Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ReiJa mislim da ima ta opcija valjda, pored onih sto vadis i drzis u casi
Ushrafljivanja? To se ushrafljuje?![]()
Originally posted by Sunce50€?? Za te pare ću da uradim 7 komada onih sto se drže u čaši i da menjam svaki dan
Postoji beljenje nekakvim prirodnim nacinom. Mislim da je u pitanju ordinacija "Dentalux", u Beogradskoj ulici. Beljenje jednog zuba kosta 50 E.
Originally posted by Dzelajza RouzDa
Lacalut Aktiv je sasvim pristojna pasta, doduše, sa malo manje pristojnom cenom.
Originally posted by HPLCs tim sto hidrogen moze da ti osteti gledj
Rembrandt pasta.
Ceo zivot menjam paste, nikad nema rezultata.
Sto se tice onog posta sa hidrogenom (aka vodonik peroksid), to ima smisla. "Zutina zuba" je organskog porekla, a hidrogen razarajuci to, vraca zubima belu boju.
Stomatolog mi je jednom rekao da su moji zubi jednostavno zuti i kraj. Nemam ni 1 plombu. Nikad na popravci![]()
Originally posted by MarsUkusna je vjeruj mi
To neki moderni Zirodent. Po uzoru na sveCke paste.
Pa nešto sve complete, total, maximum, ultimate...samo nešto izmišljaVAju i zamajavaju narod.
Nekad je bilo: plava, crvena ili zelena i to je to. Nema laži nema prevare.
Originally posted by haemoglobin87Znam. Razgovarao sam par puta sa zubarOM o izbeljivanju... ali jednostavno mi uvek nad glavom - unisticu zube, imacu plombe, busice mi zube
Originally posted by HPLCs tim sto hidrogen moze da ti osteti gledj
Rembrandt pasta.
Ceo zivot menjam paste, nikad nema rezultata.
Sto se tice onog posta sa hidrogenom (aka vodonik peroksid), to ima smisla. "Zutina zuba" je organskog porekla, a hidrogen razarajuci to, vraca zubima belu boju.
Stomatolog mi je jednom rekao da su moji zubi jednostavno zuti i kraj. Nemam ni 1 plombu. Nikad na popravci![]()
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*THIS! I stvarno deluje... Samo nesto sam lenj u poslednje vreme :S
...A ima fora: 2x nedeljno uzeti doda-bikarbonu i time istrljati zube i desni. Cula sam da je zdravo, i da je daleko bolje od bilo koje paste. (?)
Originally posted by erkondisnsvakodnevnim svakakom... 2 ili 3 puta weekly should be fine
ja bi preporucio radje oprez sa sodom bikarbonom s obzirom da se ucestalim trljanjem moze unistiti zubna caklina.
Originally posted by .L O S TKoju prvu dograbim u dućanu.
Koju pastu za zube koristite???
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!