Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675821#p2675821]Aven napisao:[/url]Nagađam da bi se ljudima koji vole taj film mogao svidjeti i ovaj. I suprotno. :)

Ja najčešće ostanem uskraćena za emocionalni doživljaj kod takvih filmova, dok su mi tehnički/estetski vrlo impresivni. Jedino se s Hanekeom 'pohvatam' na svim razinama. Baš ga volim. :)

Budući da gore tražiš preporuke, ako već nisi gledala, preporučam Amour i The White Ribbon. :love:
Tehnicki/ estetski minimalizam, a to volim.
Meni cak Ida, deluje kao nastavak ovog filma, ili obratno..

Jedan deo mene reaguje toliko da se unesem skroz i potpuno sam skoncentrisana, kada su ovakvi filmovi u pitanju, ne topi me, samo uzivam..
Zapravo, nemam preteranih emotivnih dozivljaja, vec "šturo" uzivam.. Nemam preteranih suzdrzavanja, iscekivanja, dopustam da me vodi "hladnoca" filma

edit
tnx na preporuci
Korisnikov avatar
By RetributioN
Neposlušni 2014

Slika

Utopijski, pomalo melanholičan i napet. Setnost se prožima kroz ceo film.
Preporuka od mene.
Korisnikov avatar
By Trilian
Gledala sam neki stari intervju Robina Vilijamsa i setila sw filma Birdcage

Slika

To je tako dobar film i smesan... sudar dve amerike... i jako dobra glumacka ekipa... uzivala sam
Begin Again (John Carney, 2013) - 6/10

Slika

Simpatično i nepretenciozno. Uvijek sam bila slaba na Marka Ruffala, a ovdje mi ni Keira nije mrska.

Nema nekog upečatljivog glazbenog broja, ali film lijepo dočarava kako glazba djeluje na ljude koji ju iskreno vole i žive. Bilo bi napokon vrijeme da odgledam Once.
Korisnikov avatar
By IriS
^ja tu Knightley osobu ne mogu da smislim ni na slici
Korisnikov avatar
By Mars
^jedan reko da mu ima facu kao onaj draj kuker tiganj :smeh:

i ja isto mogu da je gledam samo u reklamama za CHANEL koje su briljantne.

OT: nista nisam gledao. Kanio se da gledam Exodus: Gods And Kings pa nisam, prosla me zelja.

Sad kontam da je kao Prince of Egypt, minus pevanje svaki čas.
Korisnikov avatar
By bothways
Boyhood.

Nije loš, mada ima malo lame momenata. Totalno je wow što su snimali film 12 godina.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674679#p2674679]elizevin napisao:[/url] Na primer, stvar koja me je grizla tokom celog filma je sto je eksplicitno receno da je svrha omeginog resetovanja da sukcesivno popravi sve rupe u strategiji da bi postigao instant pobedu. Zasto onda pri hiljadama Kruzovih restarta se njegova strategija nije promenila ni za milimetar, toliko da Kruz moze napamet da nauci svaki detalj bitke da bi prosao kroz nju?
SPOILER ALERT

omega resetuje vrijeme tek kad nastrada neki alfa, koji su baš baš rijetki. ovih sitnih dronova ima koliko hoćeš, potrošna su roba, štite alfe. kad šteta bude tolika da ode alfa ( = hiljade dronova), omega resetuje... inače samo gazi.

zato su i pazili da ne ubiju nekog alfu.

i zato alfe na kraju filma paze šta rade sa kruzom.
Korisnikov avatar
By Macan86
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
evo baš malo pre...nije tako loš...al nemogu da prežalim to što su ga tako razvukli
Korisnikov avatar
By bothways
Za NG gledao:
Brave - simpatičan
Toy Story - super kao prvi animirani dugometražni film te vrste (dođe mu pionir, slično kao Star Wars u svoje vreme), ali u poređenju sa modernijim filmovima malo "prost"
Osmosis Jones - rewatch; iako je bio neuspeh nakon izlaska, meni je to kul film, pogotovo zbog igri reči koje se prožimaju kroz ceo film
dirty dancing 8/10

still great.
dirljiva priča o mladoj buržujki koja uzme proleterski komad mesa kako bi se seksualno emancipirala. zanimljivo je da je cijeli film muško tijelo patricka swayzea snimano kao predmet požude.

gone with the wind 9/10

film je toliko rasistički nastrojen da se to savršeno uklapa kao još jedan element camp melodrame.
  • 1
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!