Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
[size=-1]ja sam izrazito protiv tog lupanja reckica. blago receno ide mi na kurac takvo ponasanje. [/size]nek se jebe ko s kim hoce... sta se to nekog tice.

:barf:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
To nije lupanje reckica, niti je poenta imati uvid u tudju privatnost, vec je to jednostavno, prikaz ovog malog zajebano-sjebanog sveta u kome te od svake druge lezbejke razdvajaju svega jedna ili dve karike*.

*pod uslovom da si na sceni/forumu etc.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by emo_haos_
[size=-1]ja sam izrazito protiv tog lupanja reckica. blago receno ide mi na kurac takvo ponasanje. [/size]nek se jebe ko s kim hoce... sta se to nekog tice.

:barf:
:up:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i ne raspitujem se...osim za informaciju da li je ta, neka u vezi....da ne brljam....

ni malo me ne zanima sta je radila pre mene ili sta ce da radi posle mene...

....generalno se ljudi sa kojima sam bila u vezama nikada nisu ponasali "kao iz price"...cesto i potpuno drugacije nego u drugim vezama...
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Zwezdica
BOli me uvo da li je i ko bio sa kime.. Ti gay klanovi su neizbezni... Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja... ;)

Poenta je samo kada se nadjete u njemu koliko umete da sachuvate svoju intimu, vezu i zivot, a vecina njih ne ume... :jbg:

Always look on the bright side of life :peva:

Zweki mi deluje kao nepopravljivi optimista. Svidja mi se to :hug:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Black Lady
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
Ja imam jednu teoriju kojom objašnjavam ovu pojavu.
Dakle, sve je to posledica toga što gay i lezbo brakovi kod nas još nisu legalizovani.
Zato ljude, tj. cure ništa ne vezuje, društvo ne priznaje njihovu zajednicu života, pa se zato i ne stvaraju ti neki osećaji čvršće povezanosti, pa veze brzo pucaju i menjaju se partnerke.
Kad bismo mi mogle da zasnujemo i registrujemo pravno važeću zajednicu sličnu braku, pa onda zajedno kupimo nameštaj, frižider, vilerove goblene za televizor i sl., imale bismo i taj preko potreban osećaj čvršće povezanosti i zajedničke bračne tekovine, pa ne bismo tako olako prekidale veze i letele kao sa cveta na cvet.
No, činjenica i da nas ima manje nego strejt žena, pa se i krećemo i pravimo izbor u daleko užem krugu, tako da je i to razlog što su lezbe tako povezane i maltene svaka je sa svakom bila.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
A s druge strane, kad pogledamo objektivno, i strejterke bi verovatno rado menjale partnere, ali ne smeju, jer su njihove veze javne i strahuju da ne dodju na loš glas.
Mi smo tu u prednosti. Naše istopolne veze su u najvećem broju slučajeva tajne, kriju se od sveta, pa kad je već tako, dajemo sebi tu slobodu da budemo promiskuitetne koliko nam se prohte.
Tako da je zaključak da ni te strejterke nisu ništa moralnije od nas, već ih na tu moralnost teraju društvene stege.
By J...
Originally posted by jovanabeograd
To nije lupanje reckica, niti je poenta imati uvid u tudju privatnost, vec je to jednostavno, prikaz ovog malog zajebano-sjebanog sveta u kome te od svake druge lezbejke razdvajaju svega jedna ili dve karike*.

*pod uslovom da si na sceni/forumu etc.
Mislim i da internet, razni fejsbukovi i majspejsovi mnogo doprinose "smanjivanju" tog sveta, tacnije sela. A to selo kao i svako drugo selo hoce da malo zaglupi svoje stanovnike ako previse vremena provedu tu i ne vide nista dalje od njega. Meni ne smeta sto je sve povezano samo mi ponekad bude jako dosadno i nekako ogranicavajuce.

Originally posted by Daliborka

Tako da je zaključak da ni te strejterke nisu ništa moralnije od nas, već ih na tu moralnost teraju društvene stege.
Ja bih rekla da se strejterke plase da ne budu okarakterisane kao "laka roba" i sl. pa da ne mogu posle da se kvalitetno udaju. :lol: Ali sta to ima veze sa temom? :glupan:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
iako uvažavam mudre reči gospoje daliborke, moram da dodam i prostu matematičku vizuru ovog problema.
radi se, dakle, o čistoj kombinatorici.

ako imamo recimo 2 str8 para u kojima su žene obeležene sa x, a muškarci sa y, možemo dobiti sledeće kombinacije bivših, sadašnjih, prevarenih i budućih:

1x1y
1x2y
2x2y
2x1y

sa lezbejskim parovima, međutim dobijamo sledeće:

1a1b
1a2b
1a2a
1b2a
1b2b
2a2b

ako broj parova podignemo na 4, broj str8 kombinacija raste na 16, a broj gay kombinacija, bogami, na 28 (ako dobro izračunah). a kad uzmemo u obzir ekipu od, šajaznam, stotinak ljudi koji se sreću, druže, minglaju, broj raste na... go figure. :)
Korisnikov avatar
By zboO
Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja... ;)
ali toootalno naopako...kada god se o nekome raspitujes na vise strana dobijas potpuno razlicite informacije. Dve osobe kazu kako je super, extra...sve ok...druge dve osobe kazu ma bezi sto dalje....kome onda verovati?
Ako se sama ne uveris u neke stvari dzabe ti sve price...uostalom zene su takve da ako im nesto smeta ili su ljubomorne, izneverene, prevarene ostavljenje ili iskulirane (posebno iskulirane) od njih ces uvek dobiti neki "kenj" odgovor kako je ta osoba jako losa a naravno nece ti reci zasto to misle.
A naravno one osobe koje su best frend sa osobom za koju se raspitujes ce ti reci sve naj naj a pri tom ce opet preskociti podatak da ima brkove, trecu sisu ili eventualno da je psiho freak ;)
Poenta je samo kada se nadjete u njemu koliko umete da sachuvate svoju intimu, vezu i zivot, a vecina njih ne ume... :jbg:
ovo je potpuno tachno!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Birthday_girl
predlazem da se napravi OUR chart! da vidim ko sme :lol:
smem ja
I ja :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Delete
smem ja

Ja sam i predlozila. I smem takodje. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by zboO
Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja... ;)
ali toootalno naopako...kada god se o nekome raspitujes na vise strana dobijas potpuno razlicite informacije. Dve osobe kazu kako je super, extra...sve ok...druge dve osobe kazu ma bezi sto dalje....kome onda verovati?
Ako se sama ne uveris u neke stvari dzabe ti sve price...uostalom zene su takve da ako im nesto smeta ili su ljubomorne, izneverene, prevarene ostavljenje ili iskulirane (posebno iskulirane) od njih ces uvek dobiti neki "kenj" odgovor kako je ta osoba jako losa a naravno nece ti reci zasto to misle.
A naravno one osobe koje su best frend sa osobom za koju se raspitujes ce ti reci sve naj naj a pri tom ce opet preskociti podatak da ima brkove, trecu sisu ili eventualno da je psiho freak ;)

Apsolutno se slazem sa ZBOO
Korisnikov avatar
By Blady
U principu svako bi smeo.... ali ne znam cemu to...
Jel treba da pisem sta sam imala sa kime???
Previse lako, da bih to radila... i ovako se svasta prica, pa me nije briga, a verujem da vecina forumasa zna dosta o svakome !
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by zboO

ODVOJENO !
KAKO SAM OVO CITIRALA, boze?! :zid:

Da, to stoji.. Ali bas zato sto ces dobiti dosta razlicitih misljenja je super.. Volim to da cujem, pa sama donesem sud na osnovu toga kako se doticna ponasa prema meni.

Inace, ja da sam slusala doslovno sta lezbejke pricaju, ne bi bila sa sadasnjom devojkom 6 mes skoro, posto su bile price da se ne trezni, da je narkomanka, da vara kao luda. Naivno sam krenula da vidim da li je sve to i LAZUUUUUUUUUUU Sunce im lezbejsko.. :ccc:

I da sam verovala pricama ne bih se sada druzila sa Olgic, posto su mi je ljudi napljuvali nikada gore, pa Sotonu bi bar malo pohvalili..

Tako da je poenta saslusati, ali i imati svoje sive celije i redovno ih upotrebljavati !

Korisnikov avatar
By Zwezdica
smem ja

Ja odmah mogu svoje da kazem... :)

Nemam sta da krijem.. Mada, mislim da ovde svi znaju ko je sa kime, sta i kada radio, cak i bolje od njih samih.. Eto, svojevrsnog zacaranog kruga lezbejki u okviru foruma.. Primer.. :trach:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
svi smemo, samo niko ne zna da crta :D

normalno je da znamo, pa ima nas, tipa - 38, koje se znamo izmedju iz ovakvih prica....a ta vrsta "traca" je bas cesta, normalna, i ne verujem nikome da to ne radi
Korisnikov avatar
By Zwezdica
svi smemo, samo niko ne zna da crta :D

normalno je da znamo, pa ima nas, tipa - 38, koje se znamo izmedju iz ovakvih prica....a ta vrsta "traca" je bas cesta, normalna, i ne verujem nikome da to ne radi
Ih, ja obozavam da cujem ko je sa kime, ko je koga, ko je kada i zbog cega itd. Ali, ko za k... do mene te informacije dodju tek kada budu zastarele! :doh:

Mogu li kod neke da se pretplatim na sveze informacije da mi salje na u2u dnevno? :trach:

Sto se tice crtanja, ja sam vec pravila manji crtez toga tipa, snacicu se.. :eureka:
Korisnikov avatar
By Blady
smem ja

Ja odmah mogu svoje da kazem... :)

Nemam sta da krijem.. Mada, mislim da ovde svi znaju ko je sa kime, sta i kada radio, cak i bolje od njih samih.. Eto, svojevrsnog zacaranog kruga lezbejki u okviru foruma.. Primer.. :trach:
]Upravo sam to bila i napisala....
Meni nije ni malo frka btw da napisem sa kime sam ovde bila... tako me zabole k...
Korisnikov avatar
By SabotagE
Previse cesta pojava za moj ukus,protiv koje se ne moze nista.Mozes samo da budes posmatrac svega toga,ili da uletis u tu septicku jamu i tones sve dublje.

P.S.Ne bi bilo lose da one koje su po*ebale pola foruma otvore temu koja je sa kojom bila,pa da vidimo koliko je to zaista zamrseno.
Korisnikov avatar
By Darling
I'm out of those circles...
I'm so glad being 27 year old virgin.. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja mislim da nije samo u pitanju j...nje, nego bilo sta... poljubac, j..., bilo kakav intiman kontakt...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
...A kada bi se racunale i one price tipa "ona je mene muvala i smarala mesecima, a ja je kulirala :icequeen: ", gde ce nam biti kraj. :doh:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ako se nije nista desilo, onda nista... zar ne, ali zaista ne znam zasto je to bitno..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by SabotagE
Previse cesta pojava za moj ukus,protiv koje se ne moze nista.Mozes samo da budes posmatrac svega toga,ili da uletis u tu septicku jamu i tones sve dublje.

P.S.Ne bi bilo lose da one koje su po*ebale pola foruma otvore temu koja je sa kojom bila,pa da vidimo koliko je to zaista zamrseno.
Mislim da je ovu temu bolje da zaobilazis.. ;)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Naravno, nego se samo nadovezujem na pocetnu pricu o povezanosti lezbejki na sceni/forumu i nezaobilaznim pricama, tracevima i sujeti, naravno.
Korisnikov avatar
By Blady
Naravno, nisam nista lose mislila... ali dovoljno je samo pogledati one teme, sta mislis o toj osobi, sta znas o toj osobi...
Evo ja se npr secam, da si ti jednom prilikom napisala, da mislis da sam sujetna, i ja sam rekla da to nije istina.. iako smo mozda svi sujetni, neki manje neki vise.... ali recimo, da sam u tom krugu od manje... bas sam se toga setila pa da spomenem....
Korisnikov avatar
By Blady
Hm.,.. mada zapravo i nije to jedina stvar... ali :whatever:
Ovo je jedno selo, i zna se ko je sta radio...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma kada bi ste se drage ZENE VISE FIRCALE, ne biste ni imale snage za tracharenje ! :hvala:

Ajde sada svaka sa ove teme neka nadje svoga para i na posao ! :lezkiss:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!