- 18 Jun 2009, 01:23
kako mozes da se slazes ili ne ako nisi bi?Ili ajde u redu,zanima me zbog cega ikma stakav stav?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by shut
jao bree
sad bih napisao svasta nesto ali necu
i nemam snage![]()
![]()
Originally posted by Birthday_girlDakle,
devojke koje imaju stav kao maka uglavnom govore iz nekog svog iskustva. jbg, "opekle" su se o neku bi ribu, i sada to projektuju na ostatak okoline.
mislim hej! i would let it go da se ne radi o nekome ko je doskora insistirao na tome da je bi. ovako i "biti bi" gubi svoj smisao...
Originally posted by sleepingsunupravo. ja sam u gay vezi sa biseksualnom osobom, mislim kakve veze ima ko je inace privlaci, kad je sada najvise privlacim ja.Originally posted by maka
Ne. Nikad ne bih planirala nista ozbiljnije sa bi osobom. Iz razloga st bih uvek u sebi znala da njoj moze nesto da fali pored mene,a ja to ne bih mogla da pruzim.. zajebancija i povatavanje ok,al veza ne.
kako ti mozes da znas da li ce toj osobi nesot da fali opred tebe?To je vec tvoja nesigurnost ili nepoverenje ili predrasuda u vezi bi osobe...poenta osobe koja je bi nije da joj je potrebno da se jebe sa oba pola i da fali uvek 1 pol..bvec da moze da se zaljubi i bude srecna sa osobom,bez obzira na pol:smokin:
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by KgCS3Али онда не говоримо о бисексуалности као проблему већ о неким ретардима.
da, ako pretpostavimo da osoba nije vec oženjena i da je pritom single tj. nema devojku i pritom ne smara pričom kako ce se jednom oženiti i sl.
Originally posted by V I V I S E C TJel treba da promeni orijentaciju? Ne razumem.
Izbegavam bi mladice jer volim sebe.
Ako je bi mladic s mnom u vezi, a i dalje insistira da je on bi. Onda to znachi da mu nasha veza bash i nije neshto specijalno. I pre svega da uopshte nije u stanju da ceni shto mu drugo zhivo bice (ja) poklanja vreme, energiju i emocije. Drugim rechima nisam mu dovoljan, tako da nema smisla da ulazim s takvim ljudima u vezu. Chinim im uslugu.![]()
Originally posted by m..Moja definicija veze podrazumeva i monogamiju.
Jel treba da promeni orijentaciju? Ne razumem.
Osim ako ste se vencali i odlucili da ostarite zajedno u striktno monogamnoj zajednici, onda bi ispalo da je gay (valjda?)
Kazem, ne razumem. Mislim onaj deo gde nacin na koji se deklarise utice ikako na vasu vezu, ta veza je gay, pa je gay, osim ako si ti zensko, a nisi.
Originally posted by V I V I S E C T
Moja definicija veze podrazumeva i monogamiju.
Biti sa osobama u monogamnoj vezi, biti ozbiljan povodom te veze i uchiniti sve da ostarite zajedno...zaista iskljuchuje biseksualno ponashanje.
Ako nema semena od tikve u tikvi onda to nije tikva.
Originally posted by sleepingsunOva djevojka je sve fino pojasnila.
stravicno.Meni zaista nije jasan taj deo o monogamiji,jer ako je taj decko sa toobm u vezi,onda je sa tobom..to sto je biseksualan samo znaci da je mogao da se zaljubi i u devojku,ali nije,jer je u tom trenutku sa tobom..samo zato sto postoji mogucnos t da bude i 1 i 2 ne znaci da to podrazumeva da jedno fali ako nije drugo.Zaboga...
Originally posted by m..Mozda bi ispalo
... Osim ako ste se vencali i odlucili da ostarite zajedno u striktno monogamnoj zajednici, onda bi ispalo da je gay (valjda?)
...
Originally posted by V I V I S E C TOk ok, jer sam te razumela da ti smeta da se deklarise kao bi, a ne da je poligaman ili neveran. Kod mene prvo (naravno) moze, dok drugo ne moze ako smo se dogovorili da budemo monogamni.Originally posted by m..Moja definicija veze podrazumeva i monogamiju.
Jel treba da promeni orijentaciju? Ne razumem.
Osim ako ste se vencali i odlucili da ostarite zajedno u striktno monogamnoj zajednici, onda bi ispalo da je gay (valjda?)
Kazem, ne razumem. Mislim onaj deo gde nacin na koji se deklarise utice ikako na vasu vezu, ta veza je gay, pa je gay, osim ako si ti zensko, a nisi.
Biti sa osobama u monogamnoj vezi, biti ozbiljan povodom te veze i uchiniti sve da ostarite zajedno...zaista iskljuchuje biseksualno ponashanje.
Ako nema semena od tikve u tikvi onda to nije tikva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!