Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by HtonMozda ceo dogadjaj traje 2,5 sata, ukljucujuci Robyn. Madonna nikada nigde nije pevala 2,5 sata. Smesni su mi bili ovi nasi kad su izjavili da ce koncert trajati izmedju 2 i 2,5 sata. Kao da je to Ceca, pa ce tatka da peva koliko publika bude trazila. Njena minutaza je fiksna na svakom certu. Isto mi je bilo nelogicno kad su rekli da dolazi na dan koncerta. Do sada je uvek dolazila dan pre, jer na sam dan koncerta odradjuje tonsku probu, pre nego sto otvore kapije. Ona je, inace, jedini izvodjac koji pred svaki cert odradi full probu, bez obzira da li je prvi ili 31. koncert na turneji... Ne verujem da ce sad biti drugacije. Verujte kad vam "fanatik" kaze:)))) Ali dobro, nije vazno kad ce da dodje, vazno je da dodje, zar ne?
danas sam cuo na tv kako oni imaju ugovor s njom da koncert traje 2ipo sata:nope:
Originally posted by j::sPa to joj bas i ne bi islo u prilog jer ljudi ne bi kupovali karte ako otkazuje turneju.
ja mislim da je to dobro isplanirani marketinski trik kao i kristoferova knjiga o njoj! onomad je kao pala sa konja ili sta vec...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!