Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

U vezi sa bi personom

da
54
66%
ne
28
34%
Korisnikov avatar
By sleepingsun
kako mozes da se slazes ili ne ako nisi bi?Ili ajde u redu,zanima me zbog cega ikma stakav stav?
Korisnikov avatar
By maka
ja sam takva i sta ces. neko drugi nije. jebAga.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
odgovori ti je udri pa zapevaj.. :lol:

opet tvoj stav..al bas bih volela da upoznas osobu zbog koje ces da ga promenis :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Li
Ja ne mogu da odgovorim na ovu temu. Ja sam Bi i briga me da li je devojka koja mi se dopada Bi ili Lez. Ukoliko ona ima zelju da bude with me onda mi je drugo nebitno. :potapsava:
Korisnikov avatar
By Titja
I ja imam neke predrasude sto se tice bi devojaka,kao Maka....
Samo sto sam upoznala te iste i shvatila da mi u toj situaciji nije bude bitno da li je bi ili lez...jednostavno dopadne mi se i to je to :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
devojke koje imaju stav kao maka uglavnom govore iz nekog svog iskustva. jbg, "opekle" su se o neku bi ribu, i sada to projektuju na ostatak okoline.
mislim hej! i would let it go da se ne radi o nekome ko je doskora insistirao na tome da je bi. ovako i "biti bi" gubi svoj smisao...
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by shut
jao bree
sad bih napisao svasta nesto ali necu

i nemam snage :drama:

:novine:
:cekam:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Birthday_girl
devojke koje imaju stav kao maka uglavnom govore iz nekog svog iskustva. jbg, "opekle" su se o neku bi ribu, i sada to projektuju na ostatak okoline.
mislim hej! i would let it go da se ne radi o nekome ko je doskora insistirao na tome da je bi. ovako i "biti bi" gubi svoj smisao...
Dakle,

1.opekotine od bivših pa posledične projekcije,
2.tražiće nekog ko je drugog pola bez obzira koliko nam je dobro...
3. jel sam negde čuo-sujeta?
4.oženiće se/udaće se zbog pritisaka okoline
5.veze sa njima su sranje

zahuktavamo se, a tako je mirno počelo :D

nastavite, molim :hyper:
Korisnikov avatar
By Khons
meni nije jasno zasto cim se pomene "bi" neke to asocira na "ima da me vara sa pripadnicima i muskog i zenskog pola"...
By alexandermagic
Muškarci koji me privuku su najčešće ili biseksualni ili su (poput mene) imali kraću/dužu fazu eksperimentiranja sa suprotnim spolom. Moram priznati da mi je veoma drago što je to tako, jer su oni em muževnije pojavnosti i mentalnog sklopa, em su neuporedivo veći izazov od 100% gay-a, a ja volim izazove. :leviathan:

Dakle, odgovor je - da, naravno. Iz mog iskustva i biseksualac može biti vjeran istospolnom partneru. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
Stavise, uvidela sam da mi biseksualne devojke daleko vise odgovaraju. :)
i ja, odavno. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sleepingsun
Originally posted by maka
Ne. Nikad ne bih planirala nista ozbiljnije sa bi osobom. Iz razloga st bih uvek u sebi znala da njoj moze nesto da fali pored mene,a ja to ne bih mogla da pruzim.. zajebancija i povatavanje ok,al veza ne.

kako ti mozes da znas da li ce toj osobi nesot da fali opred tebe?To je vec tvoja nesigurnost ili nepoverenje ili predrasuda u vezi bi osobe...poenta osobe koja je bi nije da joj je potrebno da se jebe sa oba pola i da fali uvek 1 pol..bvec da moze da se zaljubi i bude srecna sa osobom,bez obzira na pol:smokin:
upravo. ja sam u gay vezi sa biseksualnom osobom, mislim kakve veze ima ko je inace privlaci, kad je sada najvise privlacim ja.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Izbegavam bi mladice jer volim sebe.

Ako je bi mladic s mnom u vezi, a i dalje insistira da je on bi. Onda to znachi da mu nasha veza bash i nije neshto specijalno. I pre svega da uopshte nije u stanju da ceni shto mu drugo zhivo bice (ja) poklanja vreme, energiju i emocije. Drugim rechima nisam mu dovoljan, tako da nema smisla da ulazim s takvim ljudima u vezu. Chinim im uslugu. :saint2:
Korisnikov avatar
By beodecko
ja sam treutno u vezi sa bi deckom.
zapravo, on tvrdi da cak nije ni bi, nego voli devojke i mene lol
tako da ja imam str8 decka haha
salu na stranu, u vezi smo nesto vise od 6 meseci i funkcionise bolje nego bilo koja druga moja veza do sada.
skapirali smo se i lepo nam je, ja sam mu prvi decko sa kojim je imao nesto "konkretno"...
Cak ume da laska cinjenica da mu se od svih momaka dopadam bas ja, a pored toga meni prija on jer je sasvim musko - nije fem, nije tetka, nema tripove... samo str8 decko sa puno sharma i stila...
E sada, da ja imam tu i tamo glavobolje - imam. Na musku konkurenciju sam navikao i tu znam sta mogu da ocekujem i cemu da se nadam, ali ovo odmeravanje zenskih guza u prolazu i lagani flert sa kasirkama ume da me ubije u pojam na momente. Ipak, ziv se covek na sve navikne... ;) Naravno, ako je neko vredna navikavanja, a moj deckic to svakako jeste...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bih...ali mu stavim do znanja odmah da nikakvi sexualni izleti sa suprotnim polom dok smo mi u vezi ne dolaze u obzir jer je i to prevara.
Ne mogu biti sa nekim ko pored mene ima i devojku, ako je moj moj je ceo :D
By Kragi
Originally posted by the1whowished
Originally posted by KgCS3
da, ako pretpostavimo da osoba nije vec oženjena i da je pritom single tj. nema devojku i pritom ne smara pričom kako ce se jednom oženiti i sl.
Али онда не говоримо о бисексуалности као проблему већ о неким ретардима.

... (pa) jeste i to što kažeš :D
Valjda je normalno da se veza pod datim okolnostima ne moze ostvariti, odnosnom da se ova tema posmatra bez ikakvih predrasuda, ali verovatno život u manjim sredinama cini svoje.... :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ja ne mogu da budem u vezi sa nekim ko smara svojom monogamnoscu. :lol:
By RuznaGlupaZla
Ne znam, dok ne upoznam bi osobu sa kojom postoji mogucnost da budem u vezi, onda cu vjerovatno vidjeti da li mi smeta sto je bi ili ne, do tad mogu samo nagadjati, a ne nagadja mi se...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by V I V I S E C T
Izbegavam bi mladice jer volim sebe.

Ako je bi mladic s mnom u vezi, a i dalje insistira da je on bi. Onda to znachi da mu nasha veza bash i nije neshto specijalno. I pre svega da uopshte nije u stanju da ceni shto mu drugo zhivo bice (ja) poklanja vreme, energiju i emocije. Drugim rechima nisam mu dovoljan, tako da nema smisla da ulazim s takvim ljudima u vezu. Chinim im uslugu. :saint2:
Jel treba da promeni orijentaciju? Ne razumem.

Mislim, valjda se podrazumeva da ako je s tobom u vezi, onda jeste u gay vezi (mislim, s obzirom na to da si musko), ali inace moze da bude bi, i da ga u principu privlace, da mu prijaju, i muske i zenske osobe. Osim ako ste se vencali i odlucili da ostarite zajedno u striktno monogamnoj zajednici, onda bi ispalo da je gay (valjda? :nerd: )

Kazem, ne razumem. Mislim onaj deo gde nacin na koji se deklarise utice ikako na vasu vezu, ta veza je gay, pa je gay, osim ako si ti zensko, a nisi.

Bice da sam te pogresno razumela.
Korisnikov avatar
By Madonna
e aj da batalimo razna baljezganja ovde i da se slozimo oko... bataljenja.

teske baljezgarije. HEAVY
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by m..

Osim ako ste se vencali i odlucili da ostarite zajedno u striktno monogamnoj zajednici, onda bi ispalo da je gay (valjda? :nerd: )

Kazem, ne razumem. Mislim onaj deo gde nacin na koji se deklarise utice ikako na vasu vezu, ta veza je gay, pa je gay, osim ako si ti zensko, a nisi.

Moja definicija veze podrazumeva i monogamiju.

Biti sa osobama u monogamnoj vezi, biti ozbiljan povodom te veze i uchiniti sve da ostarite zajedno...zaista iskljuchuje biseksualno ponashanje.

Ako nema semena od tikve u tikvi onda to nije tikva.
By Kragi

Biti sa osobama u monogamnoj vezi, biti ozbiljan povodom te veze i uchiniti sve da ostarite zajedno...zaista iskljuchuje biseksualno ponashanje.

:up:
Izgleda da autor ove teme mora da definiše i VEZU i BISEXUALNOST. :smeh:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
[/quote]

[/quote]

stravicno.Meni zaista nije jasan taj deo o monogamiji,jer ako je taj decko sa toobm u vezi,onda je sa tobom..to sto je biseksualan samo znaci da je mogao da se zaljubi i u devojku,ali nije,jer je u tom trenutku sa tobom..samo zato sto postoji mogucnos t da bude i 1 i 2 ne znaci da to podrazumeva da jedno fali ako nije drugo.Zaboga.Dokle vise sa tim predrasudama:tornado:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by KgCS3
BISEXUALIZAM
whats this honey :karenwalker:
By alexandermagic
Negativni komentari ovdje su ipak preblagi u odnosu na komentare na slične teme na gay.hr-u, gdje bi nastajao pravi freakshow. Pojedine histerične tetke su sve biseksualce izjednačavale sa zauzetim/oženjenim tipovima koje su nalazili preko Romea ili ko zna gdje i kojima su služili isključivo kao zabava, jer za bolje i nisu. :lol:

* * *
Originally posted by sleepingsun

stravicno.Meni zaista nije jasan taj deo o monogamiji,jer ako je taj decko sa toobm u vezi,onda je sa tobom..to sto je biseksualan samo znaci da je mogao da se zaljubi i u devojku,ali nije,jer je u tom trenutku sa tobom..samo zato sto postoji mogucnos t da bude i 1 i 2 ne znaci da to podrazumeva da jedno fali ako nije drugo.Zaboga...
Ova djevojka je sve fino pojasnila. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
... Osim ako ste se vencali i odlucili da ostarite zajedno u striktno monogamnoj zajednici, onda bi ispalo da je gay (valjda? :nerd: )

...
Mozda bi ispalo ;) ali svakako nije tako. Osoba je biseksualna jer se tako oseca, a moze da bude u paralelnim vezama, naizmenicnim ili da duzi period ili uopste da nema veze sa osobama bilo suprotnog pola/roda bilo svog. Na takve definicije biseksualnosti sam bar ja nailazila (otprilike, ovo sam ja interpretirala), a nekako se i slazem sa njima.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

Osim ako ste se vencali i odlucili da ostarite zajedno u striktno monogamnoj zajednici, onda bi ispalo da je gay (valjda? :nerd: )

Ok ok, jer sam te razumela da ti smeta da se deklarise kao bi, a ne da je poligaman ili neveran. Kod mene prvo (naravno) moze, dok drugo ne moze ako smo se dogovorili da budemo monogamni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!