U vojsci igrom neverovatnih sluchajeva upoznam druga koji nakon vojske preraste u dechka i kako je bio izuzetno realan i normalan pochnemo da pravimo planove o tome kako cemo zhiveti zajedno...Poshto zhivi u inostranstvu, odluka je bila da,dok ne sredimo papire za mene, zhivimo u njegovoj porodichnoj kuci.
Treva li reci da je moja keva, samohrana majka, sa "odushevljenjem" prihvatila tu ideju??? Ruku na srce, samo njoj mogu da zahvalim na svemu shto sam dozhiveo, prozhiveo i nauchio tokom zhivota i naravno bez sarkazma, ona je zhena heroj u kakvom dobu i situaciji je mene i mog mladjeg brata odgajila.
Kad je ukapirala da sam bez zezanjaodluchio da to sprovedem u delo pochne zhustyra rasprava o tome kako je to neprihvatljivo i nebulozno da iz veceg grada odem da zhivim u manji... Kad je iscrpela sve argumente, u napadu besa je ispucala pitanje "Sad mi kazhi iskreno, jesi li ti peder?"
Bez razmishljanja, gledajuci je pravo u ochi, odgovorim "Nisam, previshe cenim sebe da bih to dopustio sebi, a i nisi me odgojila da budem takav."
I dan danas mislim da je nisam slagao, iz prostog razloga shto stvarno nisam niti imam nameru da se pederishem i da premisu homosexualnosti gledam kroz prizmu sexa. Da je pitala da li sam gay, dobila bi drugachiji odgovor
Srecom, od tad, ta tema vishe nikad nije doshla na dnevni red, i vremenom sam razvio osecanje da bi joj moje autovanje teshko palo jer bi to verovatno gledala kao svoj lichni neuspeh u mom vaspitanju ili chemu god... Sa druge strane, mrzim da lazhem bilo kog a nju posebno i nervira me shto uvek moram da se igram Sheherezade kad imam neku obavezu koju joj ne mogu saopshtiti.
Caleta vidjam jednom u deset godina tako da me iskreno boli ushna resica dal ce ikad da sazna, chak mi je u par navrata palo na pamet da mu se autujem chisto da ga dotuchem za neke mizerije koje mi je prouzrokovao.
I najveca pochast mom mladjem bratu koji je moj stub stabilnosti zadnjih par godina...

Da nije njega, odavno bih fijuknuo jer neke stvari ne mogu da ispricham drushtvu{a nemam gay drushtvo} koliko god da su shirokoumni i puni razumevanja...
UUUU sinko al sam se raskokodakao...