Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by xfreelancer
iako sam vec imala jedno iskustvo zajednickog zivota i koegzistiranja u zakonski neregulisanoj bracnoj zajednici (koju je goreoglasena tetka mu surovo prekinula otevsi mi tadasnju suprugu iz topline porodicnog gnezda) koja jeste bila dovedena do ne bas tako strastvene faze (mada je bila prepuna topline i ljubavi), ja cu uskoro opet uploviti u mirnu luku, kao u numeri jasne zlokic. dakle, ne smatram da zajednicki zivot neminovno mora da ubije strast i da dovede do krepavanja libida i lesbian bed death fenomena.
btw, tetka mu-u ovom prilikom cestitiam dvogodisnjicu veze.
Originally posted by Sutekhje, vako se i ne primeti da sam tu
A shto se kvadratura tiche.. Pa ne znam, 80+ m2 je optimalno. Kad bih zhiveo sa nekim u malom prostoru, mislim da bih se osecjao klaustrofobichno, pogotovo kad bi se svadjali.. brr..
Originally posted by ZoeDo mog iseljenja i ponovnog ( ko zna kojeg po redu ) preseljenja pre neki dan.
Pa dobro, Deni, dokle ste stigli u tom zajednickom zivljenju?
Originally posted by ZoeJao, sto si ljubopitljiva danaske, Zoe....
Ahaaa, to je taj decko.......![]()
Jesi li se preselio opet kod nekoga ili si sam?![]()
Originally posted by ZoeNajiskrenije, nisam. To nije iznenadjujuce, posto ni sa jednim deckom do sada nisam ostao u dobrim odnosima, u smislu da se i dalje cujemo, ponekad vidimo i sl.
I, da-jesi li sa ovim ostao u koliko-toliko normalnim odnosima kda si otisao?
Originally posted by ZoeA sta cu im ja. Nemam cega da se stidim, jer se nisam ja kacio liku na gajbu, vec me je on pozvao kod sebe.
![]()
Nisam mislila nista lose, sam si otvoreno govorio o svemu, i bas si me iznenadio iskrenocu! Mnogi bi ovde pre umrli nego da priznaju ono sto si ti na pocetku teme![]()
Originally posted by Zoe
Nista lepse od zajednickog zivljenja, ponavljam![]()
Postovanje, ljubav i zdrava komunikacija se meni tu podrazumevaju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!