Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by KiwiKivi, jednom i ja da se slozim sa tobom...
meteroseksualac je jedna izrazito debilozna kovanica koju je verovatno smislila neka "pametnica" iz Cosmo-a ili sličnih novina ... Drugi deo kovanice je tu da zagolica maštu čitateljkama ...
Verovatno se grupa ideja i načela vezana za ovu tematiku zove meteroseksualizam (jer -seksualnost ne bi imalo smisla, još manje od izvorne reči).
Originally posted by KiwiNe mico, rec je prvi put upotrebio Mark Simpson iz Indipendenta, sto su mnogo ozbiljne britanske novine.
meteroseksualac je jedna izrazito debilozna kovanica koju je verovatno smislila neka "pametnica" iz Cosmo-a ili sličnih novina ... Drugi deo kovanice je tu da zagolica maštu čitateljkama ...
Verovatno se grupa ideja i načela vezana za ovu tematiku zove meteroseksualizam (jer -seksualnost ne bi imalo smisla, još manje od izvorne reči).
Originally posted by IL_Divo022Da se nadovezem na prethodni post. Nemoj nista da brines, ti si samo tetka. Cuti, dobro je, moglo je da bude i gore.
meninkazu da sam metro jer se preswlacim 3x na dan onda gledam se stalno u ogledalo perem kosu swaki dan brinem o siskama![]()
ne mogu ni u kuci da budem u trenerci uwek nalickan sa detaljima bla bla![]()
Originally posted by A.F.K.A.OB
Vi niste metroseksualci, vi ste homoseksualci koji koriste kremu za lice i kupuju sarenu garderobu.
Pogotovo ti sa pozivnim brojem 022...![]()
Originally posted by hlaefdigeOdakle si??
ovde je pozivni 022....ne cepajte mi pozivni......osetljiva sam...
Originally posted by Vlada Tu widi se koliko poznajes swest ni najmanje nisam tetka ni najmanje believe meOriginally posted by IL_Divo022Da se nadovezem na prethodni post. Nemoj nista da brines, ti si samo tetka. Cuti, dobro je, moglo je da bude i gore.
meninkazu da sam metro jer se preswlacim 3x na dan onda gledam se stalno u ogledalo perem kosu swaki dan brinem o siskama![]()
![]()
Originally posted by Vlada TMalo je glupo to sto si rekao.Originally posted by IL_Divo022Da se nadovezem na prethodni post. Nemoj nista da brines, ti si samo tetka. Cuti, dobro je, moglo je da bude i gore.
![]()
Originally posted by IL_Divo022What was I thinking, bingo - to su sve pravi aksesoari za metroseksualca, narocito vec poslovicna cetka (i opciono fen) za poneti u skolu!
joj mene soping prosto leci a koleginica na fzxu pizdi sto stalno trazim cetku a imam i swoje labelo i nosim s sobom parfem i wlazne maramice i ne znate kako je tesko biti ja![]()
Originally posted by ns.happypa wolimo se...WLATCHE WOLI TE TWOJ METROSEKSUALAC
:ajao: sta uradiste od teme...
Originally posted by Vlada TOriginally posted by IL_Divo022What was I thinking, bingo - to su sve pravi aksesoari za metroseksualca, narocito vec poslovicna cetka (i opciono fen) za poneti u skolu!
joj mene soping prosto leci a koleginica na fzxu pizdi sto stalno trazim cetku a imam i swoje labelo i nosim s sobom parfem i wlazne maramice i ne znate kako je tesko biti ja![]()
Ali kako kazu, omnis definitio periculosa est, pa ko ce sad znati u ovim novim vremenima sta je sta..?
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!