Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mmikiNe, nikako.
Uuuu, znaci kad budem hteo da se testiram odem da dam krv. Em se ispitas, em pomognes nekome.![]()
Originally posted by RACABGRaco, ELIZA se izvodi relativno brzo, ali za PCR treba vremena. I mozes da platis koliko god zelis, pa oni opet nece imati vremena da izvode tu reakciju, pre davanja krvi, jer, pretpostavljam da ti je jasno, ljudi obicno ne zakazuju transfuzije krvi, najveci broj se obavlja kada je to zaista neophodno, a takve su situacije mahom veoma hitne.
za mene je razumno vrlo i ako ti to ne prihvatash, mozda ima bas dosta ljudi koji razmishljaju kao ja koji bi platili da ne rizikuju, znaci nisam rekao da bih platio samo test vec da bih platio neku cenu za tu uslugu verujem da bi to bio dobar prihod za zavod i da bi novcem zaradjenim na ovakav nacin zavod mogao dodatno da se finansira ... nemoj mi sad o etici da svi trebaju da imaju jednak tretman jer nismo svi isti i nemamo svi isti tretman ni sada , bilo u drzavnoj bilo u privatnoj praksi no nadam se da ce neko uskoro pokrenuti privatnu praksu iz ove oblasti i veruj mi da nikada ne bih pristao da dobijem krv testiranu u zavodu za transfuziju krvi .
Originally posted by 2Q2Bstr8Za HIV konkretno, redosled izgleda ovako:
btw, kao što reče Ulix, elisa se radi svuda u svetu kao prvi test. niko ne šalje krv na WB ili PCR pre nego uradi elisu. zato što je rutinska i jeftina procedura.
Originally posted by Uniqueza odredjivanje krvne grupe se ne radi test na hiv
u, ja sam se prije svog prvog testiranja debelo isfrcio kad je trebalo da mi odrede krvnu grupu. da stvar bude gora, to je radio moj komsija iz rodnog grada, a ja nisam imao nikoga da pitam - da li se moze provaliti ukoliko imam HIV, tokom provjere krvne grupe:lol:
mislim da svako treba da se testira bar jednom godisnje, davao ne davao krv...
Originally posted by RACABGTo jednostavno nije istina. Bilo kad i bilo gde da se testiras na HIV, radice ELISA test. To je zlatni standard svugde u svetu.
na sudentskoj poliklinici u beogradu se ne radi eliza pitao sam ali isto tako sam zaboravio kako se zove test pa ako neko ima informaciju neka se javi sa podatkom
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!