Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Nekako je dosta zbijen.Gledao samo zbog Roberta Ganta:leviathan:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ciao
Slika

8/10 Miran, jednostavan, lep film. Sve moje preporuke. Film je malo usporen, te preporuchujem da ga gledate tek kada zadjete u stanje suprotno od hiperaktivnog. :)

The Crazies
Slika

7/10 Nishta shto vec nije vidjeno, ali je film lepo uradjen. Meni je drzao paznju.

The Twilight saga:Eclipse
Slika
Ne mogu da ocenim, jer stvarno vishe nisam siguran shta da mislim o ovom serijalu. Prvi film mi se dopao, drugi mi je bio odvratan, ovaj mi je malo popravio utisak nakon drugog.
Korisnikov avatar
By starsailor
upravo odgledah na hrt1 epizodu 1 i 2 part. ¨skin¨ bbc-eve serije ¨budjenje mrtvih¨
i mislim da treba da je pogledate. uk, skinsi, muslimani, hiv, homosexualci, crkva, ljubav....
uh...bas sam se udubila bila :sigh:
By Ulix
Outrage -- drugi put :klap: :klap:

I nama je vrlo potreban jedan ovakav dokumentarac. Nije da nema materijala. :evil:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by starsailor

upravo odgledah na hrt1 epizodu 1 i 2 part. ¨skin¨ bbc-eve serije ¨budjenje mrtvih¨
i mislim da treba da je pogledate. uk, skinsi, muslimani, hiv, homosexualci, crkva, ljubav....
uh...bas sam se udubila bila :sigh:
Odličan start, baš su me kupili. Sad da vidimo dalje :ples:
Korisnikov avatar
By nev
inception

precenjen, gluma ne previse ubedljiva, junaci bezlicni, specijalni efekti kao da su ubaceni na silu, objasnenja vezana za snove kao da govori narator u dokumentarcu... sve u svemu 6.7
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Tungi

Slika

Nekako je dosta zbijen.Gledao samo zbog Roberta Ganta:leviathan:
dobar je i Chad Allen...
... zanimljivo da su obojica out gej i privatno...

meni se dopao film :up:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam znao za drugog..Za Ganta,da.Deklarisao se jos kroz Queer as folk.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Tungi

Nisam znao za drugog..Za Ganta,da.Deklarisao se jos kroz Queer as folk.
ja sam za Chad Allena saznala kad sam se navukla na "Donald Strachey Misteries" - filmovi snimljeni po detektivskim romanima (Ricarda Stivensona) gde je glavni lik out gej detektiv... Chad Allen ga glumi u svim filmovima... evo lista ako te interesuje... meni su se dopali, volim detektivske price
1 - Third Man Out (2005)
2 - Shock to the System (2006)
3 - On the Other Hand, Death (may 2008)
4 - Ice Blues (sept 2008)
Korisnikov avatar
By dharmox
Third Man Out mi je bio savršen. Ovi naredni već manje ali ceo serijal je dobar i vredan gledanja.
Korisnikov avatar
By Tungi
E da..Shock to the system.Gledam odakle mi je poznat:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije bila moja ideja da gledam, da se odmah ogradim.

Slika

Ne znam odakle da krenem sa pljuvanjem.

Smešno je, zaista, izoperisani matorci koji više ne umeju ni pristojno da glume.

A pošto su ti matorci pokupili sve pare, čak i sporedne uloge su presmešne, pošto su u pitanju statisti, bez trunke talenta za glumu ili uopšte govor.

0/10
Korisnikov avatar
By mOwbid
the hours...

ne znam sta da kazem...
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Grad zena – Posto je na ovaj film, kada je izasao, baceno drvlje i kamenje i posto su ga ocenjivali kao “bezvredni film istrosenog Felinija” ja ocekivao najgoru katastrofu, kad ono film mi se jos i dopao. Da se razumemo nije na nivou Amakorda ili Strade ili Slatkog zivota ali da je dobar dobar je. Nostalgican, nabijen erotizmom, paradoksalan, na trenutke jako tuzan a u drugim vec sve prsti od veselje, prelepe zene, senzualnost, divna muzika koja se savrseno uklapa u scene, macizam, feminizam, intelektualna onanija… sve u svemu 8\10
Korisnikov avatar
By Galateja
Slika

Sto minuta slave je film o hrvatskoj gluhonemoj slikarki Slavi Raštaj i njenom ljubavniku, slikaru, Beli Čikošu. Film za umetnike, one koji se tako osećaju i ljubitelje umetnosti. :D
Originalan rediteljski postupak, odlična gluma i interesantna kamera.
Ima li zrak boju?
Filmom Sto minuta slave Matanić je pokušao da da vazduhu boju, tišini rečitost, rečima besmisao. Zajedno sa scenografom i kostimografom verno nas uvodi u Zagreb na smeni vekova (19. i 20.) sa portretisanjem univerzalne blaziranosti (materijalizovanoj u tzv. umetničkim krugovima koji su leglo sujete kroz scene prikladne tom vremenu) i individualnosti (oličene u odbačenima i jurodivim).

8/10
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by walt333

Grad zena – Posto je na ovaj film, kada je izasao, baceno drvlje i kamenje i posto su ga ocenjivali kao “bezvredni film istrosenog Felinija” ja ocekivao najgoru katastrofu, kad ono film mi se jos i dopao. Da se razumemo nije na nivou Amakorda ili Strade ili Slatkog zivota ali da je dobar dobar je. Nostalgican, nabijen erotizmom, paradoksalan, na trenutke jako tuzan a u drugim vec sve prsti od veselje, prelepe zene, senzualnost, divna muzika koja se savrseno uklapa u scene, macizam, feminizam, intelektualna onanija… sve u svemu 8\10
Lep opis, slažem se sa tobom. Čak mi je i draži od Amarkorda i Slatkog života, dok Stradu nisam gledala pa ne mogu reći.

Ono što mene privlači u Gradu žena je ta neka oniričnost, što podseća na moje snove. :D
Korisnikov avatar
By acid drop
poslednja dva koje sam gledala:

Slika

odličan film, žao mi je što nisam ranije gledala.

Slika

uloga k'o stvorena za evu, psihički nestabilna profesorka. :lol: drama jebena.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Stage Beauty (2004)

17. vek... londonski teatar... najlepsa i najbolja Dezdemona je glumac Kinerton... sta se desava kada Carls II zabrani muskarcima da igraju zenske uloge, a Kinertonova garderoberka postane prva glumica Londona?

sjajan film... ne znam zasto i kako ga nisam ranije otkrila... inace obozavam filmove o pozoristu, ali ovaj je prilicno interesantan i zbog istrazivanja roda i rodnih uloga...
Korisnikov avatar
By Brokeback
Pogledao "Save me" ! Dobar je, taman za one koji se jos preispituju vezano za veru, Isusa and co. :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Prince of Persia

Pa ono, ništa spektakularno. Dobri efekti, drži pažnju, priča nikakva, ali to se i očekivalo. Solidna 5-6/10.
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Mr. and Mrs. bridge (1990) - Volim filmove koje je rezirao James Ivory,a ovaj mu je jedan od najboljih. Genijalna i vrlo detaljna studija zivota porodice u americkom predgradju cetrdesetih godina. Zaplet u filmu ne postoji sve se svodi na nizanje dogadjaja i bogatom paletom emocija unutrasnjeg sveta likova. Paul Newman odlican kao i obicno (I vrlo jebozovan cak i svojoj 65 godini :kurva: ) ali najfascinatnije u celom filmu je sigurno gluma Joanne Woodward, genijalna je u ovom filmu.
“Volela bih da znam gde zrikavci odlaze kada prodje leto” :drama: . Sve u svemu 9/10.
Korisnikov avatar
By Torry
love and other disasters

nije losa pricica samo da su drugi glumci bilo bi bolje....brit murphy je ok ali ovi drugi mi kvare utisak

7/10

le nouveaux monde

simpaticna francuska komedija, dve devojke u vezi zele da nadju donatora sperme da bi imale dete, kandidat je i jedan njihov prijatelj....igra onaj simpatican Ben iz serije Sen Trope

7/10

everybody's fine

neprevazidjeni de niro, i drama o ocu kome deca ne dolaze za vikend pa on resava da ih iznenadi i poseti

8/10
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!