Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiborgJel to kazes kao lekar ili kao Kiborg? Mada, pretpostavljam da su ta dva neodvojiva.
Ne dolazi u obzir.
Originally posted by *STATUS*Ostavio bih ga, a da sam to znao na samom početku ne bih ušao u vezu s tom osobom.
Kako biste odreagovali kada bi vam neko posle mesec dana idealne veze rekao : "Moram da ti priznam da imam HIV" ?
Originally posted by *STATUS*Mi smo se u nekoj paralelnoj dimenziji upoznali pa nalaziš za shodno da mi se obraćaš po imenu? Ovo neka ti bude posljednji put.
Александре...
Originally posted by Hans_87Ni posle mesec, ni posle godinu, ni posle 5 godina ... Mislim da idealan odnos ne postoji kao sto mislim da je infantilno ocekivati IDEALAN ODNOS
Prvo Statuse, kako je moguce da je veza idealna nakon mesec dana?
Originally posted by iWannaJedan ranisan i bicete kao novi.
ne znam, verovatno(primer koji je u uvodnom postu je neiskrenost u samom startu i to je bezobrazluk)
ali ovde ima odgovora od kojih mi je muka
kao recimo ovaj post iznad
Originally posted by Hans_87Ispasce da pravimo offtopic od teme ali je ona kao takva pokrenula gomilu rasprava ....... (dakle ne offtopicujemo
Zasto bih ja rizikovao da budem sa nekim ko nije vodio racuna o sebi na vreme? Gde sam ja bio dok je on isao glavom gde neko ne bi ni...nogom?to sam kanio reci.
Originally posted by alexandermagicЈа ти се обраћам по нику који си сам изабрао приликом регистрације....Originally posted by *STATUS*Mi smo se u nekoj paralelnoj dimenziji upoznali pa nalaziš za shodno da mi se obraćaš po imenu? Ovo neka ti bude posljednji put.
Александре...![]()
OnT: Već sam odgovorio.
Originally posted by Hans_87Dečko, ti tako znaš ponekad da se nalupetaš, da to ume baš da boli. Ima i nekih nezadebljanih problematičnih delova, ali aj'...
Prvo Statuse, kako je moguce da je veza idealna nakon mesec dana? Ja sam skoro 5 meseci u vezi, ali nije sve tako idealno, sto je i ok. Suludo bi bilo da je sve kao podmazano. Ne bih bio u vezi sa nekim za koga se zna da je jako promiskuitetan i ako bih, dobro bih pazio sta radim. A oni koji su HIV pozitivni, nisu isti kao oni koji imaju akne na licu. Izvinite, ali to nisu stvari zbog kojih bih ja zrtvovao sebe, sve i da mi je sa nekim TOLIKO dobro. Ona osoba do koje bi meni jako stalo nikada ne bi mogla da ima HIV. To govori o partneru ali i o meni. Tako je kako je- principi.
Originally posted by EgmontFazon je u tome sto sam vec jako porastao i ne nalazim se i dalje sa bilo kim niti cu ikada raditi neke stvari naslepo. I ne kajem se zbog svojih reci Egmonte, jer kad bi pola ova nazovi scene mislilo kao ja, infektivna klinika bi imala manje posla. Jednostavno, HIV ce prestati da se shiri onog trenutka kad se neki uzmu u pamet i prestanu da srljaju. Mislim...jesam li ja lud sto ne dozvoljavam sebi da budem U VEZI, DAKLE DA IMAM ODNOS izmedju ostalog sa nekim o kome ne znam sta ima u sebi? Gde zivite vi?Originally posted by Hans_87Dečko, ti tako znaš ponekad da se nalupetaš, da to ume baš da boli. Ima i nekih nezadebljanih problematičnih delova, ali aj'...
Prvo Statuse, kako je moguce da je veza idealna nakon mesec dana? Ja sam skoro 5 meseci u vezi, ali nije sve tako idealno, sto je i ok. Suludo bi bilo da je sve kao podmazano. Ne bih bio u vezi sa nekim za koga se zna da je jako promiskuitetan i ako bih, dobro bih pazio sta radim. A oni koji su HIV pozitivni, nisu isti kao oni koji imaju akne na licu. Izvinite, ali to nisu stvari zbog kojih bih ja zrtvovao sebe, sve i da mi je sa nekim TOLIKO dobro. Ona osoba do koje bi meni jako stalo nikada ne bi mogla da ima HIV. To govori o partneru ali i o meni. Tako je kako je- principi.
No, kad porasteš samo će ti se kazati...
Originally posted by Hans_87A kako resavas to pitanje? Milsim na to da saznas sta ta osoba ima u sebi ?
Mislim...jesam li ja lud sto ne dozvoljavam sebi da budem U VEZI, DAKLE DA IMAM ODNOS izmedju ostalog sa nekim o kome ne znam sta ima u sebi? Gde zivite vi?
Originally posted by MomoUpravo to smo moj dechko i ja uradili. Testirali smo se. Druga je stvar ako neko chesto menja partnere, pa "ne stize".Originally posted by Hans_87A kako resavas to pitanje? Milsim na to da saznas sta ta osoba ima u sebi ?
Mislim...jesam li ja lud sto ne dozvoljavam sebi da budem U VEZI, DAKLE DA IMAM ODNOS izmedju ostalog sa nekim o kome ne znam sta ima u sebi? Gde zivite vi?
Ja znam lika koji bukvalno na prvom dejtu devojci saopsti da ako planira da se smuva sa njim mora da uradi test. I ako ona pristane oni onda odu zajedno i odrade to pa se onda kreshu.
Originally posted by Hans_87Iz svake tvoje rečenice progovara tvoja internalizirana homofobija. Kad budeš razvio neke druge mehanizme za odbranu od nekih pojava na gej sceni, drugačije ćeš da se postaviš. Sada zvučiš kao svaki nacoš koji priča o bolesnim pederima, HIV-u kao obaveznoj bolesti svakog bolesnog pedera, etc...Originally posted by EgmontFazon je u tome sto sam vec jako porastao i ne nalazim se i dalje sa bilo kim niti cu ikada raditi neke stvari naslepo. I ne kajem se zbog svojih reci Egmonte, jer kad bi pola ova nazovi scene mislilo kao ja, infektivna klinika bi imala manje posla. Jednostavno, HIV ce prestati da se shiri onog trenutka kad se neki uzmu u pamet i prestanu da srljaju. Mislim...jesam li ja lud sto ne dozvoljavam sebi da budem U VEZI, DAKLE DA IMAM ODNOS izmedju ostalog sa nekim o kome ne znam sta ima u sebi? Gde zivite vi?Originally posted by Hans_87Dečko, ti tako znaš ponekad da se nalupetaš, da to ume baš da boli. Ima i nekih nezadebljanih problematičnih delova, ali aj'...
No, kad porasteš samo će ti se kazati...
Ili mozda mislis da nisam dovoljno gay ako nemam hepatitis ili HIV.
Originally posted by *STATUS*Ozbiljno? Onda sam ja cijelo vrijeme u zabludi da je moje korisničko ime alexandermagic. Ne pravi se blesav.
Ја ти се обраћам по нику који си сам изабрао приликом регистрације....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!