Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ZwezdicaMa nisi razumela, nisam ja bio sponzor nit' sam bio sponzorushaOriginally posted by deckoTI u sledecoj vezi budi spozorusa, a ne sponzor i eto resenja.. hehe:happysmoke:
Ma racunam se, da znas samo sta je sve tamo ostalo!![]()
![]()
![]()
Originally posted by deran
To su meni zdravi i normalni raskidi-kaže se tu svašta...
Najodvratniji je raskid kad te neko pedalira SMS-om,mailom i sl.,pa nemaš priliku da se "isprazniš"...
Ja sam jednom dobio rečenicu Ma dabogda mrtav skak'o,ja odgovorio skakala ti mama tako![]()
Originally posted by superflyTo je zbilja grozna izjava.
"daj čoveče batali me, oću da se ženim!"![]()
Originally posted by ZwezdicaTi se to nudish?
Sledeci put povedi neku krshnu lezbejku da pokupi tvoje stvari i razracuna se sa bivsima.. hehehehe..![]()
![]()
Originally posted by Frey
Najgadnije i najuvredljivije stvari koje sam ikada u životu čuo bile su od osobe koju sam najviše voleo i koja me je najviše volela. Koje su tačno reči pale pri raskidu, teško je se setiti, pošto sam raskide (sa istom osobom) prestao da brojim, jer ih beše mnogo, ali nije ni bitno, jer su teške reči padale uglavnom u vezi, a ne pri raskidima. Da su me bolele te uvrede, jesu, ali kako su se množile, to su gubile na težini i značaju, ali su mu i dalje predstavljale mehanizam odbrane od povreda nanetih sa moje strane. Cenim da sam ih donekle zasluzio. A više cenim i takav mehanizam odbrane u odnosu na ostale tipa: uzvraćanje istom merom ili raskid (konačni). Dostojanstvenije je u odnosu na ovo prvo; dokaz ljubavi, za razliku od ovog drugog. Zato sam uvrede i praštao i trudio se da ih ne registrujem i ne uzimam za zlo, iako su, ponavljam, bile nešto najgrđe što sam ikada u životu čuo. Znao sam da tako ne misli i da je to njegov ventil.
Posle raskida sujeta raste na obe strane, ukoliko postoji bilo kakvih emocija. Sa njom i težnja za povređivanjem na razičite načine. Najnovije "osujećene" uvrede primljene od strane bivšeg dečka na moj račun i na račun meni najdražih ljudi stvaraju veći jaz i odbojnost nego one "ljubomorne" uvrede tokom veze. Ali, opet, imaju daleko manju težinu...
Ali, opet, sve to praštam...
Originally posted by deran
To su meni zdravi i normalni raskidi-kaže se tu svašta...
Najodvratniji je raskid kad te neko pedalira SMS-om,mailom i sl.,pa nemaš priliku da se "isprazniš"...
Ja sam jednom dobio rečenicu Ma dabogda mrtav skak'o,ja odgovorio skakala ti mama tako![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!