Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
kako se zove jedan njen denser, crnac je (sa crvenom krestom na confessions touru) cesto se pojavljuje ?

proklet bio :D
By jackare
Originally posted by Hton
danas sam cuo na tv kako oni imaju ugovor s njom da koncert traje 2ipo sata:nope:
Mozda ceo dogadjaj traje 2,5 sata, ukljucujuci Robyn. Madonna nikada nigde nije pevala 2,5 sata. Smesni su mi bili ovi nasi kad su izjavili da ce koncert trajati izmedju 2 i 2,5 sata. Kao da je to Ceca, pa ce tatka da peva koliko publika bude trazila. Njena minutaza je fiksna na svakom certu. Isto mi je bilo nelogicno kad su rekli da dolazi na dan koncerta. Do sada je uvek dolazila dan pre, jer na sam dan koncerta odradjuje tonsku probu, pre nego sto otvore kapije. Ona je, inace, jedini izvodjac koji pred svaki cert odradi full probu, bez obzira da li je prvi ili 31. koncert na turneji... Ne verujem da ce sad biti drugacije. Verujte kad vam "fanatik" kaze:)))) Ali dobro, nije vazno kad ce da dodje, vazno je da dodje, zar ne?
Korisnikov avatar
By ogi_ns
WTF???

DANASNJI BLIC:

Madona zbog bolesti otkazuje turneju?
Autor: M. M. | 24.07.2008 - 06:22

Pop kraljica Madona poslednjih meseci bila je izložena velikom pritisku javnosti zbog problema u braku, navodne ljubavne veze sa Aleksom Rodrigezom, a priča se da će Madona zbog narušenog zdravlja otkazati turneju.

Naime, kako navodi engleski „San“, lekari su nakon nekoliko pregleda zaključili da je Madona anemična i savetovali joj da se više odmara i smanji svoj ubitačni tempo vežbanja.
Madonini prijatelji, među kojima je i glumica Gvinet Paltrou, veoma su zabrinuti za nju jer, kako kažu, pevačica se oseća usamljeno, a usled stresa je i previše smršala.
Osim što joj zdravlje popušta, pevačici su i živci sve tanji, pa je tako pre par dana otpustila dvoje igrača iz svoje trupe, a menadžer njene svetske turneje zapretio je da će dati otkaz zbog njenih učestalih ispada.
- Madona se ne oseća dobro. Uprkos konstantnim probama vezanim za turneju, ona je i dalje očajna. Potištena je i fizički i psihički, a situacija sa suprugom Gajem je veoma napeta - kaže jedan od ljudi iz Madoninog tima koji joj pomažu oko priprema za svetsku turneju „Sticky and Sweet“.

:neto: :nunchake:

verujem da je ovo samo trach...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Ogi_ns...vidis da to pise tabloid SUN oni su ti britanski ekvivalent Kurira , Pressa, Sveta, Skandala i slicnih domacih shrot tabloida :cekam:
Korisnikov avatar
By Stanwik
ja mislim da je to dobro isplanirani marketinski trik kao i kristoferova knjiga o njoj! onomad je kao pala sa konja ili sta vec...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by j::s
ja mislim da je to dobro isplanirani marketinski trik kao i kristoferova knjiga o njoj! onomad je kao pala sa konja ili sta vec...
Pa to joj bas i ne bi islo u prilog jer ljudi ne bi kupovali karte ako otkazuje turneju. :D

Dakle, los marketing. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Moze li neko da mi kaze koji su najveci hitovi pjevacice Robyn? Hocu da se spremim za koncert, a ona mi je skroz nepoznata.Ono sto sam cuo na you tubu je uzasno. :bljak:
Korisnikov avatar
By Seaman
Poznate su mi neke pjesme.Moracu da ponesem cepove za usi. :lol:

Kakva zrtva, sve zbog Madone. :love:
By Paris
Njena pojava je tako iritantna.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne mogu da vjerujem da ce pjevati na Madoninom koncertu. Uzas!

Veliki minus za Madonu ----------------- :lol:
By Paris
Bolje da je pozvala i noname ili kneza ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
:lol: Kneza bih nekako i prezvakao, ali No NAME NO CHANCE :smeh:
By Paris
Mozda jos nije kasno da intervenisemo. Cujem da je M. u tako losem psiho stanju zbog Gaja, da je vec dvoje iz ekipe otpustila. Mogla bi i Robyn ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
To su textovi iz zute stampe, tako da im nemoj vjerovati.

Mada bih volio da vidim jedan takav trach vezan za Robin. :giggle:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne znam za tebe, ali ja ne mogu da iscekam koncert.:tamoamo:
By Paris
He pa osim tih tekstova druge kontakte sa Madonnom nisam imala;)
Da jesam, ne bi Robyn nastupala u Cg.
Korisnikov avatar
By bakalar
ala ste matori

nista bez elektronske muzike!

samo rejv!
Korisnikov avatar
By Stanwik
Robyn da mi ne dirate!!!!:nunchake:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Paris
A robin je rejv?? :kakodane:
nije

ali se uz cobra style do jaja dzampa :eya:

i super izgleda :punk:
By Paris
Originally posted by spliff
Slika

photo by spliff
sh'a je ovo? neki zvezdin pomocni teren ;) ?

:lol:

malo je to za 65.000 ljudi. morace to brdo da sravne
Korisnikov avatar
By spliff
ne vidi se ceo prostor ovde na slici
ja sam to slikao iz taxija
Korisnikov avatar
By Stanwik
ej spliffe a sta mislis gde ce biti stejdz?
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!