- 25 Dec 2014, 16:11
Meni cak Ida, deluje kao nastavak ovog filma, ili obratno..
Jedan deo mene reaguje toliko da se unesem skroz i potpuno sam skoncentrisana, kada su ovakvi filmovi u pitanju, ne topi me, samo uzivam..
Zapravo, nemam preteranih emotivnih dozivljaja, vec "šturo" uzivam.. Nemam preteranih suzdrzavanja, iscekivanja, dopustam da me vodi "hladnoca" filma
edit
tnx na preporuci
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675821#p2675821]Aven napisao:[/url]Nagađam da bi se ljudima koji vole taj film mogao svidjeti i ovaj. I suprotno.Tehnicki/ estetski minimalizam, a to volim.
Ja najčešće ostanem uskraćena za emocionalni doživljaj kod takvih filmova, dok su mi tehnički/estetski vrlo impresivni. Jedino se s Hanekeom 'pohvatam' na svim razinama. Baš ga volim.
Budući da gore tražiš preporuke, ako već nisi gledala, preporučam Amour i The White Ribbon.
Meni cak Ida, deluje kao nastavak ovog filma, ili obratno..
Jedan deo mene reaguje toliko da se unesem skroz i potpuno sam skoncentrisana, kada su ovakvi filmovi u pitanju, ne topi me, samo uzivam..
Zapravo, nemam preteranih emotivnih dozivljaja, vec "šturo" uzivam.. Nemam preteranih suzdrzavanja, iscekivanja, dopustam da me vodi "hladnoca" filma
edit
tnx na preporuci