Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by starsailorOdličan start, baš su me kupili. Sad da vidimo dalje
upravo odgledah na hrt1 epizodu 1 i 2 part. ¨skin¨ bbc-eve serije ¨budjenje mrtvih¨
i mislim da treba da je pogledate. uk, skinsi, muslimani, hiv, homosexualci, crkva, ljubav....
uh...bas sam se udubila bila![]()
Originally posted by Tungidobar je i Chad Allen...
Nekako je dosta zbijen.Gledao samo zbog Roberta Ganta:leviathan:
Originally posted by Tungija sam za Chad Allena saznala kad sam se navukla na "Donald Strachey Misteries" - filmovi snimljeni po detektivskim romanima (Ricarda Stivensona) gde je glavni lik out gej detektiv... Chad Allen ga glumi u svim filmovima... evo lista ako te interesuje... meni su se dopali, volim detektivske price
Nisam znao za drugog..Za Ganta,da.Deklarisao se jos kroz Queer as folk.
Originally posted by dharmoxu potpunosti se slazem
Third Man Out mi je bio savršen. Ovi naredni već manje ali ceo serijal je dobar i vredan gledanja.
Originally posted by mOwbidda je fantastican film?
the hours...
ne znam sta da kazem...
Originally posted by bothwayspa ok.,., nisam nesto...odusevljena :j ono, ok je...
Originally posted by mOwbidda je fantastican film?
the hours...
ne znam sta da kazem...
![]()
ja ga odgledah pre nedelju-dve, posle 7 godina negledanja. I iznova me izdushevio.
Originally posted by walt333Lep opis, slažem se sa tobom. Čak mi je i draži od Amarkorda i Slatkog života, dok Stradu nisam gledala pa ne mogu reći.
Grad zena – Posto je na ovaj film, kada je izasao, baceno drvlje i kamenje i posto su ga ocenjivali kao “bezvredni film istrosenog Felinija” ja ocekivao najgoru katastrofu, kad ono film mi se jos i dopao. Da se razumemo nije na nivou Amakorda ili Strade ili Slatkog zivota ali da je dobar dobar je. Nostalgican, nabijen erotizmom, paradoksalan, na trenutke jako tuzan a u drugim vec sve prsti od veselje, prelepe zene, senzualnost, divna muzika koja se savrseno uklapa u scene, macizam, feminizam, intelektualna onanija… sve u svemu 8\10
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!