Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
^ ja mislim da ja regujem na miris. naravno ,nije samo miris u pitanju,ali miris je nesto posebno. evo sad mogu da osetim miris svake moje bivse dev
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
miris ima velikog udela, ali i neka vrsta vizuelnog prepoznavanja nekog pattern-a, ili cega vec

(ljubav na prvi pogled )
Korisnikov avatar
By Azdaja
jutros je otisla u hr, juce smo bile kod njenih na veceri....za par dana bi nam bila godisnjica, pocetkom sl godine bi zivele zajedno u las vegasu, sve nam je islo dobro...

bila je zena...ah kakva zena, savrsena...puna razumevanja za moje ludorije, imala je zivce da preleti ceo svet samo da odgleda moj sport na par sati i navijaaa! bila je jebeno prelepa...predobra, PRESAVRSENA...bila je moja... :)

.....
By LeDeNa_
Nikad bolju nisam nasla :) ...Jeste da je iz Hrvatske ali jbg...I veza na daljinu mora nekad da uspe...pa isla ja tamo ili ona ovde...svejedno...

Volim je...uzasno...:love:
Korisnikov avatar
By Mariška
^

Često me povrede Zwezdicini komentari...
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Vampiria

Amm ne baš na četu, ali preko fejsbuka pa onda preko msna~

To je moja ljubav, moja trenutna devojka, u vezi smo skoro 4 meseca~ Pre sam mislila da je apsolutno nemoguće imati online vezu, ali sada sam to mišljenje promenila~ Ona čak nije iz Srbije, već iz Bosne, ali držimo se~

Stv sam zaljubljena, predivno nam je iako smo se uživo videle samo 2 puta :(

Tkd veoma je moguće~
Prosto moram da se zapitam: Kako mozes biti toliko zaljubljena,a videle ste se samo dva puta, i kakva je to veza u kojoj ste se za 4 mes. videle 2x samo? Ah, da, klasicna lezbejska, svasta pitam.. :plavuso:
Originally posted by Zwezdica

Normalno je da vi imate takvu 'vezu', male ste, ali kada matorke imaju takvu vezu, ajmeee Laza Lazarevic zove! :flasher:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Obozavam je.. Jako je pazljiva i puna razumevanja.
Sve se slucajno desilo, ali ne zalim ni za cim.
Trpi moje gluposti i ispade i prihvatila me je onakvu kakva sam i jako sam joj zahvalna zbog toga, a za uzvrat ce dobiti trostruko :love:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Hys.
Originally posted by maka
Originally posted by Hys.

Ne moze se to tako objasniti, zasto smo zaljubljeni u nekoga. Jednostavno jesmo.

Osecaj zaljubljenosti u stvari zavisi od toga da li mozak proizvodi hemijsko jedinjenje zvano feniletilamin. Ova hemikalija takodje smanjuje mogucnost racionalne spoznaje osobe ili okolnosti, pa odatle i dolazi izreka : ''ljubav je slepa''. Prozivodnju ovu hemikalije izaziva endorfin , hemikalija koja se prirodnio javlja i povezana je sa pamcenjem,ucenjem, potiskivanjem bola, seksualnim nagonom i regulacijom hormona.
Ako bi se proizvodnja tih hemikalija u mozgu mogla vestacki stimulisati kod odredjene dve osobe u pogodnom trenutku onda bi odmah zaljubile jedna u drugu.
Organsko objasnjenje mi je poznato. Ali to je objasnjenje vec nastle reakcije.

Ono sto ne znam je, zasto se odredjene supstance proizvode u odnosu na jednu a ne na drugu osobu.
Postoji i ona teorija proizvodnje mirisa, to jest da reakciju izaziva miris osobe.

Zasto endorfinishemo a zatim feninletilaminishemo na Katu a ne i na Zlatu :misli:
zlata ima drkadžijsko ime.
Korisnikov avatar
By Azdaja
zena koje vise nema, koju volim i dalje svakim atomom svoga tela... savrsena...
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Za mog bivseg partnera:

Jako je pametan decko, sa velikom dozom humora. Dosta smo slicni i zato smo bili u mogucnosti voditi razgovore satima prije nego nas nesto prekine. Jako je drustven, komunikativan i ekspresivan i jednostavno smo se savrseno udopunjavali. Umjeren je u svemu i zna da se zeza, bude ozbiljan kada treba i slicno. Mana mu je to sto brzo mijenja misljenje o stvarima i ne zna na vrijeme da se odluci izmedju stvari.

Ne znam koliko smo dugo mogli tako izdrzati, sa mog (neobjektivnog) gledista, cini mi se mnogo, ali nas je sudbina rastavila. Morali smo svako svojim putem (bukvalno).

Za sve ovo je dovoljna samo jedna recenica zapravo: ,,Da smo se bar sreli u neko drugo vrijeme''. A mozda i hocemo negdje, jednog dana... Ako nam se ukrste putevi.

:( :( :( Ovo nije bilo lako za mene :cut: :rida:

P.S. Kad neko prodje ulicom, ko koristi isti parfem kao on, meni hiljade slika prodje kroz glavu i okrene mi se zeludac. :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Mene je zajebala u svakom pogledu u razmazenosti, implusivnija od mene ( da se krstim), nervozna do zla Boga a ja uglavnom dobrog raspolozenja, tesko prasta dok ja za sekund oprostim, osvetoljubiva jer joj se moze a ja je gadjam hlebom jer mi se drugacije ne moze, veci znacaj daje sebi nego meni, mora da dominira u svakom pogledu a ja sam pasivna u svakom pogledu, (ne mojte odma na sex da mislite :pucaodsmeha: ), veoma cutljiva a ja brbljiva nikad da stanem, mnogo jebozovno djuska dok ja imam dve leve noge, voli macke a ja pse... :smilegrin:

Znaci bukvalno smo razlicite ali nevidjeno... :shok:

Ali je zato surovo iskrena do bola sto veoma cenim, bukvalno svidjalo se to meni ili ne.
Ima volje i zelje, da me slusa dok filozofiram satima a ni sama nemam pojma o cemu pricam. I nema problem da mi kaze da umuknem kad preteram. :lol:
Trpi moje raznorazne izgovore za nesto sto nisam uradila ili jesam uradila al ne kako je trebalo. Vrteci ocima, dok joj se zeludac okrece kako lupetam umesto da kazem jebi ga nije mi se dalo. :smilegrin:
Veomaaa dobro trpi moju smotanost kad hocu da pokusam nesto da skuvam a od toga ne ispadne nista. Pojede pa mi tek onda kaze nemaaaaaaaas pojma da kuvas, fuj! :smeh:
Ne smeta joj kad smrdim posto se mnogo znojim i otvoreno mi kaze mrsh u kupatilo kad dodjem k sebi posle kafe i slicno. :blush:
Odlicno kuva da polizem prste, a nisam nikad bila gurman iako sam debeli meda od brze hrane. :)
Izuzetno realna, cvrsto stoji na zemlji nema mesta za 'ulepsavanje' stvarnosti.
Jako je dobar prijatelj, zastitnik, lojalna, iskrena, nije zao covek i jedina je se trudila da me trpi takvu kakva jesam detinjastu svaki Bozji dan. :)

Suma sumarum, nespojivo na prvi pogled ali ipak moguce. Skoro iste potrebe imamo, iste poglede na zivot, slicna misljenja o raznoraznim stvarima, slicne puteve odvojeno gradimo ka buducnosti i najvaznije bukvalno iste zelje imamo i negde u dubini duse verujemo i zelimo iste stvari. :)

I za kraj da napomenem, nisam sveze zaljubljena pa da sam stavila :pinknaocari: i ne traje vise, nazalost. :retard:
By Simor
Moja draga voli Japan i Kurosavu. :protest:

''

Napomena 1: Ovo je iz perioda dok Sve-vas-Oli nije postao Oli-voli-Arkana.
Napomena 2: Ne želi da upozna Kurosavu jer je dotični umro.
Korisnikov avatar
By Madonna
svaka njegova pesma mi dodirne dušu...
Korisnikov avatar
By badu
On je sve najbolje i sve najgore. :shunkica:
Cica jedna. :setnja:
Korisnikov avatar
By bu
Iskrena,normalna devojka..za kojom sam skroz odlepila..i koja mi u svemu odgovara..:teg2:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ocisti tomatino sa zida.

'nuff said.

:kesa:
Korisnikov avatar
By Mage
Ukratko, the best thing that ever happened to me :kiss:
Korisnikov avatar
By dharmox
On ima harizmu; pošao sam za tom harizmom, endorfin krenuo i izdešavalo se sve ovo o čemu je pisala maka. Jedino zbog čega sam besan kao pseto je činjenica da harizmatične osobe ne privlače samo ponekog, svi idu za njima... :doh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by oktobar85

divan covek.
Htedoh ovo da citiram, ali ne bih ja za mog coveka mogla da kazem da je divan :lol:

Previse je tezak i prek. I seem to be drawn to that type.

Ali je dobar covek, to sam htela reci.
:)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mislim da bi mogla da bude malo zabavnije i pricljivija....inace...mnogo mi se dja :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!