Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ma samo ti peri zube spermom i ima da se cakle samo tako. :smeh:

Joj bre iWanna preduhitri me.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Rei
Ushrafljivanja? To se ushrafljuje? :uplasen:
Ja mislim da ima ta opcija valjda, pored onih sto vadis i drzis u casi :lol:
Pa ti biraj! :egzorcist:

Ja mrzim zube i zubare, nikada nisam imao srece sa jbenim zubima, ima jos dosta da propatim dok mi ne poispadaju svi!
Korisnikov avatar
By Sunce
Postoji beljenje nekakvim prirodnim nacinom. Mislim da je u pitanju ordinacija "Dentalux", u Beogradskoj ulici. Beljenje jednog zuba kosta 50 E.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Sunce
Postoji beljenje nekakvim prirodnim nacinom. Mislim da je u pitanju ordinacija "Dentalux", u Beogradskoj ulici. Beljenje jednog zuba kosta 50 E.
50€?? Za te pare ću da uradim 7 komada onih sto se drže u čaši i da menjam svaki dan :shmi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce
hehe. prirodno nego sta :) :drkanje:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
koristima raznorazne paste...A ima fora: 2x nedeljno uzeti doda-bikarbonu i time istrljati zube i desni. Cula sam da je zdravo, i da je daleko bolje od bilo koje paste. (?)
cetkica je jako bitna.nisam normalna kupila sam cetkicu za zube,neku na baterije, kostala me djavo i kusur!
Korisnikov avatar
By HPLC
Rembrandt pasta.

Ceo zivot menjam paste, nikad nema rezultata.

Sto se tice onog posta sa hidrogenom (aka vodonik peroksid), to ima smisla. "Zutina zuba" je organskog porekla, a hidrogen razarajuci to, vraca zubima belu boju.

Stomatolog mi je jednom rekao da su moji zubi jednostavno zuti i kraj. Nemam ni 1 plombu. Nikad na popravci :)
Korisnikov avatar
By IriS
pa izbeli ih... šta se akaš sa pastama. one ti u tome ne mogu pomoći.

a troprocentni hidrogen je suviše slab da bi bilo šta uradio sa zubima...izbeleti ih ne može nikako...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Lacalut Aktiv je sasvim pristojna pasta, doduše, sa malo manje pristojnom cenom.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:lol:

Moraću da se upoznam malo podrobnije sa likom i djelom Božičinim.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Dzelajza Rouz

Lacalut Aktiv je sasvim pristojna pasta, doduše, sa malo manje pristojnom cenom.
Da :shrug: Kupila ja i to i vodicu za ispiranje, pre toga sam koristila Sensodyne, osetljive su mi desni. Videcu sta cu sledece :neznam: U svakom slucaju, ako su zubi pozuteli, treba ici na izbeljivanje.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja u životu još nisam naišla na jednu te istu pastu za zube. :neznam:
Korisnikov avatar
By 2kune
redovito cijedim samo pink krill a ne onaj tamnocrveni... tako su moje usi uvijek kano ciklama... :balerina:
Korisnikov avatar
By HARP
Uvek neku drugu, samo gledam da nije obična sapunjara, već da ima neke fine karakteristike...
I najvažnije, koristim konac...

Inače perem zube posle jela i posle bilo kog pića :D
Mislim da je uticajan faktor genetika...

Evo rezultata:

Slika

Ovde sam bio pripit :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by HPLC

Rembrandt pasta.

Sto se tice onog posta sa hidrogenom (aka vodonik peroksid), to ima smisla. "Zutina zuba" je organskog porekla, a hidrogen razarajuci to, vraca zubima belu boju.

Stomatolog mi je jednom rekao da su moji zubi jednostavno zuti i kraj. Nemam ni 1 plombu. Nikad na popravci :)
s tim sto hidrogen moze da ti osteti gledj
Korisnikov avatar
By Mars
Crest. Tako dobar ukus....

Slika

A ima mi se stari, odvratni, LOŠI u tri boje Zirodent...
By silentium
Slika

Ono, ja vjerujem da 3/4 foruma vapi za datom informacijom, no meni se prosto kucka bilo šta u ovo doba. :radosnice: Blago meni.
Korisnikov avatar
By Mars
To neki moderni Zirodent. Po uzoru na sveCke paste.

Pa nešto sve complete, total, maximum, ultimate...samo nešto izmišljaVAju i zamajavaju narod.

Nekad je bilo: plava, crvena ili zelena i to je to. Nema laži nema prevare.
By silentium
Originally posted by Mars

To neki moderni Zirodent. Po uzoru na sveCke paste.

Pa nešto sve complete, total, maximum, ultimate...samo nešto izmišljaVAju i zamajavaju narod.

Nekad je bilo: plava, crvena ili zelena i to je to. Nema laži nema prevare.
Ukusna je vjeruj mi :D
Inače, jednom na Discovery-ju gledala: dovoljno je glicerin, Na+Cl- i još jedna supstanca (ne mogu sad da se sjetim tačno), i osnovno za pastu za zube je ispunjeno, sve ostalo su samo dodaci.
Korisnikov avatar
By Mars
O bože bem ti ono malo latinskog u životu, rodove, deklinacije i sve.

Ja mislio ti muško.
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by HPLC

Rembrandt pasta.

s tim sto hidrogen moze da ti osteti gledj
Znam. Razgovarao sam par puta sa zubarOM o izbeljivanju... ali jednostavno mi uvek nad glavom - unisticu zube, imacu plombe, busice mi zube :sigh:

Videcu kakve fensi laser/ultrazvuk/bumtrasbum metode su sad moguce, pa cu da vidim.. Javim vam rezultate :drama:
By loreenche
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*
...A ima fora: 2x nedeljno uzeti doda-bikarbonu i time istrljati zube i desni. Cula sam da je zdravo, i da je daleko bolje od bilo koje paste. (?)
THIS! I stvarno deluje... Samo nesto sam lenj u poslednje vreme :S
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja bi preporucio radje oprez sa sodom bikarbonom s obzirom da se ucestalim trljanjem moze unistiti zubna caklina.
By loreenche
Originally posted by erkondisn

ja bi preporucio radje oprez sa sodom bikarbonom s obzirom da se ucestalim trljanjem moze unistiti zubna caklina.
svakodnevnim svakakom... 2 ili 3 puta weekly should be fine :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Slika

nju uvek + jos neku po slobodnom izboru
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by .L O S T

Koju pastu za zube koristite???
Koju prvu dograbim u dućanu.
Sve one fensi, turbo skupe, nikad ne dograbim, jer nisu ništa bolje od ovih koje inače kupujem.

Ako su vam zubi bijele boje, uz malo truda uvijek će ostat bijeli.
Ako ne, tuff luck.

I tako veliju da su žuti zubi zapravo zdraviji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!