Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ...Sitnicava...
Pomislila sam na svoju glavnu karakteristiku, na jedan termin koji govori mnogo toga... I eto... Mozda je malo neuobicajeno deklarisati se kroz manu, a ne vrlinu, ali ipak odlucih da bi mi vise pristajao ovakav nick od onih poput Zanosna'87, ImamSveZube,al'UzToLepe i tome slicno...
Korisnikov avatar
By Viorel
Viorel je lik iz knjige mog omiljenog pisca Paula Koelja (Vestica iz Portobela, Atenin sin) :D
Korisnikov avatar
By jenny
taj dan sam gledala neki film sa jennifer connelly koju jelte mnogo volem

znam da je bzvz ali bas nemam maste za te stvari,a i mrzi me da menjam sad...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tinkerbell
Sramota me :blush:

Jedino par ljudi zna zasto tinkerbell.

:zvizdi:

Lozhish se na plavushe...s krilima? :nerd:

Moje je u hronichnom nedostatku kreativnosti i mashtovitosti bilo jedino shto sam mogla uzet´. Prva slova imena. Svakako ovi "stranci" ne umeju da izgovore Valerija kako valja, tako da...Val na forumu, Val uzhivo.
Korisnikov avatar
By Manon
Moj ucitelj tenisa je imao obicaj posle treninga da me pozove na caj. Nakad sam prihvtala a cesce odbijala. Vremenom sam shvatila da je zaljubljen u mene, ali sam se pravila da ne primecujem. Jednog dana, dok smo pili caj izvadio je nekakvu kutiju u kojoj je bila hrpa pisama. Odvojio je nekoliko i poceo da mi cita. To su bila pisma njegovog pokojnog prijatelja, inace poznatog sportskog novinara koji je, kada se penzionisao otisao sa zenom da zivi u Opatiji. Imao je preko osamdeset godina i pisma su mu bila dosadna i depresivna. Odjednom, poceo da pise drugacije. Pisao je kako je upznao veoma mladu i lepu devojku u parku prilikom jedne od uobicajenih setnjii. Pisao je kako je zaljubljen u nju i kako mu je ta devojka dala snagu da zivi, kako se sa njom cesto vidja . Iako je moj ucitelj, stari dzentlmen, zeleo tim pismima da nagovesti svoja osecanja, meni je ostao utisak energije mladica u telu starca, koja je iz neobicne ljubavi prema sezdeset godina mladjoj zeni ponovo u njemu rodila ljubav prema zivotu, samo godinu dana pred smrt... Ime te zene je bilo Manon
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Manon je zensko ime? Meni je zvucalo kao neko anticko bozanstvo.
Korisnikov avatar
By Manon
jesi mislio da sam decak??! ;)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Manon
Pristaje ti.

Za moj nik znate....moja prva ljubav,lik iz stripa M.B.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
u prvom trenutku da, ali odmah zatim sam skontao
Korisnikov avatar
By Zibro
Moj ucitelj tenisa je imao obicaj posle treninga da me pozove na caj. Nakad sam pristajala a cesce odbijala. Vremenom sam shvatila da je zaljubljen u mene ali sam se pravila da ne primecujem. Jednog dana, dok smo pili caj izvadio je nekakvu kutiju u kojoj je bila hrpa pisama. Odvojio je nekoliko i poceo da mi cita. To su bila pisma njegovog pokojnog prijatelja, inace poznatog sportskog novinara koji kada se penzionisao otisao sa zenom da zivi u Opatiji. Imao je preko osamdeset godina i pisma su mu bila dosadna i depresivna. odjednom, poceo da pise drugacije. Pisao je kako je upznao veoma mladu i lepu devojku u parku prilikom jedne od uobicajenih setnjii. Pisao je kako je zaljubljen u nju i kako mu je ta devojka dala snagu da zivi, kako se sa njom cesto vidja . Iako je moj ucitelj, stari dzentlmen, zeleo tim pismima da nagovesti svoja osecanja, meni je ostao utisak energije mladica u telu starca, koja je iz neobicne ljubavi prema sezdeset godina mladjoj zeni ponovo u njemu rodila ljubav prema zivotu, samo godinu dana pred smrt... Ime te zene je bilo Manon
WAU !
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Prvi nick (Sjaj u oku) je dosao kao narucen. Razbijao sam glavu razmisljajuci sta da stavim kada je na TV-u isla reklama za domaci film Sjaj u ocima. Bas mi je legao u trenutku.
Ovaj sadasnji je autobiografski (sad zvucim kao grand pevaljka koja reklamira svoje pesme :) ). Nocturnal je nastao kada su mi se razbile neke iluzije i kada mi je zatrebalo nesto mracnije, ozbiljnije (nocturnal - pridev iz engleskog, znaci nocni, odnosi se uglavnom na zivotinje koje zive i love nocu)
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mozgala sam i mozgala i kako ni jedan smislen nadimak nisam izmozgala, resila sam da se prilikom registracije predstavim ovde punim imenom i prezimenom.
Jedini kuriozitet je sto sam bitisanjem na Forumu stekla nov nadimak - Daca, inace sam u privatnom zivotu poznata kao Borka ( sto je skraceno od Daliborka ).
:)
Korisnikov avatar
By Dina
Jao, Sing ja malocas razmisljala zasto imas taj nick. Mene asocirao na neki zatvor, postoji valjda neki zatvor Sing Sing :puzzle: Tako da se obradovah kad videh da sam promasila i da je ipak po Singapuru :)

Ova prica od Manon je bas lepa :)
Korisnikov avatar
By LittleRed
Veći deo svog života imam crvenu ili riđkastu kosu.
U doba kada je nastao nik mislim da je bila smeđa, ali sam sebe i dalje percipirala kao crvenu...
:crveni: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Dina
Jao, Sing ja malocas razmisljala zasto imas taj nick. Mene asocirao na neki zatvor, postoji valjda neki zatvor Sing Sing :puzzle: Tako da se obradovah kad videh da sam promasila i da je ipak po Singapuru :)
Hahaha! :opacupa:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
to mi bio nick na chat-u. tad bejah u emotivnom haosu, a ovo je predugacko za chat nick... i tako...
By diavolo27
Diavolo-omiljeni parfem a i pronalazim se u nazivu.........
By alexandermagic
Ništa posebno - engleska verzija mog imena plus dodatak. Sugestija partnera ( mislim na dodatak :D ).
By жњ
zato sto njime isticem bogatstvo srpskog jezika. garantovano dobijam opkladu protiv svakog stranca koji pokusa izgovoriti moje ime iz prvog pokusaja (i pravo i forumasko)
Korisnikov avatar
By Val
Val - Valerija

Al´ razmishljam da menjam u Psycho!
By Hans
Hans po Hansu Gibenratu, glavnom junaku knjige "Pod tochkom" H.Hesea. Mladic koji u romanu odlazi na skolovanje u manastir ali se ne snalazi najbolje u pomenutom okruzenju, jer je u godinama kada traga za sobom.Toliko traga da ga zivot odvodi na sasvim neocekivanu stranu...imamo dodirnih tachaka, jer se ja pa i mnogi od nas jos uvek trazimo negde, na nekim poljima. Ima jos par razloga ali ovaj je najbitniji...
Korisnikov avatar
By deran
Deran-pa to mu je u Vojvodini uobičajeno za dete-mangupa,ništa specijalno...romani,pisma i tako...:srbin:
Korisnikov avatar
By Dzi
a koji mi je sad uopste nick hahahahaah
jeste kako je nastalo moje korisnicko ime? :lol:
pitajte Azdahu onu the real one heheheh salim seee lol
bilo je to jedne noci u decembru hahahahaha kad smo se ja i ona resile da je svoj prethodno korisnicko ime Dzi pretrovim u Azdaha2 :smeh:
jeste da je mnogima zasmetalo :) i ja se stvarno izvinjavam zbog toga ali namaa je wo hooo :) hheeheh i tako :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja2
bilo je to jedne noci u decembru hahahahaha kad smo se ja i ona resile da je svoj prethodno korisnicko ime Dzi pretrovim u Azdaha2 :smeh:
jeste da je mnogima zasmetalo :) i ja se stvarno izvinjavam zbog toga ali namaa je wo hooo :) hheeheh i tako :)

reci lepo, bilo nam je dosadno, pa smo htele da zbunuVamo forumase :)

ON mene je hlaef krstila :harmonika:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Azdaja2

reci lepo, bilo nam je dosadno, pa smo htele da zbunuVamo forumase :)

ON mene je hlaef krstila :harmonika:
etoo tako je bilo
Korisnikov avatar
By Dzi
e neka smo ih i zbunuVali jel? hehahahahaha
a dobro se secas da je Doff bio prvi koji je provalio? jel tako bilo?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!