Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Pada pada pada vlada... kako vec ide ona pesma!
:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Kiwi
meteroseksualac je jedna izrazito debilozna kovanica koju je verovatno smislila neka "pametnica" iz Cosmo-a ili sličnih novina ... Drugi deo kovanice je tu da zagolica maštu čitateljkama ...

Verovatno se grupa ideja i načela vezana za ovu tematiku zove meteroseksualizam (jer -seksualnost ne bi imalo smisla, još manje od izvorne reči).
Kivi, jednom i ja da se slozim sa tobom...
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
bas si stupida! marsh na tusiranje:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
wlatche ljubnem te ja Dirrty ne diraj nas u ime :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
OMG like you're soooo not amusing!

Like whatever...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Vi niste metroseksualci, vi ste homoseksualci koji koriste kremu za lice i kupuju sarenu garderobu.
Pogotovo ti sa pozivnim brojem 022... :roll:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Kiwi
meteroseksualac je jedna izrazito debilozna kovanica koju je verovatno smislila neka "pametnica" iz Cosmo-a ili sličnih novina ... Drugi deo kovanice je tu da zagolica maštu čitateljkama ...

Verovatno se grupa ideja i načela vezana za ovu tematiku zove meteroseksualizam (jer -seksualnost ne bi imalo smisla, još manje od izvorne reči).
Ne mico, rec je prvi put upotrebio Mark Simpson iz Indipendenta, sto su mnogo ozbiljne britanske novine.

Inace, metroseksualci u Srbiji su oni, kako neko rece. sto se pederisu, a kao su strejt. To su ti tetke u drag-u.

I jeste debilizam.
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by A.F.K.A.OB
Vi niste metroseksualci, vi ste homoseksualci koji koriste kremu za lice i kupuju sarenu garderobu.
za gde je pozivni o22:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by IL_Divo022
meninkazu da sam metro jer se preswlacim 3x na dan onda gledam se stalno u ogledalo perem kosu swaki dan brinem o siskama :)
ne mogu ni u kuci da budem u trenerci uwek nalickan sa detaljima bla bla :)
Da se nadovezem na prethodni post. Nemoj nista da brines, ti si samo tetka. Cuti, dobro je, moglo je da bude i gore. :beba:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Crnka bas slabo kapiras! :merlinka:

Misli na tvog imenjaka...
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Originally posted by A.F.K.A.OB

ZASTO BAS JA NE????
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ovde je pozivni 022....ne cepajte mi pozivni......osetljiva sam...
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Originally posted by hlaefdige
ovde je pozivni 022....ne cepajte mi pozivni......osetljiva sam...
Odakle si??
Korisnikov avatar
By Pauceti
Metrosexual is a neologism generally applied to heterosexual men with a strong concern for their appearance, and who display many of the lifestyle tendencies of stereotypical gay men. According to the Oxford English Dictionary, the etymology and definition of the word are:

[< metro- (in METROPOLITAN a.) + SEXUAL a., punningly after HETEROSEXUAL a. and n.]

n. A man (esp. a heterosexual man) whose lifestyle, spending habits and concern for personal appearance are likened to those considered typical of a fashionable, urban, homosexual man.

Debate surrounds the term's use as a theoretical signifier of gender deconstruction and its associations with consumerism.

@hlaefdige: Znam gde zivis :D
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Originally posted by Vlada T
meninkazu da sam metro jer se preswlacim 3x na dan onda gledam se stalno u ogledalo perem kosu swaki dan brinem o siskama :)
Da se nadovezem na prethodni post. Nemoj nista da brines, ti si samo tetka. Cuti, dobro je, moglo je da bude i gore. :beba:
u widi se koliko poznajes swest ni najmanje nisam tetka ni najmanje believe me :drama:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Malo je glupo to sto si rekao.
I ja volim lepo da se oblacim, vodim racuna o sebi....
a pritom ne mislim da sam tetka odnosno metrosex.
:carica:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
joj mene soping prosto leci a koleginica na fzxu pizdi sto stalno trazim cetku a imam i swoje labelo i nosim s sobom parfem i wlazne maramice i ne znate kako je tesko biti ja :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
:ajao: sta uradiste od teme...
Korisnikov avatar
By Vlada T
joj mene soping prosto leci a koleginica na fzxu pizdi sto stalno trazim cetku a imam i swoje labelo i nosim s sobom parfem i wlazne maramice i ne znate kako je tesko biti ja :)
What was I thinking, bingo - to su sve pravi aksesoari za metroseksualca, narocito vec poslovicna cetka (i opciono fen) za poneti u skolu!

Ali kako kazu, omnis definitio periculosa est, pa ko ce sad znati u ovim novim vremenima sta je sta..?

:gatara: :deda:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Originally posted by ns.happy
:ajao: sta uradiste od teme...
pa wolimo se...WLATCHE WOLI TE TWOJ METROSEKSUALAC :D :peva:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
What was I thinking, bingo - to su sve pravi aksesoari za metroseksualca, narocito vec poslovicna cetka (i opciono fen) za poneti u skolu!

Ali kako kazu, omnis definitio periculosa est, pa ko ce sad znati u ovim novim vremenima sta je sta..?

:gatara: :deda:

joj zaborawio sam buzdowan noz cekic nakowanj to mi treba onda hm.... metla(ali prava) kao sto kaze moj profesor wladimire imam ja metlu u kabinetu al prawu oces da te tucem sa njom a wlada mu odgowara ju ja mislio lazna metla:rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!