Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by pčelica
Mene nerviraju komšije iz ulaza, jer
niko od nas nema lopatu, pa kad napada
sneg samo ispred našeg ulaza je Sibir- što
deluje baš tužno, jer ljudi iz drugih ulaza
se organizuju i očiste, a mi cccc, jok!
:(
Opameticete se kad vam stigne kazna za neociscen sneg i led. :alexis:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
... bezanje od kuce! Posto su mi matorci i sestra draga nedeljom ceo dan u kuci, ja obicno gledam da smugnem negde i ne vratim se do ponedeljka :D
Korisnikov avatar
By tea92
..jebem ti msn!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by BellyButton
Trenutno me nervira ministarstvo pravde... :mad:
jos uvek ... ?!

trenutno me nervira sto moram da idem po cigare a napolju je tako 'ladno
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by greek_lover
Trenutno me nervira ministarstvo pravde... :mad:
jos uvek ... ?!
Nervirace me sve dok se javno ne izvine... :ugriz:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Ali oni se nece javno izvinuti ....
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ali oni se nece javno izvinuti ....
Pa, izgleda da je ovo pochetag jednog dugog hejtovanja ministarstva pravde sa moje strane...:eviltrep:
Korisnikov avatar
By BellyButton
So Belly Button, hate is in the air, a? :sekirica:
Pa, ne mogu ni ja vechito da budem umiljata maca :maca: dok mi svi redom skachu na pichkin zivac... :tushe:
:avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne znam zasto je uspeo da me ubedi da se pomirimo i pokusamo ponovo.
Ocigledno smo raskinuli ponovo ali vise nema mirenja.
Upravo je dosao i poljubio me u obraz,namrljan je ko stoka...
Ne mogu da verujem da je to uradio to je najglupaviji nacin da raskines sa nekim...
Pizdim u sebi,ne razumem
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
neces nikad ni razumeti Deksice..

A sad... sta mene nervira?
Najvise od svega to sto pojave na koje bih trebalo samo da popizdim toliko udare pravo u srce da umjesto da budem ljut, ja se rastuzim i patim. A lakse je biti ljut, nego tugovati.

Pizdi me sto sam pizda.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, da. Pizdi me i ova L-Only koja se na forum samo pojavljuje da da svoju podrsku Statusu u vjecitim borbama koje vodi po forumu, dokazujuci koliko je neodoljiv i popularan.

mada, kad malo razmislim, vise mi je tuzno nego sto me pizdi...

pih, kazem ja - pizda!:doh:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne razumem celu situaciju,zato se i nerviram.Nerviram se i sto nisam znao da ce me ovo toliko pogoditi.
By Amethyst90
ljudi sa losim ukusom
ljudi koji pljuju dok govore (say it, dont spray it)
homofobi
glupi strajk pisaca u americi zbog koga nekoliko meseci nisu snimali Ocajne Domacice...dumbasses
i tako...uglavnom gluposti...
Korisnikov avatar
By 18.novembar
Ljudi... onako uopsteno...

Evolucija i opstanak ne rade bas sjajno svoj posao :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jebeni glupavi smrdljivi odvratni majstori koji mi vec 4 dana ne daju da spavam vec ruse zgradu bas na moju glavu!!!

:die:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Nerviraju me desnichari predvodjeni Koshtunicom!

KOSHTUNICE JA NISAM TVOJ NAROD!!!!
Korisnikov avatar
By Scorpy
what he said...

osim toga, niko :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ovaj iznad jer ne prihvata friend request :durenje:

:protest:
Korisnikov avatar
By sofia
Nervira me jako ona zenska sto prenosi umetnicko i sportsko klizanje,potpuno mi kvari ugodjaj!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nervira me ovaj avatar sleepingsun, kad god ga vidim dodje mi da se ne vratim na forum... i nervira me sto stavlja brojeve umesto slova...aaaaaaaaaaaa.........trenutno to....

I nervira me sto moram da cekam ponedeljak da dekodiram telefon....aaaaaaaaaaa.........to me jako nervira, kad ce vise......:oklagija:
By Dragonite
Mene ludački nerviraju ljudi koji dugo vezuju pertle.
Korisnikov avatar
By m..
Nevaspitani, bezobrazni, priglupi ljudi, bahatost, beslovesnost, oni koji uspeju da zauzmu celu ulicu i da idu sporo. Vozaci koji te ne puste na pesackom, lose parkirani automobili (redovno dizem brisace). Dvometarske studentkinje iz Uzica, Pozege, Ivanjice i okoline koje kilometrima glasno pricaju o svojim studijama u autobusu (believe it or not, naletim na bar jednu takvu svaki put, i akcenat je specifican).
Nadrkane prodavacice. Ona ekipa koja mi svakog jutra nudi udzbenike u Kosovskoj, dok idem na posao. Ljudi koji ti se obrate na ulici bez izvini, ili na bilo koji nekulturan nacin a treba im usluga ("Dete gde je Takovska?", "Mala daj jednu cigaru") njih ignorisem. ljudi koji te naglas komentarisu na ulici (majka cerci "ne zna se dal je musko ili zensko", a ja u starkama i koznjaku, al bogami se zna da sam zensko, vise nego onaj njen skrndelj). Ali najvise najvise od svega mi idu na nerve ti ljudi koji zderu u autobusu, u redu za pasos/vozacku dozvolu u mup-u, narocito ako zvacu suncokret i pljuju oko sebe. Pa ti ljudi sto ti citaju preko ramena sadrzaj uplatnice ili disu o vrat u posti/banci. Onda ona kretenka koja mi je istresla mrve sa stolnjaka na glavu kroz prozor, mislim mogla je prvo da pogleda, troje nas je zavejala. One zene sto bacaju djubre iz tasne po ulici, tako usput, ide krava i bishte tashnu. pa babe i dede koje ti obuvaju i izuvaju zubalo na uvo u autobusu ili troli. Mislim spisak je podugacak, mogla bih do sutra.
Juce stojim u redu u Zari (kupila haljinu, lol) i naravno necu da se zalepim za dupe zeni ispred nego sam na distanci od oko 70-80cm i zena mi ladno uleti u red tu i ugnezdi se. Naravno da sam joj rekla da stojim u redu i da moze da stane iza mene... OMFG...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nerrviraju me ove mnogobrojne obaveze...nervira me MENJAM ZENU koje nikako da se zavrsi....nervira me sto svi sad pricaju o maturi i haljinama za maturu, a ja pojma nemam sta da obucem :avalon: nervira me sto se ovaj vikend oduzio i sto ponedeljak nikako da dodje...nervira me sto ispadoh nepismena sad...nervira me mnogo stvari....nervira me sto se ona devojka ubila :( to me vise rastuzuje........nervira me dosta toga :ugriz:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by hlaefdige
umetnici koji jos nisu mrtvi
umetnici..ljudi koji "najvise cene kreativnost"...sve to bespomucno uzimanje umetnosti u usta, ruke, zube i fotosopove..uz izgovor "vazno je da se nesto radi"

"spilling out your wet dreams and calling it art" Maxim and Skin
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!