Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jok ja.. Daleko bilo.. Zekim te malko, jbg, bilo je prelako.. :pickme: :D :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mojne me muvas... ahahahhahahahahahha.. :D :bisou: :bisou: :bisou: :bisou:
Korisnikov avatar
By XerYuS
necu, mi smo rodjaci :)

i xeryus je jedna zvezdica :D
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by decko
Ma racunam se, da znas samo sta je sve tamo ostalo! :lol:

:potapsava:
TI u sledecoj vezi budi spozorusa, a ne sponzor i eto resenja.. hehe:happysmoke: :kasalj:
Ma nisi razumela, nisam ja bio sponzor nit' sam bio sponzorusha :smeh:

Ja sam samo zaboravio par dana ranije gomilu svojih stvari kod njega u rancu i nikad ih nisam ni uzeo nazad nego su tamo ostale posto se vise nismo ni culi! :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sledeci put povedi neku krshnu lezbejku da pokupi tvoje stvari i razracuna se sa bivsima.. hehehehe.. :mobilni: ;)
Korisnikov avatar
By deran
To su meni zdravi i normalni raskidi-kaže se tu svašta...

Najodvratniji je raskid kad te neko pedalira SMS-om,mailom i sl.,pa nemaš priliku da se "isprazniš"...

Ja sam jednom dobio rečenicu Ma dabogda mrtav skak'o,ja odgovorio skakala ti mama tako :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by deran

Najodvratniji je raskid kad te neko pedalira SMS-om,mailom i sl.,pa nemaš priliku da se "isprazniš"...

Ja sam jednom dobio rečenicu Ma dabogda mrtav skak'o,ja odgovorio skakala ti mama tako :lol:
:bouncy: :) :bisou: kakav si ti ludak.. ja bi crkla od smeha kada bi mi to neko ! Jesi budala teska!
Gay raskidi su mi uvek bili najsmeniji, kao dve zene, hehe. cute totalno.. :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By maka
"imas male sise i ne znas da se ljubis" aaaaaaaaahahahhaahaha

to mi je rekao moj prvi decko u petom razredu osnovne :)
Korisnikov avatar
By m..
Jbt, sva sreca pa me niko nije kleo pri raskidu ili bilo sta slicno, svakako niko nije vristao na mene i vredjao me. Ono sto bi eventualno bilo uvredljivo (po moju inteligenciju) su bili razlozi zbog kojih neko navodno raskida (jedna je rekla da je svercovala neko zlato pa je juri mafija, lmao) ili kolicina eventualnih suza (kad bih ja raskidala, jerbo ja u principu ne raskidam dok sve ne ode u krajnju disfunkcionalnost, dotle se trudim da popravim stvar). Nemam pojma, nesto najblize gore navedenim slucajevima je neki tip s kojim sam kao bila sa 16 godina (on je tada imao 21), a ja sam ga ubrzo izgustirala i bila zalubljena u jednu klinku i ljubila se s njom kad on ne gleda, lol, a tip je hteo da me zeni i slicno, i onda je u napadu ljubomore odvalio da mu je neka Kristina popusila kurac i ja sam mu rekla da Kristina slobodno moze da mu ga pusi kad god hoce, posto ja ne nameravam i posle sam ga skroz iskulirala jer cela prica ionako nije imala smisla.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by superfly
"daj čoveče batali me, oću da se ženim!" :mirnatetko:
To je zbilja grozna izjava.
:njuska:

Ja se i ne secam svih, pri raskidima izgovorenih ogavnosti, ali posto imam sacuvana neka pisma ogorcenja upucena mi posle raskida, bas cu da ih pronadjem, pa da citiram najinteresantnije delove.
:deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ipak necu.
To su privatna pisma i nije red objavljivati ih na javnom forumu cak ni u fragmentima.
:deni:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
"ne zelis da spalis mostove za sobom? ostavio si za sobom sprzenu zemlju" :vatrica:

ima ih i groznijih, ali nije za forum
Korisnikov avatar
By Mars
"Ostaćemo prijatelji."
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zwezdica
Sledeci put povedi neku krshnu lezbejku da pokupi tvoje stvari i razracuna se sa bivsima.. hehehehe.. :mobilni: ;)
Ti se to nudish?

Anyhow, nisam imao burnih raskida u tom smislu.

Ali je jedan moj drug ostavio mog drugog druga s' rechimada ide u legiju stranaca, tamo ce se osecati manje usamljenim. :giggle:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Frey
Najgadnije i najuvredljivije stvari koje sam ikada u životu čuo bile su od osobe koju sam najviše voleo i koja me je najviše volela. Koje su tačno reči pale pri raskidu, teško je se setiti, pošto sam raskide (sa istom osobom) prestao da brojim, jer ih beše mnogo, ali nije ni bitno, jer su teške reči padale uglavnom u vezi, a ne pri raskidima. Da su me bolele te uvrede, jesu, ali kako su se množile, to su gubile na težini i značaju, ali su mu i dalje predstavljale mehanizam odbrane od povreda nanetih sa moje strane. Cenim da sam ih donekle zasluzio. A više cenim i takav mehanizam odbrane u odnosu na ostale tipa: uzvraćanje istom merom ili raskid (konačni). Dostojanstvenije je u odnosu na ovo prvo; dokaz ljubavi, za razliku od ovog drugog. Zato sam uvrede i praštao i trudio se da ih ne registrujem i ne uzimam za zlo, iako su, ponavljam, bile nešto najgrđe što sam ikada u životu čuo. Znao sam da tako ne misli i da je to njegov ventil.

Posle raskida sujeta raste na obe strane, ukoliko postoji bilo kakvih emocija. Sa njom i težnja za povređivanjem na razičite načine. Najnovije "osujećene" uvrede primljene od strane bivšeg dečka na moj račun i na račun meni najdražih ljudi stvaraju veći jaz i odbojnost nego one "ljubomorne" uvrede tokom veze. Ali, opet, imaju daleko manju težinu...

Ali, opet, sve to praštam...
:up:

Prashtanje je po meni pogreshna rech, al´ svakako nisam zlopamtilo. Shteta samo shto emocije ne idu u lepshem pravcu. Zashto uvek pljuvanje?
Ne mogu se setiti kada sam imala raskid pun pljuvachine. Obichno biva sporazumno, manje-vishe bolno, ali ne i ciganski!
By alexandermagic
Kod mene su se stvari poklapale tako da sam uvijek ja bio onaj koji ostavlja. To me, je l', ne čini izuzetnim i nekim čudom. Recimo da sam bio svjesniji da odnos između mene i te osobe nema budućnost.

No, gadnih izjava pri raskidu zaista nije bilo. I da jeste, mislim da me u tom trenutku ne bi doticale i pripisao bih ih trenutnoj neuračunljivosti suprotne strane. :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa, nisam bas imao nekih teskih raskida.
Mada sam jednom dozivio da me decko nabacuje svom drugu. Ta situacija je bas bila neprijatno iznenadjenje...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mars
"Ostaćemo prijatelji."
Definitivno moja nb.1 izjava!

A ja sam jednom bio gadan i izgovorio onu staru dobru "It's not you it's me"
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Bile sa si sa svim mojim bivsim devojkama,ne mogu da budem s osobom koja je imala toliko propalih veza jer to automatski i nasu osudjuje na propast.:zid:
Korisnikov avatar
By coka
Nesto se i ne secam da sam imala gadne izjave tokom raskida :sw: jel nazalost vidim sta propustam! No imala sam budalu koja je pretila da ce da skoci sa zgrade a meni je bilo totalno svejedno... Budala...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dugmence, jel se T.T.K.A. rachuna ovde?
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam imala "gadne" raskide-bar ne u tom smislu.
Obicno se zabavljam sa civilizovanim svetom :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Superstar!
Originally posted by Mars
"Ostaćemo prijatelji."
Definitivno moja nb.1 izjava!

A ja sam jednom bio gadan i izgovorio onu staru dobru "It's not you it's me"
cek cek, ovaaaj....pa to nije gadno, jel takooo :D :blush:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by deran

jaooo hahahah

ON Au, bilo je svakakvih reci, scena...itd itd...ne znam ni sama sta biH izdvojila, sad mi je to sve smesno... :tenis: :smeh:
By sense
Moja devojka je trudna... Moram da se zenim... :jbg:
By Pending-For-A-Bending
Moj, Sixtov i REIev bivsi kad je raskidao sa mnom: "Super si. I super mi je s tobom, ali si debeo"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!