Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Imam srecu da je moja keva vrlo realna, i svesna chinjenice da smo moj brat i ja svakako informisaniji od nje s obzirom da se krecemo u krugovima ljudi sa mnogo vishim obrazovanjem nego shto je njeno... Zbog svega toga, zena je spremna da slusha i UCHI od svoje dece, dok je moj cale to u mnogo manjoj meri...
Moji roditelji i burazer znaju, i imam njihovu potpunu podrshku (s caletove strane precutnu, a sa kevom i burazerom otvoreno govorim o tome kad god situacija to zahteva, ili ja prosto osetim potrebu da razgovaram)...

PS
Keva mi chak nabacuje mlade konobare iz restorana gde radi... Ha ha ha...
By vaga-strelac
da.
oba roditelja.
sestra.
prijatelji...
"da,ja sam se zaljubio,peder sam"...
..."dobro sine,idemo sutra zajedno na pijac"...
Korisnikov avatar
By Uzvodno
Znaju i mama i brat. Saznali su pre 8-9 meseci bas kad sam slavio maturu, moj tadasnji decko je doso kod mene kao zbog moje mature a istovremno doso covek i reko mi da za desetak dana odlazi za Svedsku. Ja sam naravno puko kad mi je reko to...posto sam ga jako voleo tad, Mama me je primetila posto sam bio jako unisten i kad je on otiso,nakon nekoliko satnog pritiska ja sam priznao njoj.Ona nije prihvatila,i te dani su mi bili najgori u mom zivotu, bio sam napet, nervozan, ceo svet mi se rusio... inace od tad nismo ni pricali na tu temu...kad-kad me pita jel imam devojku bla bla al ja samo kroz salu kazem da nije njen posao to, da ja znam za sebe i toliko, ili me pita jel si opet poceo sa muskarcima bla bla al to onako kroz salu. I sad su nam odnosi sasvim OK. A sto je najtragicnije ona je jako volela tog mog decka, i kad samo raskinuli ja sam prekinuo svakakvi kontakt sa njim a ona i dan dans se cuje sa njim preko msn-a. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By mikros
ja mislim da moji znaju sta sam,barem tako osecam...
steta sto nece da mi kazu sta sam!!
heheh:praznoglavi:

ali recicu im samo kad se odselim!
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Mama i tetka.
Tata ne zna, zato shto nije pochasni chlan mog zivota.
Sve je sasvim lepo prihvaceno, pa i vishe od toga.
Bitno je imati porodicu koja je ne zivi u kutiji, to je dobra baza za outovanje.
Korisnikov avatar
By LittleRed
mozda sam vec postovala na ovoj temi, ko se toga moze setiti...
od ljudi sa kojima kontaktiram ne znaju mama i sestra, dve drugarice iz srednje skole koje retko vidjam i bivsi momak. ne znaju ni kolege na poslu.
znaju sve ostali sa kojima se vidjam - prijatelji i prijateljice, jedan bivsi, kao i neki ljudi koje jedva da poznajem a str8 su (friendly , nadam se samo da nisu tracare)
zao mi je zbog toga, ali mislim da se nikada necu autovati sestri i kevi, i nadam se da cu da odem odavde pre nego sto nesto stigne do njih
Korisnikov avatar
By bothways
Upravo sam se autovao svojima.
Donekle sam srecan jer sam konacno skinuo ovaj teret sa svojih ledja i sad mi je lakse u tom pogledu. S druge strane, razocarao sam svoje roditelje kao nikad do sada. Posle plakanja, dugackog razgovora i mojih objasnjavanja, na kraju smo zavrsili sa tim da
1) oni zele da obecam da se nikad necu pomiriti sa svojom homoseksualnoscu i da cu loviti prilike da budem u vezi sa devojkom
2) da nikako ne razglasavam drugim ljudima, jer zamisli bruku ako saznaju npr. moji stric i strina ili kucni prijatelji (roditelji moje naj drugarice)
Puno licemernih rezonovanja (a la volimo te najvise na svetu i sve bismo ucinili da budes srecan, ali moramo te izleciti) i nervnog rastrojstva. Sad pocinjem da sumnjam da li je ovo zaista bila ispravna odluka. Pre nekog vremena, negde sam napisao da se svojima nikad necu autovati jer se plasim njihovog zdravlja i taj post mi je sevnuo pred ocima kada je majka rekla "jao, onesvesticu se". Tata je bio vise razuman, ali opet je imao neke nerealne zakljucke.

Imam neki osecaj da stvari od sada nece biti kao i do sada (toga sam bio svestan prilikom i pre autovanja), ali najvaznije mi je da su to kako-tako prihvatili i da su se one glavne stvari desile kao sto sam i planirao (nisu nista zabranili, nista ne uslovljavaju, i dalje imam krov nad glavom, i dalje me gledaju istim ocima -- ili bar tako kazu, i sl).
Uh, moracu da se jos jednom isplacem da se resim tenzije, a onda da vidimo sta cemo.
Korisnikov avatar
By m..
Mislim da cale zna, ali ne pricamo o tome, osim izokola, vec me je ispitao da li znam neke gay zene koje on zna, ja reko znam ih, sve. Brat zna. Ma i keva zna, ali je u denialu. Moja keva je inace od mog 7. osnovne do 1. srednje uredno praznila pikslu koju sam shtekovala ispod kreveta bez suocavanja sa cinjenicom da pusim. Ona to nikad nece prihvatiti, kao ni fakat da se nikad necu udati, iako o tome drvim vec ravno 5 godina. Njeni mehanizmi deniala su tako jaki i nepogresivi, da me je kad sam se onomad svadjala sa cicom u kolima pred gajbom, ona pitala 'ko je taj decko' iako je riba bila potpuno fem. Njen mozak odbija da prihvati ono sto njena cula registruju svakodnevno. Cak je jednom komentarisala neku ribu na koju sam se lozila, koja se slucajno pojavila na tv-u. Keva komentarise njene sise (inace to nikad ne radi, nikad ni ne komentarise ono sto gleda na tv-u, osim V. Ilica i slicnih), uopste ne znajuci da mi se na tu cicu odsecaju noge, surealno. htela sam da umrem tad.
Kevi necu ni da se outujem, posle svu krivicu za sve lose stvari u zivotu i sva nezadovoljstva da svali na cinjenicu da sam gay, i da bude zrtva kontinuirane pasivne agresije, neka hvala.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Sumnjaju.... Stalno mi sede za vratom da, ako ne zelim porodicu u klasichnom smislu napravim nekoj dete a oni tje ga shirokih ruku prihvatiti... Ex ti roditelji..

Inache tjalac me zeza redovno za najboljeg druga da mi je dechko. Ja se ne bih bunio, lep je jako samo me nervira shto mi je automacki tata dodelio ulogu pasivnog :die:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Originally posted by just_me
Sumnjaju.... Stalno mi sede za vratom da, ako ne zelim porodicu u klasichnom smislu napravim nekoj dete a oni tje ga shirokih ruku prihvatiti... Ex ti roditelji..

Inache tjalac me zeza redovno za najboljeg druga da mi je dechko. Ja se ne bih bunio, lep je jako samo me nervira shto mi je automacki tata dodelio ulogu pasivnog :die:

LOL ako tebe cale zeza da ti je najbolji drug decko, onda ne vidim razlog da mu ne kazes da si gay ? Mene cale zeza da treba da odemo zajedno na gay paradu i da postavimo bombu :zen:
Korisnikov avatar
By artnow
ne pomisljaju....bar mislim tako....

da li cu im reci - verovatno nikada ....

pozdrav svima
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Moji znaju, rekla sam im to kada sam imala 19 godina.
Nisu to bas najbolje prihvatili tad, malo su se skenjali...sto je i bilo za ocekivati. Nisu ni slutili sta sam.

Ali vremenom su stvari dosle na stvoje, iako znam da se u dusi ne slazu sa tim, prihvatili su to kako tako uz veru da cu se jednog dana ipak vratiti na "pravi put", ali tu sam ja da ih svaki put razuverim! ;)

Cak sam i par godina zivela u stanu sa njima i tadasnjom devojkom, sto je skroz ok bilo prihvaceno. :up:

Verujem da svaki roditelj moze da prihvati da mu je dete gay, ali postoji odredjena tuga zbog unucadi koje nece imati i ja verujem da je u tome sustina problema.
By misterr007
Originally posted by Androgyny
Znaju, ja im rekao kada su vec iscitali moju e-mail postu, tako da bi dalje opovrgavanje bila verovatno najgnusnija laz koju bih izrekao u svom zivotu... Jer kako zamaskirati prisustvo onolikih obnazenih muskih tela u inbox-u? Zbog homofobije? Ma daaaj... I tako, posle torture jednog leta koja je u sebi sadrzala "kljucanje u mozak" svakog dana od strane cele uze familije, zatim lecenje hipnozom i psihoterapijom (u sta nisam veovao ali sa zeleo da im ucinim po volji), zakidanja na osnovnim zivotnim potrebama, pokupio sam malo stvarcica i iz provincije zapucao za Bg, gde sam i sada... Zivim od sopstvene sposobnosti i tako to, oni me ignorisu koliko im to dozvolim, mada ponegde postoje znaci prihvatanja ali mi to sada, kada sam naviknut na samostalnost i ne znaci puno... I tako, bejase burno ali i nuzno, pa sad, sta je tu je:)))) :zen: , bitno je da sam zadovoljan prezentom:).

hehe, slican slucaj!

samo sto ja jesam bio toliko - po mom misljenju pametan - da bih opovrgavao.. sve je to bilo "eksperimentisanje" i "faza" i nisam "peder" i "volim cure"

i prosao sam i psihologa i maratonske price i kajanje i plac

al reci iskreno, meni je tada bilo 16 godina!!!

sada studiram u evropi i jbg, da mi oni ne placaju studij i stil zivota mogao bih se pozdraviti s buducnosti

logika po kojoj ja znaci zasad idem je: budi srt8 dok ti odgovara, kad zavrsis fax outuj se
Korisnikov avatar
By Modesty
Znaju hvala Bogu i o toj temi se ne priča....u biti od 18 godine nisam mnogo ni krila....svuda je njeno ime bilo ispisano :) )
Korisnikov avatar
By nely
Kod mene znaju svi roditelji,rodbina i čak na poslu.Nemam slabih iskustva,možda je bilo malo ispadov na početku,ali nikad nisam zanikala što sam i kako osječam.
Korisnikov avatar
By foolish
zna mama, a moji su razvedeni tako da cale verovatno nikad nece saznati
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by spiritska
:qqlele:
Šta ti je? :nerd:
Korisnikov avatar
By Vespertine
U vojsci igrom neverovatnih sluchajeva upoznam druga koji nakon vojske preraste u dechka i kako je bio izuzetno realan i normalan pochnemo da pravimo planove o tome kako cemo zhiveti zajedno...Poshto zhivi u inostranstvu, odluka je bila da,dok ne sredimo papire za mene, zhivimo u njegovoj porodichnoj kuci.

Treva li reci da je moja keva, samohrana majka, sa "odushevljenjem" prihvatila tu ideju??? Ruku na srce, samo njoj mogu da zahvalim na svemu shto sam dozhiveo, prozhiveo i nauchio tokom zhivota i naravno bez sarkazma, ona je zhena heroj u kakvom dobu i situaciji je mene i mog mladjeg brata odgajila.

Kad je ukapirala da sam bez zezanjaodluchio da to sprovedem u delo pochne zhustyra rasprava o tome kako je to neprihvatljivo i nebulozno da iz veceg grada odem da zhivim u manji... Kad je iscrpela sve argumente, u napadu besa je ispucala pitanje "Sad mi kazhi iskreno, jesi li ti peder?"

Bez razmishljanja, gledajuci je pravo u ochi, odgovorim "Nisam, previshe cenim sebe da bih to dopustio sebi, a i nisi me odgojila da budem takav."

I dan danas mislim da je nisam slagao, iz prostog razloga shto stvarno nisam niti imam nameru da se pederishem i da premisu homosexualnosti gledam kroz prizmu sexa. Da je pitala da li sam gay, dobila bi drugachiji odgovor :)

Srecom, od tad, ta tema vishe nikad nije doshla na dnevni red, i vremenom sam razvio osecanje da bi joj moje autovanje teshko palo jer bi to verovatno gledala kao svoj lichni neuspeh u mom vaspitanju ili chemu god... Sa druge strane, mrzim da lazhem bilo kog a nju posebno i nervira me shto uvek moram da se igram Sheherezade kad imam neku obavezu koju joj ne mogu saopshtiti.

Caleta vidjam jednom u deset godina tako da me iskreno boli ushna resica dal ce ikad da sazna, chak mi je u par navrata palo na pamet da mu se autujem chisto da ga dotuchem za neke mizerije koje mi je prouzrokovao.

I najveca pochast mom mladjem bratu koji je moj stub stabilnosti zadnjih par godina... :up: Da nije njega, odavno bih fijuknuo jer neke stvari ne mogu da ispricham drushtvu{a nemam gay drushtvo} koliko god da su shirokoumni i puni razumevanja...

UUUU sinko al sam se raskokodakao...
By DakiSpain
Pa da,Rekao sam kevi ovde u Spaniji..Rekao sam joj kroz mobilni telefon i reagovala je veoma lose.Htela je da me salje na psihijatra,posle toga je prosla fazu da zeli da se ubije itd...Al sad smo ok, o toj temi se ne prica:)Vazno mi je da imam podrsku svih mojih drugova i radujem se sto zivim u veoma tolerantnoj zemlji kao sto je Spanija!
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da,prvo je saznao moj tata-preko pisma posto tada nisam imao komp zna i seka mama naslucuje mada ona to negotivi iako je neuropsihijatar koji bi tr ebalo da to bolje razume...ali sta je tu je...zivot ide dalje a i mi sa njim:hekla:
Korisnikov avatar
By angelNS
Roditelji jos uvek ne znaju, mada razmisljam da im kazem zato sto vise ne zivim sa njima. :)

Mislim da sestra sumnja... :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Moja majka je jednom cula dosta otvoren dijalog izmedju mene i moje drgc u kom se jasno vidi da joj je kcerka lezbejka...ali ona to ocigledno ne moze da skonta....pa qlira....sto meni sasvim ide u prilog :)
Korisnikov avatar
By Modesty
Moja ne shvata i ne prihvata u duši ali o toj temi se i ne priča...rodila samm joj krasnog unuka i šta bi više od mene;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
moj brat je milion puta video u kompu koje stranice sam posecivala(izmedju ostalog i gay serbia) jer sam krele koji se ne seti da izbrise history.
a ako nije ukapirao onda je stvarno retard.
nisam primetila da se drugacije ponasa prema meni,ali sam primetila da je u zadnje vreme bas gay friendly :D
By Çâðê_DUP
mama mi je gay friendly, tj njoj je to deo svacije intime, kao i heteroseksualnost, svacije pravo. tako da nije gay friendly u smislu da nesto ekstra voli lgbt prosto jer ne dozivljava tudju seksualnost kao nesto sto bi nju trebalo da zanima, tj njoj je to normalno, nesto sto prirodno prihvata, shvata, ne dozivljava kao nesto izolovano i drugacije. svako ima prava da bude s kim zeli i to je to. njoj je bitno da sam ja srecna.

zaista sam ponosna na svoju mamu. iznenadila me je reakcija nekih gay ljudi: pa kako to da tvoja mama tako..mislim, moji bi mene ubili, gotovo da su je smatrali nekom perverznom osobom, a svoje homofobicne roditelje "normalnima". od tad se moja majka malo distancirala i ne zeli da bude prisutna previse kad mi je neko tu od drustva, ona ode negde, mada ni do tad nije bila, nego je to do tih iskompleksiranih ljudi koji u svakome vide pretnju, bilo da ih prihvata ili ne. mislim, mi prosto zivimo zajedno :lol: a ti ljudi se nesto snebivaju, pa eto, ona se izgubi, da im ne bi bilo neprijatno :roll: naravno, ugosti ih pre toga. a onda cuveno pitanje, tj shok konstatacija: jao pa tvoja mama ZNA ZA TEBE?

inace, gledamo l filmove zajedno, cak mi je skoro rekla da joj se svidja kim basinger. :)
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Paki
Originally posted by spiritska
:qqlele:
Šta ti je? :nerd:
..strah.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by johndoe
moj brat je milion puta video u kompu koje stranice sam posecivala(izmedju ostalog i gay serbia) jer sam krele koji se ne seti da izbrise history.
a ako nije ukapirao onda je stvarno retard.
nisam primetila da se drugacije ponasa prema meni,ali sam primetila da je u zadnje vreme bas gay friendly :D
A da namestis da ti se brise history kad god izadejs ? :wow:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!