Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaSamo da se ne izblamira na završnom turniru. Neka sada otvori dobro oči i neka skenira protivnice. Kad bi mogla da usavrši servis i pojača udarce, posebno forhend, bila bi savršena.Originally posted by SunceYes, I can!!
Can you believe it??? Ja mislim da je to dobro. Bolje je da se odmori i skupi snagu za završni turnir.
Vise je nego ocigledno da joj je potreban odmor. U poslednjih nekoliko meceva (ne racunajuci poslednja dva), posle poraza se zalila kako je iscrpljena. Zatim putuje u Bangkok da preda mec prvog kola, a onda gubi jos jedan mec u nizu - u Cirihu.
HEEEELOOOOUU! She needs some rest!
Dobro je da se setila da joj treba mini-pauza. Za Madrid ce joj trebati sva moguca snaga i umece.
![]()
Originally posted by LunjaMa ok je, čitaj kako želiš, nije mi bilo jasno zašto pišeš veliko N.
I jos nesto - bravo Djole!![]()
@ sunce, ne kazem da je NJ neispravno. samo sam odabrao da citam sa N.![]()
Kako citas KiriLenko? Kiriljenko?
Zvonareva - Zvonarjeva? (ovo sam video na tenissrbija sajtu)
Originally posted by SunceJa citam Kuznjecova. Ali me izludjuju kad Vaidisovu zovu Vaidishova. Prvo je bila ovako prvo i ja sam je tako navikla, ali onda je valjda neko rekao reporteru da cita drugacije... Isto kad Jelenu zove Dzej Dzej (ali ne jednom nego deset puta u toku meca) - dodje mi da utisam ton. To je mozda uobicajeno u SAD ali ko bi je ovde tako oslovljavao?Originally posted by LunjaPošto sam učio ruski jezik, n pre e se čita kao NJ. C je u redu.Originally posted by SunceCitam na engleskom, tj. na srpskom jer citam kao sto je napisano, a ono TS spojim u C.
Zašto pišeš veliko N? Na srpskom bi se čitalo NJ, na engleskom N.![]()
Originally posted by DinaMeni, recimo, bode usi izgovor hrvatskih komentatora. Doduse, mozda oni tacno izgovaraju, a ne nasi, ali stvarno nisam cuo da neko Bekama zove Bekem, pa onda Vinus, Sirina, Zhustin...
Ja citam Kuznjecova. Ali me izludjuju kad Vaidisovu zovu Vaidishova. Prvo je bila ovako prvo i ja sam je tako navikla, ali onda je valjda neko rekao reporteru da cita drugacije... Isto kad Jelenu zove Dzej Dzej (ali ne jednom nego deset puta u toku meca) - dodje mi da utisam ton. To je mozda uobicajeno u SAD ali ko bi je ovde tako oslovljavao?![]()
Originally posted by Dina
Isto kad Jelenu zove Dzej Dzej (ali ne jednom nego deset puta u toku meca) - dodje mi da utisam ton. To je mozda uobicajeno u SAD ali ko bi je ovde tako oslovljavao?![]()
Originally posted by Dina
Ja muski tenis slabo pratim... ali Justine i Golovin sam gledala... Navijala sam za Justine da sebi popravim raspolozenje posto sam znala kakav ce biti ishod![]()
![]()
Originally posted by SunceI posto je momak ove godine dosao samo do jednog polufinala, totalno van fome 9.5 meseci, kao sa Puertom, odmah su zvanicnici Madrida morali da ga salju na najdetaljniji doping test zbog sumnji koje su se pojaile vec posle meca s Nadalom. Takvo gazenje...Ne zelim da paranoisem ali u tenisu, kad si 22 ili 23. na svetu, van forme...dodjes, pokupis i odes....naravno da se posumnja.
Nalbandian je bio fenomenalan! Čovek je pobedio Nadala, pa Đokovića, pa Federera! Svaka čast!
Originally posted by spliffMislis na SE Championships?
a sad masters za cure... kada ce da daju zzreb?
SONY ERICSSON CHAMPIONSHIPS 2007
This prestigious tournament will be celebrated in 2007 from November 5 to 11 in the Centre Court of the Recinto Ferial Casa de Campo, where since 2002 the Mutua Madrileña Masters Madrid is taking place.
http://www.sonyericsson-championships.c ... nt/faq.asp
Originally posted by KupperMislim da sve igrače posle mečeva testiraju. Možda grešim. Ko ti je antipatičan? Nalbandian? Mene je taj čovek oduševio.Originally posted by SunceI posto je momak ove godine dosao samo do jednog polufinala, totalno van fome 9.5 meseci, kao sa Puertom, odmah su zvanicnici Madrida morali da ga salju na najdetaljniji doping test zbog sumnji koje su se pojaile vec posle meca s Nadalom. Takvo gazenje...Ne zelim da paranoisem ali u tenisu, kad si 22 ili 23. na svetu, van forme...dodjes, pokupis i odes....naravno da se posumnja.
Nalbandian je bio fenomenalan! Čovek je pobedio Nadala, pa Đokovića, pa Federera! Svaka čast!
Dovoljno mi je antipatican da volim da mislim da je tako.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!