na pitanja zaseniti prisutne, upadajući pritom u neprilike. Klasika. Svet bi postojao i bez Facebooka.
By dukkehjem
Originally posted by rude_boy

^ pogledao sam trailer, izgleda obećavajuće. :klap:

Poslednji film sa gay tematikom koji sam gledao je Prayers for Boby

http://www.imdb.com/title/tt1073510/

Znači oči sam isplakao... Naleteo sam na njega na jutubetu. Zamisli ceo film izbačen u parčićima.
Prayers for Bobby je ekstra. Mislim da ce ti se i The Bubble svideti.
Uz Prayers for Bobby sam plakao kao lud, uz ovaj nisam plakao uopste, ali sam se par puta najezio i bilo je momenata i radosti i tuge...
a plus sam slab na irvi lider-a koji je radio muziku, na izraelce, na njihov jezik... :love:
skini ga obavezno.
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!