Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by bigirlOriginally posted by deželašTi si još i dobar! Meni su sve planete u IV-oj kući (dobro dobro, ne sve... jedna je u trećoj, i jedna u petoj
ajoj...
@sava> aj mi pliz reci šta bi ovo trebalo da znači: sve planete su mi na jednoj polovini kruga (u samo 180 stepeni kruga) .. ostatak je prazan...![]()
)...
Originally posted by deželašKako meni reče Sava... To što je tako zgužvano sve najviše znači da "kad se jedan aspekt života sjebe, i sve ostalo padne u vodu neko vreme". Kod mene je taj glavni aspekt ljubav... Jesi li ti primetio nešto slično?Originally posted by bigirlOriginally posted by deželašTi si još i dobar! Meni su sve planete u IV-oj kući (dobro dobro, ne sve... jedna je u trećoj, i jedna u petoj
ajoj...
@sava> aj mi pliz reci šta bi ovo trebalo da znači: sve planete su mi na jednoj polovini kruga (u samo 180 stepeni kruga) .. ostatak je prazan...![]()
)...
pa pretpostavljam da nismo baš mnogostrani![]()
Originally posted by bigirla plus to što su kod mene sve planete ne samo postavljene u nekih 5-6 kuća s leve polovine kruga, već i uglavnom na prelazima između znakova... često vrlo suprotnih..Originally posted by deželašKako meni reče Sava... To što je tako zgužvano sve najviše znači da "kad se jedan aspekt života sjebe, i sve ostalo padne u vodu neko vreme". Kod mene je taj glavni aspekt ljubav... Jesi li ti primetio nešto slično?Originally posted by bigirlOriginally posted by deželašTi si još i dobar! Meni su sve planete u IV-oj kući (dobro dobro, ne sve... jedna je u trećoj, i jedna u petoj
ajoj...
)...
pa pretpostavljam da nismo baš mnogostrani![]()
Originally posted by bigirl
Sva ta priča oko gravitacije i energije me podseti na jednog asistenta sa mog faxa koji je odvalio "ne zna se zašto olovka pada"... Kao, jeste... zbog gravitacije... ali šta je gravitacija, odakle potiče bla bla bla... to se, eto, samo "nagađa"...
Originally posted by bigirlOriginally posted by жњCenim da je something like mesec - plima/oseka... (No, every book o astrologiji mi je 7km udaljena od mene... pa ne mogu pogledati trenutno...)
jel moze neko da mi kaze koji su mehanizmi delovanja nebeskih tela na nas u momentu naseg rodjenja?![]()
Originally posted by kiss addict
mislim.
jer nije mene tumačenje moje natalne karte navelo da postanem takva osoba, već sam ja takva od kad znam za sebe, sa sve otvorenošću za mnoge promene koje sam primenila u svom sazrevanju.
a tumačenje natalne karte nikako nije opšto, kao što je čitanje dnevnog ili mesečnog horoskopa u dnevnim novinama.
ne verujem slepo horoskopu, nemoj to da misliš, ali poštujem astrologiju kao jedan vid nauke...
a i ljudima nikad neće biti dosta razonode, i ako ih astologija bar natera da misle malo o sebi, nek postoji. jer ljudi su toliko površni, da o sebi misle jedino kao o materijalnom, a apstraktni, unutrašnji deo preskaču u troskocima!
Prvo, osobine koje se tumace iz natalne karte, kao i predvidjanja astroloskih proracuna su toliko uopstene, da se ne moze za bilo koga od nas reci da ih jednom necemo ispoljiti (kao i da smo ih ispoljili i ranije).pa znaš kako, sve je moguće... moguće je da ću ja jednog dana nekog ubiti, ko zna.
Originally posted by kiss addictmoram da te razocaram, ali se to nece desiti. KO bi je uvrstio medju nauke? GDE? Znam da postoje zasebne ustanove koji obrazuju ljude te branshe, ali to nikako nisu katedre na priznatim univerzitetima.
rekla sam, tj. napisala - astrologija kao jedan vid nauke... jer mislim da će je uskoro uvrstiti medju nauke.
ali zašto nije tumačenje natalne karte moje sestre, moje devojke i moje isto, ako je već tako uopšteno.
a što se čovekove duhovnosti tiče... ja lično poznajem jako mali broj ljudi koji smeju da razmišljaju o sebi, da ostanu sami sa sobom sat vremena (ili više) dnevno bez uključenog kompjutera, TVa ili radia... u potpunoj tišini... da misle o SEBI o svom razvoju, duhovnom naravno, a ne materijalnom čemu je većina okrenuta.
i opet kažem, ako će ih makar čitanje horoskopa navesti da razmišljaju o sebi, nek veruju svi u njega, ja nemam ništa protiv! i nek se ne pitaju kako to funkcioniše, jer za mnoge stvari ne znamo kako funkcionišu, pa verujemo u njih![]()
Originally posted by жњIndeed.
da bi se neke stvari saznale, potrebno je UCITI i RAZMISLJATI.
uffff, necu vise... mogla bi ovako narednih sto godina!! dosta sam glumila sizifaIndeed.![]()
Originally posted by svejedno
Pitanje: Da li mislis da je vecini ljudi horoskop toliko bitan da bi se njime rukovodili, ili cak menjali sebe?
Originally posted by svejedno
deca nisu izgradjene licnosti
A što se tiče te energije, imam ja svoje teorije, daće Bog (ili ko već) da ću te teorije kad tad dokazati ili pak sam osporiti.Nemamo li svi?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!