Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By RACABG
lecim od kurijih ociju zuljeva na dupetu i salivam STRA sa olovo
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by RACABG
lecim od kurijih ociju zuljeva na dupetu i salivam STRA sa olovo
Verujem kao i vecina usenika ovog foruma da je tebi zaista potrebno lecenje. Moj savet je na sungazing i sve ce doci na svoje, benefiti prvih 15 minuta su bas ono sto tebi treba- BENEFITI UMA

BENEFITI SUNGAZINGA 15 MINUTA PRAKSE:

- UM, MENTALNI BENEFIT

1. MENTALNI i JAK UM

2. SAMOPOUZDANJE

3. POSTOJANOST i STABILNOST UMA

4. OSLOBADJANJE MENTALNOG STRESA i DEPRESIJE

5. KONCENTRACIJA i DOBRA NAVIGACIJA

6. JAK i ENTUZIJASTICAN UM

7. VITALNOST UMA

8. POBOLJSANA MEMORIJA i PAMCENJE

9. STRPLJENJE

10. PODRZAVANJE POZITIVNOG MISLJENJA

11. OSLOBADJANJE LOSIH NAVIKA

12. ZIVOT SAD

13. OSTAR i ZDRAV INTELEKT ...

Vise o benefitima sungazinga ovde:

Benefiti SunGazinga

:mag:
By polarlicht4.1
Originally posted by cybermikan
1. MENTALNI i JAK UM
Šta je "mentalni um"? :smirk:
By RACABG
zaboravio sam ono sto je jako bitno gledam u tabane i proricem buducnost , predvidjam bolesti u naredna 4 kolena.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by cybermikan
1. MENTALNI i JAK UM
Šta je "mentalni um"? :smirk:
:lol:
ajde, polarni, pusti čoveka... vi'š da kuca na brzaka - valja reducirati časove provedene u kopjutergejzingu.
By polarlicht4.1
Ti to hoćeš da ustvrdiš da je čo'ek želeo da napiše METALNI? E i u tom slučaju zahtevam objašnjenje jer, ovo su, priznaćeš, vrlo ozbiljne stvari. Otkrivamo prirodu ME(N)TALNOG uma. :pervert:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ma, vidite da se Suncem hrani.
To nije čovek, već nadčovek.
Obični ljudi imaju um (neki ni to), a nadljudi mentalni um. :smug:

I na kraju, mislim da je reč o savremenom superheroju koji će upiti svu solarnu energiju,
tako da ne moramo više da brinemo o globalnom zagrevanju.
To bi tebe, polarlichte, trebalo najviše da raduje. :cheer:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ama ne, ja uopšte ne mislim da se greške dešavaju na nivou kucanja. usplahirenost je tu u pitanju - misli lete, sudaraju se, prevrću i eksplodiraju poput, well, površine sunca... to je stanje spiritualnog duha, aman aman.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
gornji post upućen polarnoj svetlosti.
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ma, vidite da se Suncem hrani.
To nije čovek, već nadčovek.
Obični ljudi imaju um (neki ni to), a nadljudi mentalni um. :smug:

I na kraju, mislim da je reč o savremenom superheroju koji će upiti svu solarnu energiju,
To bi tebe, polarlichte, trebalo najviše da raduje. :cheer:
pa ja tek sad uviđam razlog polarlichtove nervoze. ljubomoran si, eto šta je. tvoja svetlost je tek bledi odraz sunčeve, pa ti krivo. njanja.

:ledeni:

edit: ima li kakva kreativna forumska persona da stvori smajlije :cybermikan: i :polarlicht:, koncipirane kao suprotstavljene likove superheroja i njegovog protivnika?
By RACABG
dajte ljudi udarila ga suncanica pa pobrljavio samo da se restartuje uz pomoc meseca pa ce biti dobar.
By polarlicht4.1
Hmmm...Sličan scenario postoji u Highlander 3, ak' se ne varam, s tim što valjda nekakve ploče pokrivaju zemljicu nam i sprečavaju sveopšte sagorevanje. No, kao pravi eco-friendly ljudi, mislim da bi trebalo da se svi skupa složimo da je najbolje primeniti organsko-duhovnu zaštitu iliti čoveka mentalnog uma & spiritualnog duha.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by RACABG
dajte ljudi udarila ga suncanica pa pobrljavio samo da se restartuje uz pomoc meseca pa ce biti dobar.
Suncanica u PRVOM satu izlaska sunca ILI zadnjem satu zalaska? Pa koji jos mozak ovako nesto moze da ustvrdi jos?

:down:
By polarlicht4.1
Originally posted by Lepa Krepa
pa ja tek sad uviđam razlog polarlichtove nervoze. ljubomoran si, eto šta je. tvoja svetlost je tek bledi odraz sunčeve, pa ti krivo. njanja.
Ma kakva ljubomora ovde se radi o čistom opstanku! Šta pobogu da zrcalim kad svo sunce bude pojedeno?

edit: ima li kakva kreativna forumska persona da stvori smajlije :cybermikan: i :polarlicht:, koncipirane kao suprotstavljene likove superheroja i njegovog protivnika?
O ne...Ovo neće izać' na dobro. :lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
:sileprogresa:
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
:pucaodsmeha:

ova tema komplet u najsmesnije postove :smeh:
Korisnikov avatar
By cybermikan
145. dan (jutro) 12. avgust 200. god.
24 minuta i 30 sekundi. Ekstra uradjen sungazing sa terase i predivnim pogledom na sunce. Primetio sam da mi bolje lezi kada gledam u sunce posle 20- tog minuta sigurnog sata, pa sam tako i radio a osecaj je bio fantastican. Podigla mi se energija koja je strujala celim telom. Na jelovniku nista novo… i dalje sunce tj. Fotonska solarna kuhinja, malo vode ili caja na dan.

146. dan (jutro) 13. avgust 2009. god.
24 minuta i 40 sekundi. Uradjen sungazing na terasi posle 20- tog minuta sigurnog sata kada je sunce bilo malo jace. Fino, divno, bozanstveno… Ljudi, ovo samo treba doziveti! Ovakav osecaj se ne moze jednostavno zabeleziti, mora se doziveti. Da mi je neko rekao da cu stajati na jednom mestu mirno i smireno pre oko 5 meseci… pomislio bih da je poludeo znajuci sebe i svoje zdravstveno stanje, pogotovo stanje sa nogama…. Sunce, malo vode na dan i caj, na tome sam i uzivam kao nikad do sad.

147. dan (jutro) 14. avgust 2009. god.
24 minuta i 50 sekundi. Danas sam odradio siguran sungazing malo ranije u sigurnom satu, jer je sunce bilo ekstra crvene boje, a to nisam hteo ni zasta da propustim. Predivan je osecaj kada sunce izlazi i kada se penje na nebeskom horizontu postajuci sve jace i jace… Kada sam gledao osetio sam odredjena probadanja oko srca… cudno? Ne, nije ni malo! Moja mama boluje od srca tj. Ima ostecenje na srcu kao i moja baba i prababa takodje, znaci genetski. Znam da je ovo probadanje u predelu srca bilo jer mi srce jaca i cisti se… takodje i energija koja se tu zaglavila, pronalazi svoj tok da tece dalje… nista se ne sekiram i ne brinem. Sve je u redu i sve je bas tako kako treba i biti. Konzumiram sunce tj. Viskoenergetsku fotonsku hranu, solarnu vodu i malo caja na dan, telo mi je jace nego ikad.

148. dan (vece) 15. avgust 2009. god,
25 minuta! Predivan sungazing uradjen iz susedne sobe sa prozora koji gleda ka zapadu. Uzbudjen sam danas jer zaokruzujem na 25 minuta gledanja u sunce kada je to sigurno i prijatno za oci. Danas je bas bilo tako… veoma prijatno i sigurno za oci. Zalazece crveno sunce koje je svojim zracima ulazilo kroz moje oci me je ispunjavalo energijom i silom svojom, dajuci mi svakog trenutka sve veci osecaj sigurnosti, mira i spokoja. Znam da je sve u redu i sve je bas kako treba biti. Jednostavno sve kroz sta prolazim u zivotu ima svoju svrhu, nekada je to za moj nauk, ohrabrenje, jacanje a nekada je to cisto ono sto moram uraditi prakticno, a to je menjati sebe i okolinu oko sebe. Danas kao i pre… Sunce, solarna voda, malo caja na dan i muzika za stimulisanje chakri i podizanje energije u celom telu.

149. dan (jutro) 17. avgust 2009. god.
25 minuta i 10 sekundi. Veoma sam uzbudjen sto sam usao u 26-ti minut sungazinga polako se priblizavajuci 30-tom minutu prakse. Sa umom, telom i duhom mi je sve u redu, sve je OK i bas kako i treba biti. Mogu reci da sam postigao neverovatan uspeh do sad u sungazingu te da sam doveo telo do potpunog sklada. Moj um i telo su po prvi put u zivotu u tolikom skladu da osecam i izgledam kao potpuno sredjena osoba. Po prvi put sam kako se to kaze pod vaser vagu. LoL Sunce, voda, malo caja ili mednog mleka su moj dnevni meni.

150. dan (jutro) 18. avgust 2009. god.
25 minuta i 20 sekundi. Sungazing uradjen bas ekstra i veoma opusteno. Nisam ni trepnuo a vec je proslo 25 minuta… dakle, telefon je zazvonio i ostalo mi je jos samo da odbrojim 20 sekundi. Kada sam zatvorio oci i drzao zatvorene, video sam ogroman crveni krug i u njemu manji svetlo- plavi koji se okretao, zapovedio sam manjem krugu da prestane da se okrece i da on uziva u meni kao i ja u njemu… prestao se okretati, ali da li je on uzivao u meni, to jos nisam saznao. Sledeci korak u kontroli mislima je bas taj… da znam njihova osecanja (mislim na krugove i slike koji mi se stvaraju pred ocima)… znam da ce neko pomisliti kako trazim nemoguce, ali zar sungazing ili solarna joga nije istrazivanje nemoguceg? Dakle, Sunce sa fotonskom ishranom, voda, malo mleka sa medom i kundalini muzika.

151. dan (jutro) 19. avgust 2009. god.
25 minuta i 30 sekundi. Znaci sta reci za danas? Da krenemo od pocetka. Uradjen sungazing sa terase, u vreme sungazinga osetio sam kako mi energija ulazi u telo i pocele su mi se siriti ruke kako bih je prikupio sto vise. Jednog momenta sam osetio strujanje i trnce u predelu vrata i gornjeg dela kicme… znaci opet zakrcenje energije da slobodno tece telom. Polozio sam ruke na to mesto usredsredio se na teranje bola i zapovedio mu da ode od mene… nakon par trenutaka vise nisam osecao te trnce i sve mi je bilo mnogo bolje. Dakle, telo mi se u potpunosti regenerise i obnavlja. I dalje imam Sunce, vodu, malo caja ili mleka na dan. Sve je OK i sve je u redu, bas kako i treba biti.

:rock:
By жњ
radis li ti ista osim sto blenes u sunce?
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by жњ
radis li ti ista osim sto blenes u sunce?
Da, moja draga damo! Bavim se popravkama kompjutera i instalacijama windowsa, kao i ReiKI i relax masazom takodje.

:mjuza:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Cek, cek

Ja nisam izasao na sunce ima vec mesec dana (cim vane ja u krevet, pa se probudim kada zadje, afkors ima izuzetaka).

Sta ce onda biti sa mnom?

Is my mentalni um going to die? :uplasen:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja mogu satima da zveram u ogledalo. :kosa:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
blagodareći nenadanom otkriću unsecured wireless network-a na terasi, u mogućnosti sam obznaniti forumskom pučanstvu da ođe na plaži imam dvoje sungazera koji se svako veče oko sedmice pomno zablejavaju u sunce, s tim što mužjak stoji i gejzira, a ženka isto to radi ležeći na peškiru. 'el to nešto gender related, ili je stvar ličnih preferencija u pogledu horizontalno-vertikalne orijentacije?
Korisnikov avatar
By cybermikan
blagodareći nenadanom otkriću unsecured wireless network-a na terasi, u mogućnosti sam obznaniti forumskom pučanstvu da ođe na plaži imam dvoje sungazera koji se svako veče oko sedmice pomno zablejavaju u sunce, s tim što mužjak stoji i gejzira, a ženka isto to radi ležeći na peškiru. 'el to nešto gender related, ili je stvar ličnih preferencija u pogledu horizontalno-vertikalne orijentacije?
Super! Znam da se sungazing siri ... Vidi, najbolje i najefikasnije ti je stajati bos-a na zemlji radi protoka energije, ali mozes i biti u obuci, sedeti, lezati.

Najbitnije ti je da ucinis svoj sungazing sto prijatnijim i sto ugodnijim, bez ikakvih napora ili odricanja... sve ce doci to samo po sebi vec.

:up:
By RACABG
ima i nova vrsta joge koja se upraznjava uz pomoc struje.

postupak je sledeci
kupite tajmer sa minutama i u njega ustekate zice koje su sa druge strane ogoljene!
svaki dan povecavate izlozenost struji za po jedan minut vishe.

da bi se dobila bolja sprovodljivost preporucuje se da se uza vreme upraznjavanja STRUJNE JOGE tusirate ili makar pustite mlaz vode preko nogu.

a sto se tice hrane na nju zaboravite i pijete jedino vodu koja se prokuvava 5 minuta u onom loncetu za kafu sa pijace ( plasticno lonce sa kablom za brzo kuvanje kafe )

posle nekoliko dana prestacete da upotrebljavate i sijlice u kuci jer ce vase telo svetleti u mraku ( jos jedan razlog sprovodjenja strujogajzinga radi ustede )

kada se vas organizam navikne na postepeno izlaganje struji mocicete kao biba struja i da zaradjujete na tome.

biba struja je zivi primer svega ovoga o cemu sam vam pisao ovde , potrazite na netu sve u vezi njega.

( mislim nemoj neko da se zajebava pa da proba ovu budalastinu ubice ga struja )
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Mikili73
:rotflmao:
Brate, to nije smesno... to je vise zalosno kako je nekome oboleo mozak da poziva neupucune ljude da se izlazu opasnosti! Mi za nase tvrdnje imamo naucne, doktorske potvrde i naravno potvrde nas praktikanata.... Molio bih moderatore da obrisu ili urede spomenuti post jer je protivzakonit te poziva na : svesno ugrozavanje necijih zivota, usled ludila osobe koja ga je postavila, te se moze i okrakterisati kao poziv na masovno samoubistvo.

Hvala

:carica:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!