- 11 Okt 2006, 07:54
Pa cekaj...zar smisao veze nije ziveti zajedno ? Mislim, nakon izvesnog vremena osnovati porodicu i ziveti bez tih kilometarskih prepreka?
Jbg, nisam skontala da vecina vodi "klinacke" veze.
U stvari, ja kres varijante bez ikakvih planova za buducnost i ne zovem vezama. Mada , u sushtini si itekako u pravu. Zbog toga i rekoh da je LJUBAV preduslov za uspevanje veza na hiljade kilometara.
Originally posted by unic0rnOriginally posted by ValRazlika je hun u dve bitne stvari, koje su vasha velika prednost:
Luapte. Veze na daljinu savrsheno uspevaju, ako to oboje zele. U pitanju je ljubav! Znaci, koliko god neko bio daleko od ociju...blizu je srcu!![]()
Nama uspeva vec 12 meseci...![]()
a. obe ste zrele (emotivno, finansijski) i taj odnos vam nije josh jedno, da prostite, dzaranje mace u dugim pro'ladnim Blejogradskim nocima![]()
b. imate perspektivu zajednickog zivota/vece fizichke bliskosti.
bez ta dva preduslova, a narochito ukoliko su to klinachke 'veze' tachnije projekcije, to jednostavno ne mere ma koliko chvrsto uveche stiskali jastuk uveche zamisljajuci da je to the significant other.
been there done that, ali treba to dozhiveti da bi mogli da prichamo o tome. frustrirajuce ali korisno isqstvo.
sem toga, uvek treba ostati prijatelj, i pri poseti ne morate da uzimate hotel, a i uvek mozete pride dobiti room (da ne kazhem bed) service![]()
![]()
![]()
![]()
Pa cekaj...zar smisao veze nije ziveti zajedno ? Mislim, nakon izvesnog vremena osnovati porodicu i ziveti bez tih kilometarskih prepreka?

Jbg, nisam skontala da vecina vodi "klinacke" veze.