Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by mOwbidVolim te.. samo, necu da ti kazem
ne voli me.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by VampiriaProsto moram da se zapitam: Kako mozes biti toliko zaljubljena,a videle ste se samo dva puta, i kakva je to veza u kojoj ste se za 4 mes. videle 2x samo? Ah, da, klasicna lezbejska, svasta pitam..
Amm ne baš na četu, ali preko fejsbuka pa onda preko msna~
To je moja ljubav, moja trenutna devojka, u vezi smo skoro 4 meseca~ Pre sam mislila da je apsolutno nemoguće imati online vezu, ali sada sam to mišljenje promenila~ Ona čak nije iz Srbije, već iz Bosne, ali držimo se~
Stv sam zaljubljena, predivno nam je iako smo se uživo videle samo 2 puta![]()
Tkd veoma je moguće~
![]()
Originally posted by Zwezdica
Normalno je da vi imate takvu 'vezu', male ste, ali kada matorke imaju takvu vezu, ajmeee Laza Lazarevic zove!![]()
Originally posted by Hys.zlata ima drkadžijsko ime.
Originally posted by makaOrgansko objasnjenje mi je poznato. Ali to je objasnjenje vec nastle reakcije.
Originally posted by Hys.
Ne moze se to tako objasniti, zasto smo zaljubljeni u nekoga. Jednostavno jesmo.
Osecaj zaljubljenosti u stvari zavisi od toga da li mozak proizvodi hemijsko jedinjenje zvano feniletilamin. Ova hemikalija takodje smanjuje mogucnost racionalne spoznaje osobe ili okolnosti, pa odatle i dolazi izreka : ''ljubav je slepa''. Prozivodnju ovu hemikalije izaziva endorfin , hemikalija koja se prirodnio javlja i povezana je sa pamcenjem,ucenjem, potiskivanjem bola, seksualnim nagonom i regulacijom hormona.
Ako bi se proizvodnja tih hemikalija u mozgu mogla vestacki stimulisati kod odredjene dve osobe u pogodnom trenutku onda bi odmah zaljubile jedna u drugu.
Ono sto ne znam je, zasto se odredjene supstance proizvode u odnosu na jednu a ne na drugu osobu.
Postoji i ona teorija proizvodnje mirisa, to jest da reakciju izaziva miris osobe.
Zasto endorfinishemo a zatim feninletilaminishemo na Katu a ne i na Zlatu![]()
Originally posted by oktobar85Htedoh ovo da citiram, ali ne bih ja za mog coveka mogla da kazem da je divan
divan covek.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!