Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by PopeyeHvala.
Originally posted by dharmoxuh
@Popeye, preporuči neku aktuelnu rvacku prozu al da valja.
![]()
polusan / ratko cvetnic
razbijeni / goran gerovac
sto se 2009. tice, to mi je bilo najbolje od procitanog.
Originally posted by Hans_87he, he, he, sto film? Meni su knjige kao iskustvo mnogo potpunije. Da ne kazem kakav film, god forbid
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by buod njega ti najtoplije preporucujem Narcis i Zlatousti (ukoliko nisi vec procitao)
Hese-stepski vuk![]()
![]()
![]()
Kada ce neko da snimi jedan lep film o tome? (Ja ne znam da postoji)....
Originally posted by dukkehjemSlazem se ali bih voleo kada bi to bilo ekranizovano..
Originally posted by Hans_87he, he, he, sto film? Meni su knjige kao iskustvo mnogo potpunije. Da ne kazem kakav film, god forbid
Originally posted by buod njega ti najtoplije preporucujem Narcis i Zlatousti (ukoliko nisi vec procitao)
Hese-stepski vuk![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by dukkehjemJesi li ti bata ili seka?
Tomas Man, Pripovetke.
A sutra-prekosutra cu Crnjanskog, Seobe II
Originally posted by buSestro, ako čitaš Ćopićeve "Korene" ok (mada, nikada čuo), ali ako čitaš Ćosićeve "Korene" pod hitno baci knjigu, spali je i u crkvu otidi te traži da te pop kadi jedno pola sata.
koreni-copic
Originally posted by Simor
Originally posted by buSestro, ako čitaš Ćopićeve "Korene" ok (mada, nikada čuo), ali ako čitaš Ćosićeve "Korene" pod hitno baci knjigu, spali je i u crkvu otidi te traži da te pop kadi jedno pola sata.
koreni-copic
![]()
Mada, još pomoz' Bože "Koreni" ali "Vreme smrti, zmije, kurca, palca" e to je srpski trash u svom najboljem izdanju.
Originally posted by Ulix
Originally posted by Simor
koreni-copic
![]()
Mada, još pomoz' Bože "Koreni" ali "Vreme smrti, zmije, kurca, palca" e to je srpski trash u svom najboljem izdanju.
![]()
Vidi se da se angažovala oko toga što čita, kad ni pisca nije potrefila.
Originally posted by mOwbid
Fateless - Kertész Imre
Originally posted by dukkehjemzensko sam kao prvo..kao drugo..prvo cu demijana ovih dana da uzmem da procitam..pa cu ovu drugu
Originally posted by Hans_87
Hese-stepski vuk![]()
![]()
Originally posted by Ulixcitala sam :jj
Originally posted by mOwbid
Fateless - Kertész Imre
![]()
Kadiš za nerođeno dete je još bolja knjiga, uzmi i nju ako imaš vremena/volje.
Originally posted by Hans_87Sto jes-jes. Bar kao i promocija samog dela...
Originally posted by dukkehjemSlazem se ali bih voleo kada bi to bilo ekranizovano..
Hese-stepski vuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by buOk, izvini
Originally posted by Hans_87
Originally posted by dukkehjemzensko sam kao prvo..kao drugo..prvo cu demijana ovih dana da uzmem da procitam..pa cu ovu drugu
Hese-stepski vuk![]()
![]()
![]()
Originally posted by bu
Originally posted by Hans_87Ok, izvini
od njega ti najtoplije preporucujem Narcis i Zlatousti (ukoliko nisi vec procitao)![]()
![]()
kad procitas Demijana, molim te procitaj i Narcis i Zlatousti, ja sam istom logikom isao ranije (poznatija dva dela su bolja), medjutim, posle Narcisa i Zlatoustog, hmmm, mogu da kazem da su mi i Demijan i Stepski vuk prilicno bledi... javi mi svoje utiske kada budes procitaLA :
![]()
Originally posted by Hans_87he, he, ja sam bata, a ti?
Originally posted by dukkehjemJesi li ti bata ili seka?
Tomas Man, Pripovetke.
A sutra-prekosutra cu Crnjanskog, Seobe II
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!