Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Val
Luapte. Veze na daljinu savrsheno uspevaju, ako to oboje zele. U pitanju je ljubav! Znaci, koliko god neko bio daleko od ociju...blizu je srcu! :love:

Nama uspeva vec 12 meseci... :D
Razlika je hun u dve bitne stvari, koje su vasha velika prednost:

a. obe ste zrele (emotivno, finansijski) i taj odnos vam nije josh jedno, da prostite, dzaranje mace u dugim pro'ladnim Blejogradskim nocima :lol:

b. imate perspektivu zajednickog zivota/vece fizichke bliskosti.

bez ta dva preduslova, a narochito ukoliko su to klinachke 'veze' tachnije projekcije, to jednostavno ne mere ma koliko chvrsto uveche stiskali jastuk uveche zamisljajuci da je to the significant other.

been there done that, ali treba to dozhiveti da bi mogli da prichamo o tome. frustrirajuce ali korisno isqstvo.

sem toga, uvek treba ostati prijatelj, i pri poseti ne morate da uzimate hotel, a i uvek mozete pride dobiti room (da ne kazhem bed) service ;) :lol: :skorpija: :alexis:

Pa cekaj...zar smisao veze nije ziveti zajedno ? Mislim, nakon izvesnog vremena osnovati porodicu i ziveti bez tih kilometarskih prepreka? :nerd:

Jbg, nisam skontala da vecina vodi "klinacke" veze. :doh: U stvari, ja kres varijante bez ikakvih planova za buducnost i ne zovem vezama. Mada , u sushtini si itekako u pravu. Zbog toga i rekoh da je LJUBAV preduslov za uspevanje veza na hiljade kilometara. ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
I ja sam za zajednicki suzivot, uvek bila i verovatno ce to biti i nadalje moje opredeljenje..........
Korisnikov avatar
By V25
I ja sam za zaaaaaaaaaaaaaaaaaaajedniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiickiiiii zivot...a hoce li mene moj decko usvojiti,pitanje je sad????:pegla:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja ako nista drugo, uzmem nekog bivseg decka pa stanujem sa njim :roflmao:
Korisnikov avatar
By Paki
@ mmiki, Adenim ....... Prošlo me je... :kiss: ... Izvinjavam se svima, sem onome kome je bilo upućeno, što su morali da čitaju...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Paki
@ mmiki, Adenim ....... Prošlo me je... :kiss: ... Izvinjavam se svima, sem onome kome je bilo upućeno, što su morali da čitaju...
Pakita, sve Vam je oprosteno jer ste milostivi :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by FireGox
Dalje od očiju, dalje od srca!
Ako volis, ako hoces, ako se odrices, ako sve to vredi vise nego bilo sta ova poslovica pada u vodu. Predugo nam razdaljina ne pravi nikakav problem tako da....mnogo ulaganja u pocetku, posle je sve lako.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Kupper

Ako volis, ako hoces, ako se odrices, ako sve to vredi vise nego bilo sta ova poslovica pada u vodu. Predugo nam razdaljina ne pravi nikakav problem tako da....mnogo ulaganja u pocetku, posle je sve lako.
:up: :yes:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Uh daljina, eto 2,5 godine smo razdvojene. Ona nema padove vere da ce sve biti ok, da cemo ziveti zajedno a ja tripujem ponekad ali dug razgovor sve reshi kad joj se iskukam na MSN-u :)
Nishta nije teshko kad znash shta zelish.
By Ulix
Moja trenutna nikako nije na daljinu, upravo se peške vratih od dečka, ali mi se čini da bi opstala i da to nije slučaj. Naprosto, ako mi je do seksa, imam Desanku, to, na kraju, i nije razlog zašto sam u vezi, niti hodam okolo sa erekcijom, a za duhovnu bliskost, daljina nije i ne bi trebala biti problem.
Korisnikov avatar
By *deni*
.... obe ste zrele (emotivno, finansijski) i taj odnos vam nije josh jedno, da prostite, dzaranje mace u dugim pro'ladnim Blejogradskim nocima....
:rotflmao: :smeh: :smeh: :rotflmao: :smeh:
:rotflmao: :smeh: :rotflmao: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By anchez
Moze uspevati neko odredjeno vrem, dajem godinu dana ili malo vise, posle postaje sve teze i teze
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E tu si u pravu, daj 2,5 godine i par nedorechenosti zbog daljine i BUUUUM, pukle smo.
Korisnikov avatar
By mili86
eto... vec trecu nedelju zvanicno " na daljinu" od nekih 365km...
pa sta ce biti bice!!!:gric:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ženske veze na daljinu - možda.
Muške - možda malo sutra!
To što par veza odoli iskušenjima, samo još više potvrđuje pravilo.
By Kragi
Dirtty razmislja o vezi i to na daljinu? Paki psuje? woooow kakva tema :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Val
Luapte. Veze na daljinu savrsheno uspevaju, ako to oboje zele. U pitanju je ljubav! Znaci, koliko god neko bio daleko od ociju...blizu je srcu! :love:

Nama uspeva vec 12 meseci... :D
Razlika je hun u dve bitne stvari, koje su vasha velika prednost:

a. obe ste zrele (emotivno, finansijski) i taj odnos vam nije josh jedno, da prostite, dzaranje mace u dugim pro'ladnim Blejogradskim nocima :lol:

b. imate perspektivu zajednickog zivota/vece fizichke bliskosti.

bez ta dva preduslova, a narochito ukoliko su to klinachke 'veze' tachnije projekcije, to jednostavno ne mere ma koliko chvrsto uveche stiskali jastuk uveche zamisljajuci da je to the significant other.

been there done that, ali treba to dozhiveti da bi mogli da prichamo o tome. frustrirajuce ali korisno isqstvo.

sem toga, uvek treba ostati prijatelj, i pri poseti ne morate da uzimate hotel, a i uvek mozete pride dobiti room (da ne kazhem bed) service ;) :lol: :skorpija: :alexis:
ko god da je ovo pisao...... pa, bio je u pravu! :lol: :lol:
By Kragi
^
^

Da, narocito za dobre odnose sa bivsima :smeh: Al' mozda se ovi iz Bg, sto svrate na forum kad nisu banovani i ne racunaju :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakva je ovo užasna iskopina...
Korisnikov avatar
By nsc
ko god da je ovo pisao...... pa, bio je u pravu! :lol: :lol:
Originally posted by Starac Foco od stotinu ljeta
:smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kragi

^
^

Da, narocito za dobre odnose sa bivsima :smeh: Al' mozda se ovi iz Bg, sto svrate na forum kad nisu banovani i ne racunaju :smeh:
Pa dobjo bundevice, nemoj da ce lutic. :mazi:
Zbog tebe bih napravilo izuzeak. :sweet:
By Kragi
:trampolina:

ma ne ljutim se ja, nego mi ....
svejedno, pocastvovan sam :radosnice:
Korisnikov avatar
By taurus
Ja sam bio na relaciji Lisabon-Bg,zali boze 3 godine -jedna od najvecih gluposti u gay karijeri,a josh veca glupost sto sam bio veran ko Dzeki :smeh: prvo iskustvo pa se teshim,a ko ce da plati to planinarenje ne znam :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by taurus

Ja sam bio na relaciji Lisabon-Bg,zali boze 3 godine -jedna od najvecih gluposti u gay karijeri,a josh veca glupost sto sam bio veran ko Dzeki :smeh:
awwwwwwwwww bububububububu bubica!!!

ono je nashe mekano jedno najmekanije :mazi: :balerina:

Slika

:pucaodsmeha: :roflmao:
By Kragi
Jos samo da objasnis sta je tu gloopo? ^^
Mislim na stranu to sto posle svake veze svi pederi misle da je bila cist promasaj, ma koliko trajala :smeh:
Samo si pokazao da moze da funkcionise :)
(ako si ozbiljan)
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Kragi

Jos samo da objasnis sta je tu gloopo? ^^
Mislim na stranu to sto posle svake veze svi pederi misle da je bila cist promasaj, ma koliko trajala :smeh:
Samo si pokazao da moze da funkcionise :)
(ako si ozbiljan)
ozbiljan sam.......moze da funkcionishe samo sa mnogo strpljenja......i pored svega ja taj period pamtim po lepom.........osecaj kad se vidite posle mesec ili dva a svakog dana ste u kontaktu je neopisiv...............bolje da ne kenjam mnogo da mi i to ne skrnave braca drugari ;)
P.S. ALI NE BI NIKOME PREPORUCIO,I KAO STO NEKO RECE POSLE TOGA MI JE I NS DALEKO....i josh neshto ,kad veza pukne obojica smo gubitnici,nema pobednika ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!