Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
Slepilo, Žoze Saramago

Opet. :love: :love: :love:
By dukkehjem
Tomas Man, Pripovetke.
A sutra-prekosutra cu Crnjanskog, Seobe II
By dukkehjem
(*a pripovetke su Tonio Kreger, Tristan i Smrt u Veneciji)
By cumpig
konacno (nakon skoro 2 meseca) zavrsio citanje Hiperiona.
ok, mozda je podeljenost knjige na sest prica razlog za ovo razvlacenje, ali bojim se da nisam dobio utisak procitanog remek-dela kako se svuda najavljuje ovaj roman. dobro, imam jos cetiri knjige za zaokruzim celinu... :swan:
By Hans
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Hans_87
Originally posted by bu

Hese-stepski vuk :)
od njega ti najtoplije preporucujem Narcis i Zlatousti (ukoliko nisi vec procitao) ;)
:hyper:
Kada ce neko da snimi jedan lep film o tome? (Ja ne znam da postoji)....
he, he, he, sto film? Meni su knjige kao iskustvo mnogo potpunije. Da ne kazem kakav film, god forbid :egzorcist:
Slazem se ali bih voleo kada bi to bilo ekranizovano.. :)
By Ulix
Il deserto dei tartari, Dino Buzzati

Fasciniran sam po drugi put. :love: :leviathan:
By Simor
Originally posted by bu

koreni-copic
Sestro, ako čitaš Ćopićeve "Korene" ok (mada, nikada čuo), ali ako čitaš Ćosićeve "Korene" pod hitno baci knjigu, spali je i u crkvu otidi te traži da te pop kadi jedno pola sata.

:apprentice:

Mada, još pomoz' Bože "Koreni" ali "Vreme smrti, zmije, kurca, palca" e to je srpski trash u svom najboljem izdanju.
By Ulix
Originally posted by Simor
Originally posted by bu

koreni-copic
Sestro, ako čitaš Ćopićeve "Korene" ok (mada, nikada čuo), ali ako čitaš Ćosićeve "Korene" pod hitno baci knjigu, spali je i u crkvu otidi te traži da te pop kadi jedno pola sata.

Mada, još pomoz' Bože "Koreni" ali "Vreme smrti, zmije, kurca, palca" e to je srpski trash u svom najboljem izdanju.
:lol:

Vidi se da se angažovala oko toga što čita, kad ni pisca nije potrefila.
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by Ulix
Originally posted by Simor
Originally posted by bu

koreni-copic

:lol:

Vidi se da se angažovala oko toga što čita, kad ni pisca nije potrefila.

ahaha Cosic je..al danas ceo dan mi profesorka pricala o Copicu i eto doslo do zbunjivanja..a moram da citam ..profesorka ga predlozila za matursko :(
By Ulix
Posmatraj to kao epsku fantastiku. Kao svojevrsnog Gospodara prstenova. :pucaodsmeha: :sise:
By polarlicht4.1
Elizabeth Reis, Bodies in Doubt: An American History of Intersex

:tetka:
By dukkehjem
Originally posted by bu

od njega ti najtoplije preporucujem Narcis i Zlatousti (ukoliko nisi vec procitao) ;)
:hyper:
Kada ce neko da snimi jedan lep film o tome? (Ja ne znam da postoji)....
he, he, he, sto film? Meni su knjige kao iskustvo mnogo potpunije. Da ne kazem kakav film, god forbid :egzorcist:
Slazem se ali bih voleo kada bi to bilo ekranizovano.. :)
Sto jes-jes. Bar kao i promocija samog dela...
e, a majka mi pre nekoliko dana videla Smrt u Veneciji i rekla: "Jao, super je ovo", ja je pitam "Citala?" Ona:"Ima i lep film"
Inace samo bestselere (tipa Devojke iz Rijada :luda: ) u poslednje vreme cita, ne znam sta joj je, ranije smo lepo mogli da diskutujemo o ozbiljnijoj literaturi... al aj :) nek joj bude.
By dukkehjem
Originally posted by bu
Originally posted by bu

zensko sam kao prvo..kao drugo..prvo cu demijana ovih dana da uzmem da procitam..pa cu ovu drugu :)
Ok, izvini :) kad procitas Demijana, molim te procitaj i Narcis i Zlatousti, ja sam istom logikom isao ranije (poznatija dva dela su bolja), medjutim, posle Narcisa i Zlatoustog, hmmm, mogu da kazem da su mi i Demijan i Stepski vuk prilicno bledi... javi mi svoje utiske kada budes procitaLA ::angel:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by bu
zensko sam kao prvo..kao drugo..prvo cu demijana ovih dana da uzmem da procitam..pa cu ovu drugu :)
Ok, izvini :) kad procitas Demijana, molim te procitaj i Narcis i Zlatousti, ja sam istom logikom isao ranije (poznatija dva dela su bolja), medjutim, posle Narcisa i Zlatoustog, hmmm, mogu da kazem da su mi i Demijan i Stepski vuk prilicno bledi... javi mi svoje utiske kada budes procitaLA : :angel:

Narcis je Hese-ova naj knjiga, definitivno
By LeDeNa_
Oktavio Paz

Himna Medju Rusevinama

Izabrane pesme
By Ulix
The Myth of Monogamy, Fidelity and Infidelity in Animals and People, David P. Barash, Judith Eve Lipton
Korisnikov avatar
By Oziris
J. Gorder - Sofijin svet, po 6-ti put.

I opet cu, za godinu i po, dve...
By dukkehjem
Jao, jao, ja se radujem Solzenjicinu!!!! sutra izlazi! 390 dinara, superiska! :)

OT:Trenutno citam Seobe, al to sam vec najavio xD
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!