Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by RACABGVerujem kao i vecina usenika ovog foruma da je tebi zaista potrebno lecenje. Moj savet je na sungazing i sve ce doci na svoje, benefiti prvih 15 minuta su bas ono sto tebi treba- BENEFITI UMA
lecim od kurijih ociju zuljeva na dupetu i salivam STRA sa olovo
Originally posted by cybermikanŠta je "mentalni um"?
1. MENTALNI i JAK UM
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by cybermikanŠta je "mentalni um"?
1. MENTALNI i JAK UM![]()
Originally posted by Dzelajza Rouzpa ja tek sad uviđam razlog polarlichtove nervoze. ljubomoran si, eto šta je. tvoja svetlost je tek bledi odraz sunčeve, pa ti krivo. njanja.
Ma, vidite da se Suncem hrani.
To nije čovek, već nadčovek.
Obični ljudi imaju um (neki ni to), a nadljudi mentalni um.![]()
I na kraju, mislim da je reč o savremenom superheroju koji će upiti svu solarnu energiju,
tako da ne moramo više da brinemo o globalnom zagrevanju.
To bi tebe, polarlichte, trebalo najviše da raduje.![]()
Originally posted by Dzelajza RouzHmmm...Sličan scenario postoji u Highlander 3, ak' se ne varam, s tim što valjda nekakve ploče pokrivaju zemljicu nam i sprečavaju sveopšte sagorevanje. No, kao pravi eco-friendly ljudi, mislim da bi trebalo da se svi skupa složimo da je najbolje primeniti organsko-duhovnu zaštitu iliti čoveka mentalnog uma & spiritualnog duha.
I na kraju, mislim da je reč o savremenom superheroju koji će upiti svu solarnu energiju,
tako da ne moramo više da brinemo o globalnom zagrevanju.
Originally posted by RACABGSuncanica u PRVOM satu izlaska sunca ILI zadnjem satu zalaska? Pa koji jos mozak ovako nesto moze da ustvrdi jos?
dajte ljudi udarila ga suncanica pa pobrljavio samo da se restartuje uz pomoc meseca pa ce biti dobar.
Originally posted by Lepa KrepaMa kakva ljubomora ovde se radi o čistom opstanku! Šta pobogu da zrcalim kad svo sunce bude pojedeno?
pa ja tek sad uviđam razlog polarlichtove nervoze. ljubomoran si, eto šta je. tvoja svetlost je tek bledi odraz sunčeve, pa ti krivo. njanja.
Originally posted by Lepa KrepaO ne...Ovo neće izać' na dobro.
edit: ima li kakva kreativna forumska persona da stvori smajlije :cybermikan: i :polarlicht:, koncipirane kao suprotstavljene likove superheroja i njegovog protivnika?
Originally posted by жњDa, moja draga damo! Bavim se popravkama kompjutera i instalacijama windowsa, kao i ReiKI i relax masazom takodje.
radis li ti ista osim sto blenes u sunce?
Originally posted by cybermikanA cime bi ga drugo gledao?
SunGazing se spominje i u Bibliji!!!
http://wwwyu.com/biblija/21pro011.htm
Knjiga Propovednika 11:7
7 Slatka je svetlost, i dobro je očima gledati sunce
![]()
![]()
Originally posted by cybermikankaki argumenat!
SunGazing se spominje i u Bibliji!!!
http://wwwyu.com/biblija/21pro011.htm
Knjiga Propovednika 11:7
7 Slatka je svetlost, i dobro je očima gledati sunce
![]()
![]()
Originally posted by Lepa KrepaSuper! Znam da se sungazing siri ... Vidi, najbolje i najefikasnije ti je stajati bos-a na zemlji radi protoka energije, ali mozes i biti u obuci, sedeti, lezati.
blagodareći nenadanom otkriću unsecured wireless network-a na terasi, u mogućnosti sam obznaniti forumskom pučanstvu da ođe na plaži imam dvoje sungazera koji se svako veče oko sedmice pomno zablejavaju u sunce, s tim što mužjak stoji i gejzira, a ženka isto to radi ležeći na peškiru. 'el to nešto gender related, ili je stvar ličnih preferencija u pogledu horizontalno-vertikalne orijentacije?
Originally posted by Mikili73Brate, to nije smesno... to je vise zalosno kako je nekome oboleo mozak da poziva neupucune ljude da se izlazu opasnosti! Mi za nase tvrdnje imamo naucne, doktorske potvrde i naravno potvrde nas praktikanata.... Molio bih moderatore da obrisu ili urede spomenuti post jer je protivzakonit te poziva na : svesno ugrozavanje necijih zivota, usled ludila osobe koja ga je postavila, te se moze i okrakterisati kao poziv na masovno samoubistvo.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!