Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
:neznam:

Turniri iscrpljuju.

OK, Ana ce piti AquaVivu da joj daa snage, a Jeca?
Korisnikov avatar
By Lunja
I jos nesto - bravo Djole! :kolo:

@ sunce, ne kazem da je NJ neispravno. samo sam odabrao da citam sa N. :D
Kako citas KiriLenko? Kiriljenko?
Zvonareva - Zvonarjeva? (ovo sam video na tenissrbija sajtu)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Originally posted by Sunce
Can you believe it??? Ja mislim da je to dobro. Bolje je da se odmori i skupi snagu za završni turnir.
Yes, I can!!

Vise je nego ocigledno da joj je potreban odmor. U poslednjih nekoliko meceva (ne racunajuci poslednja dva), posle poraza se zalila kako je iscrpljena. Zatim putuje u Bangkok da preda mec prvog kola, a onda gubi jos jedan mec u nizu - u Cirihu.
HEEEELOOOOUU! She needs some rest!
Dobro je da se setila da joj treba mini-pauza. Za Madrid ce joj trebati sva moguca snaga i umece.
:fige:
Samo da se ne izblamira na završnom turniru. Neka sada otvori dobro oči i neka skenira protivnice. Kad bi mogla da usavrši servis i pojača udarce, posebno forhend, bila bi savršena.
Korisnikov avatar
By Sunce
I jos nesto - bravo Djole! :kolo:

@ sunce, ne kazem da je NJ neispravno. samo sam odabrao da citam sa N. :D
Kako citas KiriLenko? Kiriljenko?
Zvonareva - Zvonarjeva? (ovo sam video na tenissrbija sajtu)
Ma ok je, čitaj kako želiš, nije mi bilo jasno zašto pišeš veliko N. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By spliff
danas nokia igra sa anchitjem :srbin:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Srpsko-hrvatski obrachun

Bit ce to zanimljiv mech
Korisnikov avatar
By Dina
Zašto pišeš veliko N? Na srpskom bi se čitalo NJ, na engleskom N.
Citam na engleskom, tj. na srpskom jer citam kao sto je napisano, a ono TS spojim u C. :D
Pošto sam učio ruski jezik, n pre e se čita kao NJ. C je u redu.
Ja citam Kuznjecova. Ali me izludjuju kad Vaidisovu zovu Vaidishova. Prvo je bila ovako prvo i ja sam je tako navikla, ali onda je valjda neko rekao reporteru da cita drugacije... Isto kad Jelenu zove Dzej Dzej (ali ne jednom nego deset puta u toku meca) - dodje mi da utisam ton. To je mozda uobicajeno u SAD ali ko bi je ovde tako oslovljavao? :drama:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Da...slicno je bilo i sa Federerom....kada se ispostavilo da on nije Roze vec Rodzer

:smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Morpheus
Srpsko-hrvatski obrachun

Bit ce to zanimljiv mech
Svaka čast Novaku! Samo da povreda nije ozbiljna! :)
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Dina

Ja citam Kuznjecova. Ali me izludjuju kad Vaidisovu zovu Vaidishova. Prvo je bila ovako prvo i ja sam je tako navikla, ali onda je valjda neko rekao reporteru da cita drugacije... Isto kad Jelenu zove Dzej Dzej (ali ne jednom nego deset puta u toku meca) - dodje mi da utisam ton. To je mozda uobicajeno u SAD ali ko bi je ovde tako oslovljavao? :drama:
Meni, recimo, bode usi izgovor hrvatskih komentatora. Doduse, mozda oni tacno izgovaraju, a ne nasi, ali stvarno nisam cuo da neko Bekama zove Bekem, pa onda Vinus, Sirina, Zhustin...
Korisnikov avatar
By Doxar
Da, zamalo da zaboravim. Svaka cast Noletu!

A, jos sa ispadanjem Nadala, lov na drugo mesto ce biti brzi i kraci. Moralo bi tako biti.:D
Korisnikov avatar
By Marvin
Isto kad Jelenu zove Dzej Dzej (ali ne jednom nego deset puta u toku meca) - dodje mi da utisam ton. To je mozda uobicajeno u SAD ali ko bi je ovde tako oslovljavao? :drama:

I mene to džej džej nervira. Hajde napisati J. J. to i ima smisla, ali je oslovljavati na srpskom sa džej džej :ubise:
By superfly
evo i ja da se uključim u diskusiju, nećete mi zameriti što malo idem u off:
nikako ne mogu da se skoncentrišem na igru đokovića dok ga gledam, jer me jako podseća na jednog slatkog forumaša.
kako da rešim ovaj problem?

hvala.
Korisnikov avatar
By Lunja
Evo, JA ( :sweet: ) Justine izgovaram kao ZHUSTIN.

Sto se tice Djoleta, ima sjajnu priliku da se do kraja sezone opasno priblizi Nadalu, a mozda i da ga prestigne.
:fige:

Sutra ZHOOSTIN vs ВаидиШова. :D :cheer:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by superfly
nikako ne mogu da se skoncentrišem na igru đokovića dok ga gledam, jer me jako podseća na jednog slatkog forumaša.
na kog, na kog? :trep: :cheer:
:trach:
Korisnikov avatar
By Marvin
Da... zaboravio sam za Vajdišovu. Tako se kaže na češkom :yes:
Meko š doduše (kao ono crnogorsko) ako š je š :D
I Rodžer je Rodžer (mama uvek zna najbolje :yes: ) ali meni nikako nije jasno kako se Szavay izgovara? Svaki naš komentator drugačije kaže a Britanci drugačije.
Imamo nekog madjarospikera ovde? :trep:
Šavaj, je li tako?
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
Šavaj, je li tako?
Ja bio u dosluhu sa jednom ostrascenom hortijevkom i ona mi rece da se izgovara Савој. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Eto ti.
A čuli smo i Savaja i Šavaja i Šavoja... mislim, komentator si a ne pričajući semafor... zaradi te pare...
Korisnikov avatar
By Dina
VaidiSova izgubila :rida: I Franceska Skiavone... danas za koga god sam navijala izgubi...
Korisnikov avatar
By Sunce
Nalbandian je bio fenomenalan! Čovek je pobedio Nadala, pa Đokovića, pa Federera! Svaka čast!

Čovek sa Suncem na zastavi! :sunce:

Slika

I naravno, Henin! Svaka joj čast! :party: Šteta za Golovinku! :tenis:
Korisnikov avatar
By IriS
svaka mu čast :hail2:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja muski tenis slabo pratim... ali Justine i Golovin sam gledala... Navijala sam za Justine da sebi popravim raspolozenje posto sam znala kakav ce biti ishod ;) :tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by kiss addict
svaka mu čast :hail2:
a sad masters za cure... kada ce da daju zzreb?
Korisnikov avatar
By Marvin
Golovinka je tako lepo krenula :rida:
Taaaa Žastin... nemož joj niko ništa :vudu:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja muski tenis slabo pratim... ali Justine i Golovin sam gledala... Navijala sam za Justine da sebi popravim raspolozenje posto sam znala kakav ce biti ishod ;) :tenis:
:smeh: Dobar recept za bolje raspoloženje! Moje bubice su da uvek navijam za slabije. :opatica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nalbandian je bio fenomenalan! Čovek je pobedio Nadala, pa Đokovića, pa Federera! Svaka čast!
I posto je momak ove godine dosao samo do jednog polufinala, totalno van fome 9.5 meseci, kao sa Puertom, odmah su zvanicnici Madrida morali da ga salju na najdetaljniji doping test zbog sumnji koje su se pojaile vec posle meca s Nadalom. Takvo gazenje...Ne zelim da paranoisem ali u tenisu, kad si 22 ili 23. na svetu, van forme...dodjes, pokupis i odes....naravno da se posumnja.

Dovoljno mi je antipatican da volim da mislim da je tako.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
a sad masters za cure... kada ce da daju zzreb?
Mislis na SE Championships?
Sledece nedelje je Linz, pa one tamo Kvebek, pa tek onda zavrsnica.

SONY ERICSSON CHAMPIONSHIPS 2007
This prestigious tournament will be celebrated in 2007 from November 5 to 11 in the Centre Court of the Recinto Ferial Casa de Campo, where since 2002 the Mutua Madrileña Masters Madrid is taking place.

http://www.sonyericsson-championships.c ... nt/faq.asp
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kupper
I posto je momak ove godine dosao samo do jednog polufinala, totalno van fome 9.5 meseci, kao sa Puertom, odmah su zvanicnici Madrida morali da ga salju na najdetaljniji doping test zbog sumnji koje su se pojaile vec posle meca s Nadalom. Takvo gazenje...Ne zelim da paranoisem ali u tenisu, kad si 22 ili 23. na svetu, van forme...dodjes, pokupis i odes....naravno da se posumnja.

Dovoljno mi je antipatican da volim da mislim da je tako.
Mislim da sve igrače posle mečeva testiraju. Možda grešim. Ko ti je antipatičan? Nalbandian? Mene je taj čovek oduševio.
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!