Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by emo_haos_
[size=-1]ja sam izrazito protiv tog lupanja reckica. blago receno ide mi na kurac takvo ponasanje. [/size]nek se jebe ko s kim hoce... sta se to nekog tice.
![]()
Originally posted by Zwezdica
BOli me uvo da li je i ko bio sa kime.. Ti gay klanovi su neizbezni... Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja...![]()
Poenta je samo kada se nadjete u njemu koliko umete da sachuvate svoju intimu, vezu i zivot, a vecina njih ne ume...![]()
Originally posted by Black LadyJa imam jednu teoriju kojom objašnjavam ovu pojavu.
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
Originally posted by jovanabeogradMislim i da internet, razni fejsbukovi i majspejsovi mnogo doprinose "smanjivanju" tog sveta, tacnije sela. A to selo kao i svako drugo selo hoce da malo zaglupi svoje stanovnike ako previse vremena provedu tu i ne vide nista dalje od njega. Meni ne smeta sto je sve povezano samo mi ponekad bude jako dosadno i nekako ogranicavajuce.
To nije lupanje reckica, niti je poenta imati uvid u tudju privatnost, vec je to jednostavno, prikaz ovog malog zajebano-sjebanog sveta u kome te od svake druge lezbejke razdvajaju svega jedna ili dve karike*.
*pod uslovom da si na sceni/forumu etc.
Originally posted by DaliborkaJa bih rekla da se strejterke plase da ne budu okarakterisane kao "laka roba" i sl. pa da ne mogu posle da se kvalitetno udaju.
Tako da je zaključak da ni te strejterke nisu ništa moralnije od nas, već ih na tu moralnost teraju društvene stege.
Originally posted by Zwezdicaali toootalno naopako...kada god se o nekome raspitujes na vise strana dobijas potpuno razlicite informacije. Dve osobe kazu kako je super, extra...sve ok...druge dve osobe kazu ma bezi sto dalje....kome onda verovati?
Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja...![]()
Poenta je samo kada se nadjete u njemu koliko umete da sachuvate svoju intimu, vezu i zivot, a vecina njih ne ume...ovo je potpuno tachno!!![]()
Originally posted by DeleteOriginally posted by hlaefdigeI jaOriginally posted by Birthday_girlsmem ja
predlazem da se napravi OUR chart! da vidim ko sme![]()
![]()
Originally posted by zboOApsolutno se slazem sa ZBOOOriginally posted by Zwezdicaali toootalno naopako...kada god se o nekome raspitujes na vise strana dobijas potpuno razlicite informacije. Dve osobe kazu kako je super, extra...sve ok...druge dve osobe kazu ma bezi sto dalje....kome onda verovati?
Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja...![]()
Ako se sama ne uveris u neke stvari dzabe ti sve price...uostalom zene su takve da ako im nesto smeta ili su ljubomorne, izneverene, prevarene ostavljenje ili iskulirane (posebno iskulirane) od njih ces uvek dobiti neki "kenj" odgovor kako je ta osoba jako losa a naravno nece ti reci zasto to misle.
A naravno one osobe koje su best frend sa osobom za koju se raspitujes ce ti reci sve naj naj a pri tom ce opet preskociti podatak da ima brkove, trecu sisu ili eventualno da je psiho freak![]()
Originally posted by zboOOriginally posted by Zwezdicaali toootalno naopako...kada god se o nekome raspitujes na vise strana dobijas potpuno razlicite informacije. Dve osobe kazu kako je super, extra...sve ok...druge dve osobe kazu ma bezi sto dalje....kome onda verovati?
Ako se sama ne uveris u neke stvari dzabe ti sve price...uostalom zene su takve da ako im nesto smeta ili su ljubomorne, izneverene, prevarene ostavljenje ili iskulirane (posebno iskulirane) od njih ces uvek dobiti neki "kenj" odgovor kako je ta osoba jako losa a naravno nece ti reci zasto to misle.
A naravno one osobe koje su best frend sa osobom za koju se raspitujes ce ti reci sve naj naj a pri tom ce opet preskociti podatak da ima brkove, trecu sisu ili eventualno da je psiho freak![]()
ODVOJENO !
KAKO SAM OVO CITIRALA, boze?!![]()
Da, to stoji.. Ali bas zato sto ces dobiti dosta razlicitih misljenja je super.. Volim to da cujem, pa sama donesem sud na osnovu toga kako se doticna ponasa prema meni.
Inace, ja da sam slusala doslovno sta lezbejke pricaju, ne bi bila sa sadasnjom devojkom 6 mes skoro, posto su bile price da se ne trezni, da je narkomanka, da vara kao luda. Naivno sam krenula da vidim da li je sve to i LAZUUUUUUUUUUU Sunce im lezbejsko.. :ccc:
I da sam verovala pricama ne bih se sada druzila sa Olgic, posto su mi je ljudi napljuvali nikada gore, pa Sotonu bi bar malo pohvalili..
Tako da je poenta saslusati, ali i imati svoje sive celije i redovno ih upotrebljavati !
Originally posted by jovanabeogradJa odmah mogu svoje da kazem...Originally posted by DeleteOriginally posted by hlaefdigeI jaOriginally posted by Birthday_girlsmem ja
![]()
Ja sam i predlozila. I smem takodje.![]()
Originally posted by hlaefdigeIh, ja obozavam da cujem ko je sa kime, ko je koga, ko je kada i zbog cega itd. Ali, ko za k... do mene te informacije dodju tek kada budu zastarele!
svi smemo, samo niko ne zna da crta![]()
normalno je da znamo, pa ima nas, tipa - 38, koje se znamo izmedju iz ovakvih prica....a ta vrsta "traca" je bas cesta, normalna, i ne verujem nikome da to ne radi
Originally posted by Zwezdica]Upravo sam to bila i napisala....Originally posted by jovanabeogradJa odmah mogu svoje da kazem...Originally posted by DeleteOriginally posted by hlaefdigeI jaOriginally posted by Birthday_girlsmem ja
![]()
Ja sam i predlozila. I smem takodje.![]()
![]()
Nemam sta da krijem.. Mada, mislim da ovde svi znaju ko je sa kime, sta i kada radio, cak i bolje od njih samih.. Eto, svojevrsnog zacaranog kruga lezbejki u okviru foruma.. Primer..![]()
Originally posted by SabotagEMislim da je ovu temu bolje da zaobilazis..
Previse cesta pojava za moj ukus,protiv koje se ne moze nista.Mozes samo da budes posmatrac svega toga,ili da uletis u tu septicku jamu i tones sve dublje.
P.S.Ne bi bilo lose da one koje su po*ebale pola foruma otvore temu koja je sa kojom bila,pa da vidimo koliko je to zaista zamrseno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!