Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Bzzzzzzzz!

Ma sta hoces... lepo je to imati redovnog partnera za sex za koga znas da mozes uvek da se oslonis... i uvek znas da te vreli komad mesa ceka na tanjiru :lol:

Jaoj... jedva cekam jednog dana :klap:
Na to ciljam sada :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
"da se oslonish" :lol: pa mozhesh da se oslonish i na dildo. izgleda da sam ja predugo u vezi :(

:opatica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moram li svakom ponaosob da ponavljam!

Ja ne koristim nikakve zamene, samo pravo meso! :durenje:
Nije poenta samo u kiti, znas! Ako me ostatak partnera ne pali, ne vredi mu ni najveca ni najlepsa kita na svetu! Kad me teras da se tako izrazavam, eto ti!

I pusti me sada da uzivam u svojoj buducnosti :lol:
I da mashtam... :bale:
Korisnikov avatar
By Sutekh
ako cjesh vodjenje ljubavi da svedesh na "meso", onda 'mesto dilde, uzmi ovo :P

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam ja ni pominjao vodjenje ljubavi! :durenje:

Meni sex i vodjenje ljubavi bas i nije isti pojam...
U ovom slucaju sam mislio na sex sex sex!
Korisnikov avatar
By Sutekh
previshe sam dugo u vezi, kazhem ja...

podrzhavam seks radi seksa, samo shto sam ga imao toliko (trocifren broj je u pitanju, verovatno) da mi se smuchio. go for it then!

:opatica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja mislim da sam i ja dostigao trocifren broj sexova :saint:
Ali sta ja znam... imam raznih perioda.

Poslednjih mesec, dva sam u nekom periodu nevinasceta kada mi nije do sexa...
A iz takvih perioda obicno izlazim kao pusten s lanca... tako da mislim da bi mi ta varijanta odgovarala.

Ali takvu osobu je isto jebeno tesko naci koliko i decka za vezu, u ovoj nasoj prelepoj Srbiji!
Korisnikov avatar
By Sutekh
znam, sve mi to poznato zvuchi.. teshko dosticji taj broj... :opatica:

znam, ja sam happy da pored sebe imam nekoga ko je meni izuzetno fizichki dopadljiv (etc), a uz to me i obozhava. valjda sam zato i ispao iz tog tripa...
Korisnikov avatar
By Myself
:puzzle:

Da nastavim off, bas mi je nedostajao deni.
Korisnikov avatar
By xfreelancer
iako sam vec imala jedno iskustvo zajednickog zivota i koegzistiranja u zakonski neregulisanoj bracnoj zajednici (koju je goreoglasena tetka mu surovo prekinula otevsi mi tadasnju suprugu iz topline porodicnog gnezda) koja jeste bila dovedena do ne bas tako strastvene faze (mada je bila prepuna topline i ljubavi), ja cu uskoro opet uploviti u mirnu luku, kao u numeri jasne zlokic. dakle, ne smatram da zajednicki zivot neminovno mora da ubije strast i da dovede do krepavanja libida i lesbian bed death fenomena.

btw, tetka mu-u ovom prilikom cestitiam dvogodisnjicu veze.
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by xfreelancer
iako sam vec imala jedno iskustvo zajednickog zivota i koegzistiranja u zakonski neregulisanoj bracnoj zajednici (koju je goreoglasena tetka mu surovo prekinula otevsi mi tadasnju suprugu iz topline porodicnog gnezda) koja jeste bila dovedena do ne bas tako strastvene faze (mada je bila prepuna topline i ljubavi), ja cu uskoro opet uploviti u mirnu luku, kao u numeri jasne zlokic. dakle, ne smatram da zajednicki zivot neminovno mora da ubije strast i da dovede do krepavanja libida i lesbian bed death fenomena.

btw, tetka mu-u ovom prilikom cestitiam dvogodisnjicu veze.

:smeh:

Ovakvu kovanicu jos ne vide' (ni ja, a ni svet :roll: ) !

Fala, fala na cestitKU.

Nego, vidimo se za novaka, pa ces tek da okusis zajednicki zivot sa jos 4 zenetine. Od Jasne Zlokic nece biti ni J! :kiss:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Sutekh

A shto se kvadratura tiche.. Pa ne znam, 80+ m2 je optimalno. Kad bih zhiveo sa nekim u malom prostoru, mislim da bih se osecjao klaustrofobichno, pogotovo kad bi se svadjali.. brr..
je, vako se i ne primeti da sam tu :lol:
du ju misssssssss miiiiiiii?? :sise:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nista lepse od zajednickog zivljenja, ponavljam :deda:
Postovanje, ljubav i zdrava komunikacija se meni tu podrazumevaju.
Korisnikov avatar
By Galateja
Zajednički život: VELIKA provera veze. Ozbiljnije nego što u prvi mah zvuči.

Pisala sam već delom o ovome. Nakon godinu dana veze započela sam zajednički život sa devojkom, u Novom Sadu. Promenile smo 4 stana. Sad živimo u drugom gradu, sa mojom mamom. Možete zamisliti tu zajednicu, mama, devojka i ja. :D Naravno, mama zna za nas.

I, da, zajednički život nikako nije ubica strasti, ljubavi i međusobnog poštovanja, već jedno veliko iskušenje koje ti samo ranije pokaže da od veze nema ništa (ukoliko je tako) ili da veza vredi (ukoliko istrpite sva iskušenja).
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa dobro, Deni, dokle ste stigli u tom zajednickom zivljenju?
By Sixto
E da se docepati zajednickog zivota, lako cemo mi za strast!
Kad se dvoje vole tu nema da splasne naboj!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
Pa dobro, Deni, dokle ste stigli u tom zajednickom zivljenju?
Do mog iseljenja i ponovnog ( ko zna kojeg po redu ) preseljenja pre neki dan.
Sto kaze Vesna Rivas " Drugoj te beli drumovi zauvek odneshe, meni k`o udovici slike ostashe... "
Slika
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahaaa, to je taj decko....... :)

Jesi li se preselio opet kod nekoga ili si sam? :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
I, da-jesi li sa ovim ostao u koliko-toliko normalnim odnosima kda si otisao?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
Ahaaa, to je taj decko....... :)
Jesi li se preselio opet kod nekoga ili si sam? :lol:
Jao, sto si ljubopitljiva danaske, Zoe.... :sweet:
Privremeno sam kod jednog druga iz vojske.
Originally posted by Zoe
I, da-jesi li sa ovim ostao u koliko-toliko normalnim odnosima kda si otisao?
Najiskrenije, nisam. To nije iznenadjujuce, posto ni sa jednim deckom do sada nisam ostao u dobrim odnosima, u smislu da se i dalje cujemo, ponekad vidimo i sl.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Zoe
:D

Nisam mislila nista lose, sam si otvoreno govorio o svemu, i bas si me iznenadio iskrenocu! Mnogi bi ovde pre umrli nego da priznaju ono sto si ti na pocetku teme :up:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
:D

Nisam mislila nista lose, sam si otvoreno govorio o svemu, i bas si me iznenadio iskrenocu! Mnogi bi ovde pre umrli nego da priznaju ono sto si ti na pocetku teme :up:
A sta cu im ja. Nemam cega da se stidim, jer se nisam ja kacio liku na gajbu, vec me je on pozvao kod sebe.
Iselio sam se i preselio, nije mi ni prvi ni poslednji put.
:auto:
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by Zoe
Nista lepse od zajednickog zivljenja, ponavljam :deda:
Postovanje, ljubav i zdrava komunikacija se meni tu podrazumevaju.

Evo i ja se apsolutno slazem sa tobom. Lepo si to formulisala.

Ali danas se mnogi boje zajednickog zivota, pa cak i samog pokusaja.

Ja sam imao divno iskustvo od mesec dana zajednickog zivota sa deckom. On se bojao prethodno, ali mu se jako dopalo. Kasnije nam je to zajednistvo jako nedostajalo. Nadam se da cemo to uskoro ponoviti...

Imali smo nesuglasice, i cak neke svadjice, ali se sve odnosilo na neka pitanja iz proslosti, a ne na nesto tekuce iz tog zajednickog perioda.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
nazalost, u potpunosti te cujem.

dugo sam verovao da je zajedniki zivot neminovni ubica ljubavi... jer prvo ubije misteriju, misterija ubije egzotiku, egzotika ubije strast... i sta onda?

imao sam dve duge veze u kojima sam od prvog dana poceo zivot sa svojim deckom. i prvi put sam se ja nakon nekih godinu dana pretvorio u deo namestaja. strast smo obnovili po fizickom odvajanju, ali ljubav nikad.
drugi put je moj partner meni postao deo namestaja, neko ko me jednostavno obavezno ceka na krevetu kad se vracam sa faxa ili sta vec ne...

ali mislim da nije samo u tome stvar.
neki ljudi jednostavno ne podnose zajedncki zivot, tj. zajednicki zivot nije za svakoga. upravo upoznajem osobu za koju za ovih kratkih mesec dana koliko se zabavljamo, sve vise smatram da je idealna za zajednicki zivot.

tako da, isitreni pozivi jesu rizicni, ali ako razgovaras sa svojim partnerom i upoznas ga u toj meri da znas da neces i nakon godinu dana skupljati njegove gace po podu dok on zna da te to iritira, to apsolutno redstavlja krunisucu opciju :)
Korisnikov avatar
By BlackBoy
@Galateja: Potpisujem...

Zajednicki zivot je kruna ozbiljne veze i potpuno logicno trazi mnogo odricanja i truda. Za mene je ona svetinja i nesto cemu tezim svih ovih godina. Postovanje, tolerancija i medjusobno poverenje su kljuc za uspeh kako veze tako i same zajednice... :love: :meda:
Korisnikov avatar
By Andre87
Ne slazem se...ona i ja smo se dogovorili da cemo ziveti zajedno i verujem da ce biti ok jer jedno drugome kazemo sve sto mislimo i takav odnos je zdrav..kad ukljucuje i kritike.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!